Agata69 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Następny bern. Wklejam tu bo szwajcary.com chwilowo nieczynne som. :) "Niemłody psiaczek, 7-8 lat prawdopodobnie. Zaniedbany i skołtuniony, na pewno nie urwał się wczoraj ze smyczy, więc chyba nikt go nie szuka... Miejsce gdzie został odłowiony też nie za ciekawe tzw. Żerań przemysłowy - fabryki, magazyny, śmieci i brud. Piesio bardzo grzeczny i spokojny, leżał sobie na wybiegu, jak mnie zobaczył to wstał i podszedł do krat. Ale bez jakichś emocji." Kiedy jedzie do ciebie?:razz: Quote
ElzaMilicz Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Agata69 napisał(a):Kiedy jedzie do ciebie?:razz: Wszystko w fazie ustaleń. :lol!: Quote
Agata69 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Wszystko w fazie ustaleń. :lol!: Wiedziałam. Z tej choroby sie nie wychodzi.... Quote
ElzaMilicz Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Kto sprawdzi mi dom dla Gaji 50 km od Warszawy, w Lipowie (gmina Wiązowna) ? Ponawiam pytanie. Agata może Ty masz kogoś do sprawdzenia??? Quote
Agata69 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Ponawiam pytanie. Agata może Ty masz kogoś do sprawdzenia??? Raczej nie... A spytałaś Kosu? Quote
Agata69 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Sprawdziłam, to w okolicach Otwocka. Kosu ma tam rodziców, sprawdzała mi jeden dom, pies siedzi w nim do tej pory. Quote
ElzaMilicz Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Dziś wizyta. :) Camara, magda la prosiła, aby usunąć jej ofertę z allegro. ;) Quote
Camara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Dziś wizyta. :) Camara, magda la prosiła, aby usunąć jej ofertę z allegro. ;) właśnie o TO miałam zapytać :splat: Quote
ElzaMilicz Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Gaja w sobotę jedzie do domu. Domu, który zgłosił się dzięki ogłoszeniom Camary. :p Agmarkowi dziękujemy za wizytę przedadopcyjną. :loveu: Quote
birma74 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Super wieści:multi:Dla Gaji,Elza,Camara jesteście niezastąpione:loveu: Quote
ElzaMilicz Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Agata69']No to teraz Bern zza krat.... Tak myślisz ? :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potracony-bernenczyk-katowice-148050/ Quote
daria1990 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 a co z tym bernenm zza krat?? gdzie on sie znajduje?? Quote
Agata69 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Tak myślisz ? :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potracony-bernenczyk-katowice-148050/ OK. A ten zza krat? Odpuszczasz? Quote
Agmarek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Gaja w sobotę jedzie do domu. Domu, który zgłosił się dzięki ogłoszeniom Camary. :p Agmarkowi dziękujemy za wizytę przedadopcyjną. :loveu: Niema za co dziękować. Zawsze do usług :p Elza daj znać kiedy suńka do domu pojedzie to konspircyjnie zerknę przez płot. Może nikt mnie nie zauważy :razz: :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Agata69']OK. A ten zza krat? Odpuszczasz? Odebrał go właściciel... Gaja pojechała razem z Magdą, Pawłem oraz ich synkiem Kajtkiem. Zdążyła jeszcze zaprzyjaźnić się z Brusem: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potracony-bernenczyk-katowice-148050/ Tu spełnia się w roli wymuszacza smakołyków. :eviltong: Quote
Milla.j Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 super:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: zaledwie dwa tygodnie i pojechala do domku:sweetCyb: Quote
ElzaMilicz Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Gaja uciekła ! Okolice Wiązownej niedaleko Warszawy. PROSZĘ niech ktoś założy wątek na zaginionych. Ja muszę w każdej chwili pilnować Brusa. Quote
birma74 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Elu ja założyłam na zaginionych,mam nadzieje ze mi jakoś wyszło:-o kurczę panna taki fajny domek miała i nawiać jej się zachciało:cool3: Quote
birma74 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Gaja się odnalazła:multi:ale napedziła strachu łobuziara:razz: Quote
ElzaMilicz Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Wszystkim zaangażowanym bardzo dziękuję. Quote
Agmarek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A mnie nikt nawet nie raczył poinformować :mad: Pół nocy przez tą małpe nie spałam bo taki deszcz lał :roll: Pisać mi tu szybko. Co, gdzie, jak i kiedy??? :mad: Quote
ElzaMilicz Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Agmarek napisał(a):A mnie nikt nawet nie raczył poinformować :mad: Pół nocy przez tą małpe nie spałam bo taki deszcz lał :roll: Pisać mi tu szybko. Co, gdzie, jak i kiedy??? :mad: Tylko nie bij !!! :lol: Zacytuję za właścicielką ze szajcarów: "Gaja wróciła! Mój mąż szukał jej przez kilka godzin po lesie i okolicznych wsiach i nic. A ja wyszłam ostatni raz z pozostałymi suniami i słyszę tupot nagbiegającej Gai. Jest nakarmiona, suszy się i wzdycha;). Jutro biorę wolne, zostaję z nią w domu, a potem ściągamy mojej mamą, żeby przez najbliższe 2 tygodnie nie zostawiać jej samej. Dziękuję wszystkim za ogłoszenia i rozpuszczanie wici." Quote
Recommended Posts