Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chodzi o wpływ, czy jego brak lecz o takie sformułowanie umowy, że nie wyklucza ona trzymania psa przy budzie. A czy typ spuszcza go na wybieg, czy nie, to trudno skontrolować. Ktoś musiałby śledzić posesję przez 24 godziny na dobę. Nie wiem czy ktoś może sobie na to pozwolić. Druga sprawa, to udowodnienie faktu, że nie spuszcza - jak ? Przerąbane :angryy:

Posted

[quote name='harpoonka']według daty pierwszego postu wynika, że nie. Nie wiem o co chodzi z tymi 6 latami.[/QUOTE]

Oj, no pewnie, że 3 lata!! Matematyka zawsze mi dawała w kość :) Zresztą Kamyk na łańcuchu wydaje się wisieć już całe wieki... :(

Posted

mozna np.odebrac z powodu:zly stan zdrowia psa,wychudzenie,czy brak szczepien p/wsieklizny,albo wykupic ,wydostac po konstruktywnej przekonujacej rozmowie
Ja wydostalam psa z lancucha chorego ,od pijaczkow fundujac im duzy uzywany kojec ,z ktorego pies mogl wyjsc i biegac po ogrodzie
Ach jest wiele metod zabrania psa ,jak sie ma dobra wole i sie chce psu pomoc,ale jak pomietam telefonowalam do tej org.to zawsze mieli wymowke ,zeby nie pojechac do Kamyka np.jak nie powodz ,to druga powodz ,to po powodzi stress.Co za org.do ......

Posted

Czysta żywa demagogia. Bez sensu. Poza przechwałkami co to ja nie zrobiłam, nic do tego tematu nie wnosi, ale to norma dla xxxxxxxxxxx

Posted

[quote name='elik']Czysta żywa demagogia. Bez sensu. Poza przechwałkami co to ja nie zrobiłam, nic do tego tematu nie wnosi, ale to norma dla xxxxxxxxxxx[/QUOTE]
jestem happy ,ze wogole moje posty ktos czyta ,bo nie znam ciebie ani twoich postow.
a tak to po co te blabla ,jedz i pomoz psu ,bo tylko krytykowanie i podbijanie postow czy wylewanie konskich lez kamykowi nie pomozesz.
a j co masz ty madrego do powiedzenia?
ps .poza tym elik wez do reki slownik obcojezyczny i zobacz co demagogia oznacza,bo u ciebie tylko ladnie brzmi

Posted

[quote name='bakusiowa']Ciiiii, bo zaraz będzie kłótnia. Nic to nie da. Pomóc psu chyba mogą tylko te które go wydały.[/QUOTE]
Masz rację. Z resztą poziomy nie te.

Posted

[quote name='rita60'][B]xxxx52 [/B]proponuję,abyś porozmawiała w sprawie Kamyka z osobą bardzo ci znaną,to może wtedy nie wypisywałabyś tych bzdur...[/QUOTE]
znam mase osob wszystkie bardzo znane Hi
Nie znam niestety tych osob co umiescicli psa na lancuch i nie potrafia tyle lat jego uwolnic ,bo jak nie byla powod to po powodzi ,zawsze jest wytlumaczenie.zeby nie uczynic kontroli.To juz nie sa bzdutry ,to powazny problem i tragedia dla psa ktory jak wiele w naszym kraju cierpi z powodu zaklucia lancuchem do budy.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[B][COLOR=#2f4f4f]Pamiętam cały czas Kamyczku[/COLOR][/B]:-(
[B][COLOR=#2f4f4f]Następne twoje Święta na łańcuchu...
[/COLOR][/B][IMG]http://i49.tinypic.com/904qk8.gif[/IMG][B][COLOR=#2f4f4f]

Nie zadław się tylko opłatkiem panie "właścicielu"[/COLOR][/B]:angryy:[B][COLOR=#2f4f4f]
[/COLOR][/B]

Posted

Bardzo to dołujące :(
Myślałam, że jest szansa na jego uwolnienie, ale tak sformułowana umowa nie daje żadnych możliwości :angryy:
Tylko ktoś, komu obojętny jest los psiaka po adopcji, mógł tak sformułować umowę.

• 4 weeks later...
Posted

Zarzucono mnie , ze nic nie zdzialam zeby Kamyczka uwolnic ,ze mam wplynac na ponoc mojego meza niby prezesa imieniem Mariusz,zeby uwolnil psa.

Dobrze ,ze jestem na tym forum ,bo z dogomani moglam sie dowiedziec ,ze jestem bigamistka i mam drugiego meza imieniem Mariusz
co ja jeszcze sie dowiem.Moze tak tam te fantazjujace osoby sie rusza i same uwolnia psa ,a nie kombinuja :stupid:

Posted

[quote name='xxxx52']Zarzucono mnie , ze nic nie zdzialam zeby Kamyczka uwolnic ,ze mam wplynac na ponoc mojego meza niby prezesa imieniem Mariusz,zeby uwolnil psa.

Dobrze ,ze jestem na tym forum ,bo z dogomani moglam sie dowiedziec ,ze jestem bigamistka i mam drugiego meza imieniem Mariusz
co ja jeszcze sie dowiem.Moze tak tam te fantazjujace osoby sie rusza i same uwolnia psa ,a nie kombinuja :stupid:[/QUOTE]

Nic a nic nie rozumiem o czym piszesz. Nigdzie nie czytałam takich rzeczy.

Posted

[quote name='bakusiowa']Nic a nic nie rozumiem o czym piszesz. Nigdzie nie czytałam takich rzeczy.[/QUOTE]
ja dostalam taka informacje ,dlatego postanowilam napisac i sie zapytac kto te poronione wiadomosci rozsiewa.?
Chetnie bym przyjechala i dyplomatyczna droga wyciagnela tego biedaka.Czy nie mozna nic dla niego uczynic?
Ps czy wiesz o jakiego to prezesa imieniem Mariusz czy jak tam, chodzi?ponoc to nowy jest Prezes.Moze jest reformowany i da sie przekonac o odebraniu psa?