Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Nie działa edycja, a napisałam do 2 modów, ale nikt mi nie odpisał.

Supergoga musisz kliknąć 2 lub 3 razy na edytuj. Jeżeli używasz przeglądarki Internet Explorer i wyświetla Ci się przy edycji szara, pusta strona to na dole strony masz "to coś do przesuwania". Jak przesuniesz stronę w bok, wówczas mniej więcej na środku jest okienko edycji :)

Posted

To prawda - nie jest łatwo być domkiem tymczasowym. To na dobrą sprawę absolutnie niemożliwe :shake:. żartuję, gdyby był jakiś problem (myślę bardziej o naszych warunkach domowych, nie o suni), nie zatrzymalibyśmy Reni. Ale dzień za dniem ukazywał nam wszystkim, że tu jest jej miejsce, jej miska, posłanie, jej ogród i nasze serca. A kiedy zgłosiły się te dwa domki chętne to dopiero zobaczyliśmy całą grozę rozstania. Moje chłopaki nie mogły zrozumieć (mimo, że im wcześniej tłumaczyłam), że Renia szuka domku, skoro przecież ma domek - z nami.
Jednej z osób, które pytały o Renię podałam numer do "pana Giganta". mam nadzieję, że inna psiuta znajdzie domek.
Niech żałuje cały świat, że nie ma Renaty na swojej kanapie :loveu: - żywy pluszak do kochania z ogromnymi ślepkami.

• 9 months later...
Posted

Witam wszystkich, którzy pamiętają jeszcze Renię (a wiem na 100%, że jest parę takich osób). Dziś mija równy roczek jak przyjechała do naszego domku!!!! :loveu: Ale rocznica!! Wszystko u niej dobrze, jest nadal radosnym, kochanym pieskiem. Bardzo, bardzo oddana i grzeczna. Mój pupilek (ale nie mówcie nikomu :cool3:). Pozdrawiam wszystkich i ucałowania dla wszystkich biedaczków w klatkach. Lidka

Posted

Witamy Cię serdecznie. Ostatnio nawet myślałam, co się u Was dzieje - zarówno pod kątem 2 jak i 4 nogów.
Dobrze, że wszystko w porządku. Zaglądaj czasem do nas!!! Buziaki dla Reni.