Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to może i my w końcu też wpadniemy na Pola 15.11. .

Crazy będziemy mogły się poznać w końcu i zapoznać nasze psiule.

Korona - a Twoje dogi w jakim są wieku?

Moja pitbullka ma 15 miesięcy.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

Rozumiem, że chodzi o lata a nie miesiące. :D

To moja Leia będzie miała "fajną" minę, jak się będą witać.

Ona przy takich dużych pieskach jest bardzo ostrożna, cała usztywniona, uszki po sobie, a w oczach pytanie - "czy już się ze mną przywitałeś, mogę już sobie pójść". :D

Pozdrawiam

Posted

To i może my wpadniemy... jeśli można :) :)

Im więcej psiaków tym fajniej :)

Pozdrawiam :)

PS. tylko, ja do tych pól mam kawał drogi ........ ale autko sprawne (narazie) więc w drogę :)

Posted

A ja tak sobie czytam pocichutku i tez mnie chetka wziela na spacerek :D Tylko zeby byla ta pogoda....bo jak bedzie zimno i deszcz to nici ze spacerku :-? ...w kazdym razie u mnie nici. Wasze lapy to pewnie nawet nie zauwaza ze deszcz pada :lol:

Odprawimy trochę czarów :modla: i pogoda będzie!!

Taaaa i jeszcze zatanczymy wokol ogniska :lol: ...moze sie uda :roll:

Posted

Anetta - mojej 4 łapy zauważą, że deszcz pada i nie będą chciały iść na spacerek. :D

Ja się martwię tylko żeby moja cieczki nie dostała do soboty (bo minęło 6 miesięcy i druga cieczka powinna być, a tu nie ma).

Pozdrawiam

Posted

Ten do odprawiania czarów to czarny kot, a na ofiarę czarna kotka (z białymi dodatkami, ale może na górze nie zauważą) no i 100% dziewica bo ma dopiero 4 miesiące. (siedzę w domu i pilnuję jej niewonności) :wink:

Posted

Na szczęście kotek już jest "bezpomponikowy" i raczej nic nie zmajstruje ale strzeżonego.......

Mam prośbę do forumowiczów wybierających sie na to spotkanie. Jeśli ktoś przyjdzie z rotkiem to przoszę o informację. Niestety mój Axel nienawidzi rotków płci męskiej (suczki są OK). Jak widzi rotka na spacerze to ma mord w oczach. Próbowała go socjalizować ale nic z tego nie wychodzi. Suczki rotki akceptuje ale piesków niestety nie. :-?

Posted

Czyli jesteśmy umówieni na 15.11 ok. g 13:30. Tylko dokładnie w którym miejscu?

Tak aby wszyscy się odnalezli :wink: . Proponuje ok. placu zabaw przu fontanie ( miejcse dość znaczne), może wy macie lepszy pomysł?