Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzie dosyc szybko zauwazyłam w schronisku,mimo,ze szaro-brązowe kundelki sa w przeważającej ilości.Wysępiła mi kanapkę.
Sugestywne brązowe oczy zza kraty i mina rozanielonego psa.Cóż było robić.
Jest bardzo miła,wystarczy przy jej boksie zawołać :Madziu,chodz tutaj,a juz Madzia podrywa sie i leci usmiechnięta.Imię jakby stworzone dla niej ;)

Suczka ma okolo czterech lat.Zna smycz,lubi głaskanie.Średniej wielkości,ma 47 cm w kłębie.
Obecnie mieszka w boksie z Marzycielem i zgadzaja sie przepięknie,mimo,ze poprzednich towarzyszy boksowych Madzia potrafiła dręczyć.Marzyciel ma względy i oba psy sa autentycznie zaprzyjaźnione.

Wiecie,ciężko będzie z domem.Madzia jest w dobrej kondycji,oswoiła się ze schroniskiem,ma w sumie najlepszy boks,bo bliziutko ludzi.Ma ulubionego kolegę.Nie wygląda na psa,który potrzebuje pomocy.
Załóżmy wątek,pomyslmy nad tytułem.

• 1 month later...
Posted

starszne nie?
mamy jutro podostawiac im laleczki jakies.Marzyciel ma dostac wyżłowatą,ale ja sie obawiam,ze ona bedzie wyskakiwała z kojca.
Natomiast nic nie zastąpi Bostonowi Sawci.
Zabierzmy go na normalny spacer jutro,co?
Marzyciel pocieszy sie na wybiegu.

Posted

Marzyciel normalnie piszczał i skamlał, to podbiegał żeby go pogłaskać, to zaglądał co chwilę do budy i obiegał wybieg. Boston wygląda teraz jak pół psa, weźcie go koniecznie.
Mnie jutro w Dąbrówce nie będzie bo nie mam jak wrócić,a nie mogę być cały dzień :-(

Posted

nie znajdziecie tak Rudzi :shake:wpierw musi byc sygnał,gdzie ja widziano,w jakim rejonie bywa.
Wejdziecie do lasu i juz będziecie wiedzieć,ze nie da rady schodzic tego terenu :shake:.
Skąd pomysł,ze ona właśnie w lesie jest...

• 9 months later...