Jump to content
Dogomania

Labusia-nerwusia :( Schronisko Dąbrówka k/Wejherowa.Ma DOM w Niemczech.Powodzenia!!!

Recommended Posts

Posted

Mieszanka labradora o złotych,jasnych oczach. Sunia jest młodziutka,nie ma roku,zostala znaleziona w nienajlepszym stanie-chuda i bardzo znerwicowana.A teraz na ta jej psychikę,jeszcze schroniskowa samotność,zamiast ogromnego wsparcia od przewodnika :( życie jest niesprawiedliwe :(

Z jednej strony wykłada sie na brzuszek,przytula sie i jest po labowatemu słodka,a z drugiej strony,nagle podrywa sie przestraszona,w sumie nie wiadomo dlaczego.

Domu,wyciszenia,obecnosci człowieka Labusi potrzeba.Spokoju,glaskania i upewniania,ze poprzednie zycie juz nigdy nie wróci.I długich spacerów.

Zadnej z tych rzeczy nie mozna zapewnic w schroniskowym boksie :( dlatego pilnie szukamy kogos,kto chce pomoc nieszcześliwemu psu.

Nie proponujemy Labusi jako towarzystwa dla małych dzieci.

pamietaj,ze gdy kupujesz labradora bez rodowodu,kupujesz własnie taka labusie,mieszańca labradora...wiec moze zamiast nakręcać biznes pseudohodowlom,ktos pomoże schroniskowej psinie?

Posted

Dziekuję.
pinkmoon,wiesz,ja ciągle obstaje przy cieczce,ze labusia dlatego miala taki nerw.Bedziemy musiały spacyfikowac rudego uciekiniera,z ktorym siedzi w boksie,jeszcze raz ja zabrać i popatrzec na jej tiki.

Posted

Ależ piękne cudo! :loveu: Być może faktycznie sunia ma cieczkonerwa. Proponuję ją odizolować. Po co pomnażać schroniskową samotność? :( Ale naprawdę jest cudna! I wydaje się właśnie taka mocno zorientowana na człowieka.

Posted

Litterka napisał(a):
Proponuję ją odizolować. Po co pomnażać schroniskową samotność?

Hihi, jak to przeczytałam to przypomniały mi się wczorajsze dylematy moje i Brązowej - szkoda że Korba idzie na sterylkę i nie zostanie mamą dzieci Sznurka, to byłyby fajne szczeniaki :evil_lol: z jej solidnością i jego pasją,mmm :razz: