Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te [b]gaduly[/b] zostana ;) [/quote] :D przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz :lol:[/quote] hihihi nie nie nie ja nie gadula ja tylko odpowiadam ;) :lol:[/quote] hehe winny się tłumaczy :evilbat: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Koma'][quote name='dbsst'][quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te [b]gaduly[/b] zostana ;) [/quote] :D przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz :lol:[/quote] hihihi nie nie nie ja nie gadula ja tylko odpowiadam ;) :lol:[/quote] hehe winny się tłumaczy :evilbat:[/quote] hihihi to nie tlumaczenie to stwierdzenie faktu ;) Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Koma'][quote name='dbsst'][quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te [b]gaduly[/b] zostana ;) [/quote] :D przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz :lol:[/quote] hihihi nie nie nie ja nie gadula ja tylko odpowiadam ;) :lol:[/quote] hehe winny się tłumaczy :evilbat:[/quote] hihihi to nie tlumaczenie to stwierdzenie faktu ;)[/quote] taaa, tak się mówi... :evilbat: eno [b]dbsst[/b] trzeba umiec czasem się przyznać :lol: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 rosklekotane gaduło-piako-stukato-w-klawiaturo Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Koma'][quote name='dbsst'][quote name='Koma'][quote name='dbsst'][quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te [b]gaduly[/b] zostana ;) [/quote] :D przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz :lol:[/quote] hihihi nie nie nie ja nie gadula ja tylko odpowiadam ;) :lol:[/quote] hehe winny się tłumaczy :evilbat:[/quote] hihihi to nie tlumaczenie to stwierdzenie faktu ;)[/quote] taaa, tak się mówi... :evilbat: eno [b]dbsst[/b] trzeba umiec czasem się przyznać :lol:[/quote] nie nie nie moja droga ja jestem milczek z natury wiec nie jest to mozliwe zebym do gangu gadul nalezala 8) Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']rosklekotane gaduło-piako-stukato-w-klawiaturo[/quote] :o co, kto, jak? :lol: dobra ja lece lulu :sleep2: :buzi: na dobranoc dla Was i Waszych pupilków :lol: Do jutra :P Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst']ja jestem milczek z natury[/quote] no to żart chyba :cunao: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Koma'][quote name='dbsst']ja jestem milczek z natury[/quote] no to żart chyba :cunao:[/quote] alez to prawda ja jedynie cytuje ;) Branoc :D Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote]Koma napisał: dbsst napisał: Koma napisał: dbsst napisał: hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te gaduly zostana przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz hihihi nie nie nie ja nie gadula ja tylko odpowiadam hehe winny się tłumaczy hihihi to nie tlumaczenie to stwierdzenie faktu [/quote] i bardzo ładnie tłumaczone :D tylko odpowiadam, hihi P.S>ja tylko nadrabiam na okres wakacji, bo wtedy kompik będzie tylko czasem.....więc odpoczniecie :D Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 rozstrzygnę ten spór gadół - obie jesteście MISTYRZAMI GADULSTWA W Gadułowie i drapiecie się po głowie Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']rozstrzygnę ten spór gadół - obie jesteście MISTYRZAMI GADULSTWA W Gadułowie i drapiecie się po głowie[/quote] [img]http://img272.echo.cx/img272/5624/smiejesie1oe.gif[/img] nie mozliwa jestes Ka-ka a co Ty mi tu trujesz my sie zatesknimy na smierc :cry: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 gadu gadu a Koma to już w kimono uderzyła chyba Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst']Ka-ka a co Ty mi tu trujesz my sie zatesknimy na smierc [/quote] hehehe....Ty nie wiesz, co mówisz, ja się dopiero mogę rozgadać i rozpisać.... :evilbat: więc lepiej zbieraj siły przez wakacje :wink: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='dbsst']Ka-ka a co Ty mi tu trujesz my sie zatesknimy na smierc [/quote] hehehe....Ty nie wiesz, co mówisz, ja się dopiero mogę rozgadać i rozpisać.... :evilbat: więc lepiej zbieraj siły przez wakacje :wink:[/quote] spoko spoko ja juz mam "podkute" opuszki ;) moge udezac w kalisze non stop kolor ;) tylko jest jedna zasada nie gada se jak mnie nie ma ;) :evilbat: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 uuuuuuuuuuuuuuu ale zasada no to już nikt nie pogada Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']uuuuuuuuuuuuuuu ale zasada no to już nikt nie pogada[/quote] hehe widze ze ten browarek poete w Tobie obudzil :D Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :o cóż za twórczość poetycka. :modla: czy moge prosić o autograf ????? toż to talent niepojęty, mówić tak wierszem od niechcenia... :wink: :D:D:D a co stukania....moja klawiatura ostatnio ma małe problemiki...trochę się wystukala już....jakos klawisze sie np. wbijają i juz tak zostają...więc mnie nie prowokuj, bo jak będę za dużo pisać, to nawet do wakacji nie dotrwa, a z kaska krucho i na nowa nie ma :evilbat: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']uuuuuuuuuuuuuuu ale zasada no to już nikt nie pogada[/quote] hehe widze ze ten browarek poete w Tobie obudzil :D[/quote] jam poeta od młodości takie już mam romatyczne kości hihihihih zara dan próbkę ale jeszcze nie wiem gdzie hehehe Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']uuuuuuuuuuuuuuu ale zasada no to już nikt nie pogada[/quote] hehe widze ze ten browarek poete w Tobie obudzil :D[/quote] jam poeta od młodości takie już mam romatyczne kości hihihihih zara dan próbkę ale jeszcze nie wiem gdzie hehehe[/quote] hehehe niemozliwa jestes :D Ka-ka spoko zrobimy zrzute na nowe klawisze ;) Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']jam poeta od młodości takie już mam romatyczne kości hihihihih [/quote] kobieto !!! po ludzku proszę:wink:, bo się zaczynam czuć prymitywnie z moim prostackim językiem :evilbat: a tak poza tym-to bardzo ładny wiersz wrzuciłaś :fadein: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='agabass']jam poeta od młodości takie już mam romatyczne kości hihihihih [/quote] kobieto !!! po ludzku proszę:wink:, bo się zaczynam czuć prymitywnie z moim prostackim językiem :evilbat: a tak poza tym-to bardzo ładny wiersz wrzuciłaś :fadein:[/quote] wiersze sa zarabiste a ja mam dola ze wszyscy DGM utalentowani tylko ja takie anty :fadein: Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbst-lacze sie z toba w bolu :lol: ja jestem kompletne antytalencie :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='daga10011']dbst-lacze sie z toba w bolu :lol: ja jestem kompletne antytalencie :lol:[/quote] uf to jest as dwie ;) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no :lol: .chociaz ja tam nie wiem-kazda z nas ma na pewno talent-tylko jeszcze nieodkryty :wink: :lol: trzeba sie jakos pocieszyc :evilbat: :lol: Quote
Recommended Posts