agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kamyku, śliczności, ty też!? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_15v.gif[/IMG] Będę zaglądać, dorzucę grosik do hoteliku. Quote
rita60 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='agata51']Kamyku, śliczności, ty też!? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_15v.gif[/IMG] Będę zaglądać, dorzucę grosik do hoteliku.[/QUOTE] Nie wiadomo co robic jak mały jeszcze u tego faceta:shake: Quote
majuska Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A czy ktos tam był , rozmawiał z tym facetem, może uada sie to wszystko jakos naprawić, konkretnie z nim porozmawiać.... Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jak facetowi nie podoba się terierkowa natura Kamysia i próbuje go bić, to co tu z nim gadać? Quote
majuska Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No niby tak......po prostu pytam, bo mało informacji... Quote
Luzia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='agata51']Jak facetowi nie podoba się terierkowa natura Kamysia i próbuje go bić, to co tu z nim gadać?[/QUOTE] Właśnie w tym problem, facet powiedział o tym że Kamyk oberwał takim tonem jak by to było coś naturalnego... Poza tym nie wywiązuje się z warunków umowy. Mówił że pies będzie biegał chodził na spacery, a teraz okazuje się że cały czas siedzi na łańcuchu ;/ Quote
rita60 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Właśnie w tym problem, facet powiedział o tym że Kamyk oberwał takim tonem jak by to było coś naturalnego... Poza tym nie wywiązuje się z warunków umowy. Mówił że pies będzie biegał chodził na spacery, a teraz okazuje się że cały czas siedzi na łańcuchu ;/[/QUOTE] Nie rozumiem na co czekacie,przeciez chyba ktos podpisywal z nim umowe adopcyjna,zabierajcie psa prosze,Kamyk na lancuchu,przeciez to horror. Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Skąd wogóle wziął się ten facet, sprawdzałyście ten dom?? On z jakiegos ogłoszenia dzwonił? To, że zabrać go trzeba to jasne, tylko gdzie go dać.... Quote
agata51 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kamyk na łańcuchu?! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_11_8.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_9.gif[/IMG] Quote
rita60 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='agata51']Kamyk na łańcuchu?! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_11_8.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_9.gif[/IMG][/QUOTE] No wlasnie....najpierw byl zeby sie przyzwyczajał,a teraz juz cały czas.....bo kopie doły,cholera z tymi ludzmi. Zabierajcie prosze go jak najszybciej,on zabije w nim ta wspaniała radosc zycia...Prosze.... Quote
Justynna Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jakaś porażka ten facet....najpiękniejszy pies na dogo na łańcuchu... ;( Quote
Luzia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Szukamy transportu dla Kamyka z Wiśniowej do Tarnobrzega, oraz deklaracji na choć częściowe pokrycie kosztów przebywania Kamyka w hotelu dla zwierząt. Quote
Luzia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Szukamy transportu dla Kamyka z Wiśniowej do Tarnobrzega, oraz deklaracji na choć częściowe pokrycie kosztów przebywania Kamyka w hotelu dla zwierząt.[/QUOTE] Czyli to chyba rzeczywiście z dogomanią jest tak że jak trzeba gadać to każdy chętny, ale gdy rzeczywiście potrzebna jest pomoc to nie ma nikogo.. pozdrawiam L Quote
rita60 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Czyli to chyba rzeczywiście z dogomanią jest tak że jak trzeba gadać to każdy chętny, ale gdy rzeczywiście potrzebna jest pomoc to nie ma nikogo.. pozdrawiam L[/QUOTE] Luzia na dogo sa dziesiatki psow potrzebujacych pomocy,wiec nie dziw sie,ze nie ma tłoku na watku:roll:napisałam prosbe o pomoc na forum terierkowym,na nich mozna liczyc. Wyluzuj:cool3: Quote
majuska Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Luzia ja mogę Wam Kamyka przewieźć, nie denerwuj się, nie odzywałam się od razu bo mam dziecko w szpitalu i dużo czasu tam spędzam, w razie czego pisz do mnie PW Quote
Luzia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Sory, ale wiele razy już się zawiodłam na dogo. Transport potrzebny czym szybciej tym lepiej miejsce w hoteliku już na niego czeka. Quote
majuska Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A ja ma wyglądać zabranie Kamyka, ten facet go odda po prostu , czy jakaś jazda się zapowiada? Jutro rano mogłabym odpalić furę i pojechać, przywożąc go od razu do Tarnobrzega. Quote
Luzia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Myślę że jak do niego zadzwonię i powiem że psa obieramy to Go odda ewentualnie do Rzeszowa mogła bym autobusem dojechać i pojechać z Tobą. Quote
majuska Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A o ktorej byś była? Im wcześniej tym lepiej, bo jak pisałam mam dziecko w szpitalu i muszę się czasowo szybko wyrobić. Ale zadzwoń najpierw do tego goscia i powiedz, że ktos przyjedzie po psa , wyczuj jak on na to zareaguje, może bedzie w miarę ok, to pojadę sama... Quote
rita60 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dziekuje cioteczko:buzi:a co z twoim dzieckiem:roll: Gdzie wpłacac ewentualne wpłaty dla Kamyka ? Czy juz robic ogłoszenia ? Quote
Luzia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dziękuję wszystkim, jeszcze muszę dograć transport do hoteliku i zadzwonić do faceta. Jak wszystko załatwię będę pisać. Jeśli chodzi o wpłaty to najlepiej na konto Stowarzyszenia z dopiskiem "na Kamyka", będzie najwygodniej. Z ogłoszeniami jeszcze się chwile wstrzymajmy lepiej mieć psa u siebie na wszelki wypadek gdyby były jakieś kłopoty. Quote
majuska Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Luzia..wynika z tego, że jutro nic z tego tak? Wysyłam Ci na PW swój nr telefonu, dzwoń w razie czego... Quote
agata51 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Facet podpisał umowę adopcyjną? Przypuszczam, że tak. Wywiązał się? Nie! To chyba można odebrać mu Kamyka. 20zł/mies ode mnie na hotelik. Quote
Recommended Posts