Jump to content
Dogomania

BIAŁY- amstaff oddany z powodu gluchoty! W swoim domu... oby tym stalym!!! Powodzenia

Recommended Posts

Posted

chcialam tylko powiedziec, ze dwukrotnie wplacalam jej 100 zl na Bialego... ten przelew mial byc trzeci. Chcecie powiedziec, ze nigdy nie dostaliscie tych pieniedzy? Heh... jest mi przykro, ze ktos tak moze wykorzystywac ludzi.

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ms_arwi']chcialam tylko powiedziec, ze dwukrotnie wplacalam jej 100 zl na Bialego...[/QUOTE]

nie tylko ty:placz:
w razie czego poprosimy cię(i innych) o zeznania na policji:angryy:
całe pieniądze, ok 4 tyś. ma ab-agnieszka na swoim koncie i chyba nie ma zamiaru ich oddać. nasze psy nie mają żadnych pieniędzy, ja wykładam swoją kasę, której już nie mam a zbliża się czas płacenia kolejnych rachunków!:placz::placz::angryy::angryy::angryy:

Posted

bardzo prosze - moge wam podeslac wydruk przelewow - w tytule jest podane, ze to na bialego.
Przelalam tez kolejne 100 zl na konto od agagi - moze glupio tak pisac tutaj, ale moze lepiej ze takie informacje sa ogolnie dostepne.

Posted

O Boże, nie mówcie że po raz kolejny jakieś finansowe przekręty?! :placz:
Co się dzieje?

Jak dobrze że chociaż na Trolla wyszło w końcu tak, że nie było Agi numeru konta i najpierw Ty zbierałaś a potem ja.
Właściwie to Marek mi doradził jak odwoziłyśmy Trolla, że woli żebym sama mu płaciła a nie przez Agnieszkę.

Ale przecież... no nie rozumiem, ab-agnieszka tak pomagała psom, wszystko załatwiała, jeździła wyciągać psy (choćby Svena), i teraz tak nagle zniknęła? Może to jakaś pomyłka? :placz:

Posted

[quote name='pinkmoon']O Boże, nie mówcie że po raz kolejny jakieś finansowe przekręty?! :placz:
Co się dzieje?

Jak dobrze że chociaż na Trolla wyszło w końcu tak, że nie było Agi numeru konta i najpierw Ty zbierałaś a potem ja.
Właściwie to Marek mi doradził jak odwoziłyśmy Trolla, że woli żebym sama mu płaciła a nie przez Agnieszkę.

Ale przecież... no nie rozumiem, ab-agnieszka tak pomagała psom, wszystko załatwiała, jeździła wyciągać psy (choćby Svena), i teraz tak nagle zniknęła? Może to jakaś pomyłka? :placz:[/QUOTE]
wiesz, czekałyśmy kilka tygodni...niestety to nie pomyłka. dziękuję bogu, że na trolla i gabi aga nie zbierała!
to link do wątku rozliczeniowego, w którym jest trochę szcZegółów:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/URL]

za jej uczciwość dawałam sobie rękę uciąć...chodziłabym teraz bez ręki:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='ms_arwi']Mysle, ze jesli faktycznie jest taka sytuacja, to potrzebna jest interwencja policji...[/QUOTE]

chciałyśmy tego uniknąć, chciałyśmy by wyszła z tego "z twarzą" ale chyba nie ma innego wyjścia.

Posted

Mysle, ze im szybciej to bedzie wyjasnione, tym lepiej... Moze ktos ma do niej bardziej bezposredni kontakt i wyjasni najpierw te sprawe z nia. Policja jak sie tym zajmie, to nieco potrwa odzyskanie pieniedzy.

Posted

[quote name='ms_arwi']Mysle, ze im szybciej to bedzie wyjasnione, tym lepiej... Moze ktos ma do niej bardziej bezposredni kontakt i wyjasni najpierw te sprawe z nia. Policja jak sie tym zajmie, to nieco potrwa odzyskanie pieniedzy.[/QUOTE]

Kto chce to kontakt ze mna ma moze troszeczke utrudniony jak przebywam za granica ale jest.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Kto chce to kontakt ze mna ma moze troszeczke utrudniony jak przebywam za granica ale jest.[/QUOTE]
nawet jak byłaś w polsce to nie odbierałaś ode mnie telefonów.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Kto chce to kontakt ze mna ma moze troszeczke utrudniony jak przebywam za granica ale jest.[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]tak szczególnie jak ochoczo odbierasz telefony :angryy:

[COLOR=Red]
słuchajcie proszę abyście powiadamiali ludzi którzy kręcili sie po wątkach psiaków BB i z hotelu u Danusi , bo nie wiemy czy wszyscy znają że wpłaty TYLKO U AGAGA21 , żeby nikt już nie dokładał ab-agnieszce na konto kasy [/COLOR][/B][/FONT]

Posted

Sluchajcie... a odnosnie do Bialego... ogolnie jak on znosi pobyt sam? Myslicie ze ma tendencje niszczycielskie? I ten dom z ogrodem... pewnie, ze byloby fajnie, gdyby trafil do takiego (sama w sumie tak napisalam kiedys ;) ), ale jak oceniacie mozliwosc jego pobytu w mieszkaniu?

Posted

[quote name='agaga21']ms_arwi, widzę że nadal masz słabość do białaska :)
wiesz co, zadzwonię do pana marka i zapytam co on o tym myśli, ok?[/QUOTE]

o tak :) mam do niego slabosc :loveu: a i mojego chlopaka drecze o niego ciagle ;) fotki pokazuje, opowiadam... probuje mi sie opierac, ale ostatecznie padnie ;)

Posted

jednak wcześniej zdążyłam :)

[IMG]http://i49.tinypic.com/jtmpvk.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/2dlnnv8.jpg[/IMG]

[IMG]http://i48.tinypic.com/2a4xo2r.jpg[/IMG]

[IMG]http://i46.tinypic.com/2s6m154.jpg[/IMG]