brazowa1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Madzie dosyc szybko zauwazyłam w schronisku,mimo,ze szaro-brązowe kundelki sa w przeważającej ilości.Wysępiła mi kanapkę. Sugestywne brązowe oczy zza kraty i mina rozanielonego psa.Cóż było robić. Jest bardzo miła,wystarczy przy jej boksie zawołać :Madziu,chodz tutaj,a juz Madzia podrywa sie i leci usmiechnięta.Imię jakby stworzone dla niej ;) Suczka ma okolo czterech lat.Zna smycz,lubi głaskanie.Średniej wielkości,ma 47 cm w kłębie. Obecnie mieszka w boksie z Marzycielem i zgadzaja sie przepięknie,mimo,ze poprzednich towarzyszy boksowych Madzia potrafiła dręczyć.Marzyciel ma względy i oba psy sa autentycznie zaprzyjaźnione. Wiecie,ciężko będzie z domem.Madzia jest w dobrej kondycji,oswoiła się ze schroniskiem,ma w sumie najlepszy boks,bo bliziutko ludzi.Ma ulubionego kolegę.Nie wygląda na psa,który potrzebuje pomocy. Załóżmy wątek,pomyslmy nad tytułem. Quote
pinkmoon Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 http://images40.fotosik.pl/200/b69d6a5ccf12f213med.jpg to żeś zdjęcie dała, Marzyciel z upośledzoną miną a Madzia dupkę prezentuje :loveu: Ale Madzia to Madzia, fajna jest. Grubiutka :) i kochana. Chociaż Marzyciela sobie ząbkami potrafi ustawić jak chce. Quote
Litterka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czy ona nie ma czegoś z Husky? I z ON-ka? Taka sympatyczna, od razu ją widać w schronie... Zasługuje na ciepły, przyjazny dom, który odwzajemni jej serdeczność. Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Uuuu, ale fajna z niej dziewucha :razz: Marzyciel tez niczego sobie ...... Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No Madziatko - ty sie tak do schronu nie przyzwyczajaj tylko hopsaj po dom . Piekna ......o, mam tytul ! Piekna dziewczyna na kazda pogode .....moze byc ? Quote
Fiks Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dla Madzi: Allegro, alegratka i gumtree. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 nikogo o tym nie poinformowali,ale Madzia i Marzyciel sa małzeństwem od 2008 roku,od 10 sierpnia.Wpiszcie w wyszkiwarke youtube: ślub Marzyciela i Madzi Quote
Fiks Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nooooo, znalazłam i....trochę się zmienili przez rok :diabloti: Quote
olenka_f Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 mi się ona bardzo podoba a jako żona jeszcze bardziej :evil_lol: Quote
Fiks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Madziuchna :placz::iloveyou: Ale najlepszy jest Wiking w koszyczku :ylsuper: Quote
brazowa1 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 a wiecie,ze Marzyciel chciał rozwalic kojec,gdy Madzia była wsadzana do samochodu? Quote
pinkmoon Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jakbyś go zobaczyła w niedzielę... zrozpaczony pies. Boston tak samo, bez Sawy. Quote
Fiks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zabierali jego miłość......:-( Kogo dostał? Lorkę? Quote
brazowa1 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 starszne nie? mamy jutro podostawiac im laleczki jakies.Marzyciel ma dostac wyżłowatą,ale ja sie obawiam,ze ona bedzie wyskakiwała z kojca. Natomiast nic nie zastąpi Bostonowi Sawci. Zabierzmy go na normalny spacer jutro,co? Marzyciel pocieszy sie na wybiegu. Quote
Fiks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie będę jutro w Dąbrówce :placz: Jadę szukać Rudki. Quote
pinkmoon Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Marzyciel normalnie piszczał i skamlał, to podbiegał żeby go pogłaskać, to zaglądał co chwilę do budy i obiegał wybieg. Boston wygląda teraz jak pół psa, weźcie go koniecznie. Mnie jutro w Dąbrówce nie będzie bo nie mam jak wrócić,a nie mogę być cały dzień :-( Quote
brazowa1 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 nie znajdziecie tak Rudzi :shake:wpierw musi byc sygnał,gdzie ja widziano,w jakim rejonie bywa. Wejdziecie do lasu i juz będziecie wiedzieć,ze nie da rady schodzic tego terenu :shake:. Skąd pomysł,ze ona właśnie w lesie jest... Quote
Fiks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jest już sygnał, że widziana była na ul.Sieradzkiej w Orłowie. Jadę tam, sprawdzę. Choć serce ciągnie mnie do Dąbrówki :loveu: Quote
pinkmoon Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jedna ciotka (FLY) już tam jutro będzie szukać, wpisała się na wątku. Więc moze jednak Dąbrówka? Fiksiu... :razz::razz::razz: Quote
Fiks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ciotka FLY pojedzie, nie pojedzie.... Wiem, ze musze. Tam dziewczyny sie martwia... Choc martwie sie tez i o Marzyciela i o Bostona....biedulki Quote
brazowa1 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 tej się udało. Gruba Madzia ma fajny dom,z wejściem na kanapę ;) Quote
Recommended Posts