Magda Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Daria to super! Pewnie byłaś mile zaskoczona:razz: Z chęcią zobaczę nowy image:loveu: Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B][COLOR=darkorange]Dzięki Bblue[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Daria1 czekamy na fotki[/COLOR][/B] Quote
daria1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fotki wstawię dopiero jutro bo image się wiesza i nic nie idzie zrobić.I mam jeszcze techniczne pytanko jak wstawić kilka fotek w 1 poście ???? Już się oswoiłam z widokiem mojego "golaska " ale pół psa zniknęło;) Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B][COLOR=darkorange]ok z niecierpliwością czekam na łysulka:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='daria1']Fotki wstawię dopiero jutro bo image się wiesza i nic nie idzie zrobić.I mam jeszcze techniczne pytanko [B]jak wstawić kilka fotek w 1 poście ????[/B] Już się oswoiłam z widokiem mojego "golaska " ale pół psa zniknęło;)[/quote] Tak jak przy jednym zdjęciu, tylko robisz odstępy (enterem) i znowu musisz użyć [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] i wpisać adres kolejnej fotki. Quote
PositiveThought Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 czekam z niecierpliwością na fotki golutkiej Rosy :loveu: Quote
daria1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tak wygląda Rosa po wizycie u fryzjera: [IMG]http://img516.imageshack.us/img516/7010/s5000729rg6.jpg[/IMG] [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/8880/s5000744xm9.jpg[/IMG] [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/1544/s5000733nt3.jpg[/IMG] Quote
agoosia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 jaka słodka panna :) pasuje jej ta fryzurka :) Quote
Kaladan Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :loveu: uwielbiam ostrzyżone yorki, Rosa wygląda ślicznie Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No pięknie:klacz: Widać, że panienka jeszcze nie przekonana do swojego nowego wyglądu:lol: Quote
PositiveThought Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ślicznie wygląda :loveu: smukła panienka.. :cool3: Quote
Neva Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Panienka jest sliczna , ale dla mnie to fryzjer zapomnial o glowie. Wszystko ladnie obciete a glowa zarosnieta , wielka jak nie od tego psa. Broda i boki na glowie nie ruszone . Nie wiem czy to zdjecie takie , ale ja to widze wlasnie tak. No nie wiem czy to piekna fryzura , dle mnie nie jest dokonczona. Zpbacz jak wyglada glowa Maga MIki . Ja bym tak obcietego pieska wstydzila sie oddac ludziom. Quote
koregra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Magda się nie chwaliła że obszczygła się na yorka :eviltong: Co do wyglądu panienki to jest śliczna, a fryzura też mi się podoba. Neva nie wszystkie pieski muszą wyglądać tak samo, wszysto zależy od ich właścicieli, może właśnie Darrii bardziej podobają się pieski z dłuższymi włoskami na główce ;) Jak dla mnie wygląda supcio :loveu: Quote
Kaladan Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [QUOTE] Neva nie wszystkie pieski muszą wyglądać tak samo, wszysto zależy od ich właścicieli[/QUOTE] Neva, mi tak jak Tobie, najbardziej podobają się yorki obcięte całe - na szczeniaka (czy jak tam te fryzury się nazywają). Ja nawet swojej nie będę kitki zostawiać. Ale to decyzja właściciela - nie każdy jest gotowy na taką radykalną zmianę, a niektórzy chcą mieć jednak yorka z wyglądu - czyli dłuższe włosy na główce i kucorek muszą być. Moim zdaniem fryzura do Rosy pasuje :) Quote
Patikujek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [B][COLOR=darkorange]Boska maskotka, wygląda przepięknie w nowej fryzurce.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]My z Baksymilianem też musimy w końcu siedo fryzjera wybrać:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Tylko jakoś czasu ostatnio nie ma[/COLOR][/B] Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Neva'] [B] Zpbacz jak wyglada glowa Maga MIki .[/B] Ja bym tak obcietego pieska wstydzila sie oddac ludziom.[/quote] [quote name='koregra'][B]Magda się nie chwaliła że obszczygła się na yorka [/B]:eviltong: Co do wyglądu panienki to jest śliczna, a fryzura też mi się podoba. Neva nie wszystkie pieski muszą wyglądać tak samo, wszysto zależy od ich właścicieli, może właśnie Darrii bardziej podobają się pieski z dłuższymi włoskami na główce ;) Jak dla mnie wygląda supcio :loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Hihihihi..... ja nie pozwoliłam fryzjerowi obcinać główki Mikiego. Sama to zrobiłam w domowym zaciszu. Wole to zrobić sama, bo jeszcze nigdy jego pyszczek nie był tak obcięty, żeby mi się podobał:p Quote
Kincia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/8880/s5000744xm9.jpg[/IMG] [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/1544/s5000733nt3.jpg[/IMG] Slicznie jej w tej fryzurce :loveu: :loveu: A jaka dumna na ostatniej fotce :D:D Quote
chemicalo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Łamiesz regulamin. Zdjęć się nie cytuje :cool1: Quote
daria1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wiesz Neva dla mnie fryzura jest jak najbardziej dokończona,taką właśnie chciałam i fryzjer nie zapomniał o głowie.Rosa wygląda ślicznie i drażni mnie Twój mentorski ton.To że obcinasz pieski nie oznacza że pozjadałaś wszystkie rozumy.Wybacz ale przesadzasz,bo każdy ma prawo do własnej wizji.Widziałam masę piesków obciętych na golaska i z główką długą.Jest to kwestia gustu a o gustach podobno się nie dyskutuje.....;) Quote
daria1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja bym tak obcietego pieska wstydzila sie oddac ludziom. To znaczy że wstyd z Rosą wyjść na ulicę??? Quote
Neva Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Bardzo przepraszam, nie chcialam zebys czula sie urazona. Pieska masz slicznego i na pewn nie jest wstyd z nim wychodzic na spacery. Moze to choroba zawodowa , ale jak widze tak nie dokonczone pieski , to wstyd mi za fryzjerow. Wiem , ze wlasciciele maja soje wizje i czasami tak wymysla , ze sami nie maja pojecia jak ten piew=s by wygladal jakby go obciąc po ich mysli.Nie zawsze wygodna fryzura jest elegancka, ale powinna być. Pieski owszem moga miec dluzsze wasy na glowie , ale wtedy maja proporcjonalnie zrobione lapki ,ogonek, tak zeby to byla sliczna fryzurka. Dla mnie na tym drugim zdjeciu widac ze fryzjer zrobil kitke , i nawet wlosy nozyczek nie widdzialy a wystarczy choc troszke wyrownac boczki i juz efekt bedzie. Jeszcze raz przepraszam:roll:. masz racje na temat gustu nie ma co dyskutować. Quote
Patikujek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [B][COLOR=darkorange]Dobrze, nie kłućcie się już dzewczyny tak jak wyżej napisałyście o gustach się nie dyskutuje i najważniejsze że właścicielce siępodoba...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Czekamy na fotki kolejnych golasków:)[/COLOR][/B] Quote
PositiveThought Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 kurczę, myślałam, że przed wyjazdem uda mi się wkleić moje dzieło - Aiduśka golasa, ale nie dostanę chyba maszynki przed sobotą :( na Majtki bez włosów sobie poczekacie, buu... Quote
Erato Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [IMG]http://i170.photobucket.com/albums/u274/ania_041/krotkafryz.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts