GoskaGoska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 JEST sobie taki piesek w schronisku o wspaniałym charakterze Cezar - jego nr schroniskowy 318-09 Cezar przepiękny, smukły i dystyngowany, średnio duży pies. Był oszukany przez człowieka, bardzo to przeżył - pies był zachipowany i schronisko dzwoniło do właścicieli- słow brak co to za ludzie, olali to i juz go nie obebrali :shake: a to naprawdę psiak ze cudnych charakterem. Jest to bardzo karny i posłuszny pies. Bardzo lubi pieszczoty i kontakt z opiekunem. Będzie wspaniałym i oddanym towarzyszem. W Schronisku jest wystraszony i ledwie go widać, bo nie chce wychodzić z budy. Kto da mu szansę ma 7lat - co oznacza, ze musi szybciutko znaleść domek. Quote
:: FiGa :: Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Psiak jest piękny :loveu: Niestety jeszcze nie widziałam, by kiedykolwiek podbiegał do krat. Stoi na budzie, obserwuje.... Quote
kikou Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jejku a ja właśnie szykowałam sie żeby mu wątek zakladać dzisiaj.... ale ponieważ jestem szybka jak błyskawica;).... to Gosia mnie ubiegła Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 piesek tez prosi o sliczne zdjécia - jak sie nie mylę to jest na bloku B Quote
kikou Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ale mam pare jego zdięć to powstawiam zaraz... Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 to zdjęcia mamy - o piesku cos wiem- jedynie potrzeba ogloszen i domu stalego:p Quote
Cantadorra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przepraszam za offa cioteczki :oops: Ostatni dzien bazarku dla Saruni, schorowana staruszka bardzo prosi o licytacje! Książki,CD,DVD na ONkę Sarę!!! Do 01.10.do 20:00!!! Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Cezarek śliczny chłopaczek czeka na domek i ogłoszenia Quote
xmartix Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cezar podchodzi do krat co nie? to juz wiem który to Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Podniosę pieska i trzeba naprawdę ruszyć z ogłoszeniami, bo się z nim zaniedbałam :shake: Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 on na stronie schroniska jest w dziale adpotowanych - więc chyba znalazł DS Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 no i niestety pies dalej w schronie - i do tego ze okazakuje agresje, byl paré dni tylko i zostal zwrocony :shake: Quote
xmartix Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 piesek się do pilnowania nadaje? do domu nie? a jak ta agresja się przejawiła? na dzieci? na pana? wiadomo coś o tym? Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 HM..nie wiem dokładnie - wcześniej miał super opis - jak wspaniały towarzysz - a teraz ponoc ma reakcje lękowe i gryzie ludzi:roll: i ci co go adpotowali - oddali go , bo kogoś dziabnął- trzeba się nim zając, bo nie dość ze starszy , to jeszcze dostał taką łatę Quote
xmartix Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 no właśnie i nie wiadomo co w ogłoszeniach napisać może by go na jakiś spacer wziąć, ale kto go weźmie? ma ktoś czas? Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 trzeba pisąc , ze tylko do doświadoczonej osoby, bo pies ze strasu może ugryż:roll: - oj nie wiem co z biedakiem będzie :shake: Quote
GoskaGoska Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 no i co pojechal bidulek do Niemiec - a wogole to się okazał , ze kompletnie się nie dogadałam w schronisku- ja mowiłam o innym psie - a biurze myśleli , ze o innym. On ponoc nie był adpotowana ani razu tylko na stronie schroniska błędna pojawiała sie informacja i dlatego wszytsko tak się pokićkało - w każdym razie psiak miał jechać do Niemiec - czekam tylko na potwierdzenie. Quote
GoskaGoska Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 POJECHAL wiec watek do przeniesienia Quote
Recommended Posts