KORONA Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Extra, tylko trzeba jakiś termin ustalić. Ja jutro mam czas, potem jestem słomiana wdowa bo dogi wyjeżdzają na 4 dni na dziełkę, wracają we wtorek. Quote
Crazy@ Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 propopnuje nadal sobotę( 15.XI) na polach mokotowskich. Quote
Bonnie Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 No to może i my w końcu też wpadniemy na Pola 15.11. . Crazy będziemy mogły się poznać w końcu i zapoznać nasze psiule. Korona - a Twoje dogi w jakim są wieku? Moja pitbullka ma 15 miesięcy. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 To dwie suczki, jedna ma 4,5 a druga 2,5 Quote
Bonnie Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Rozumiem, że chodzi o lata a nie miesiące. :D To moja Leia będzie miała "fajną" minę, jak się będą witać. Ona przy takich dużych pieskach jest bardzo ostrożna, cała usztywniona, uszki po sobie, a w oczach pytanie - "czy już się ze mną przywitałeś, mogę już sobie pójść". :D Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 hihihi, fajnie będzie sie z Wami spotakć Quote
Aska Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 no to my z moim "paskudnym" 8) Axelkiem też będziemy. Zabierzemy sie razem z Bonnie. Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 no dobra, to sobota 15ty może być o 13:30? Tylko powiedzcie mi dokładnie gdzie, bo ja tam rzadko bywam. Quote
Katerinas Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 To i może my wpadniemy... jeśli można :) :) Im więcej psiaków tym fajniej :) Pozdrawiam :) PS. tylko, ja do tych pól mam kawał drogi ........ ale autko sprawne (narazie) więc w drogę :) Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ja też mam kawałek, ale jakoś dotrzemy. Oby tylko nie padało 0X Quote
Katerinas Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Trzeba zamówić pogodę tam na górze :D :D Quote
Aska Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Mam czarnego kota :diabloti: . Odprawimy trochę czarów :modla: i pogoda będzie!! Quote
anetta Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 A ja tak sobie czytam pocichutku i tez mnie chetka wziela na spacerek :D Tylko zeby byla ta pogoda....bo jak bedzie zimno i deszcz to nici ze spacerku :-? ...w kazdym razie u mnie nici. Wasze lapy to pewnie nawet nie zauwaza ze deszcz pada :lol: Odprawimy trochę czarów :modla: i pogoda będzie!! Taaaa i jeszcze zatanczymy wokol ogniska :lol: ...moze sie uda :roll: Quote
Aska Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Kogoś na ofiarę trzeba by przeznaczyć mam drugiego czarnego kotka 8) :evil: Quote
Bonnie Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Anetta - mojej 4 łapy zauważą, że deszcz pada i nie będą chciały iść na spacerek. :D Ja się martwię tylko żeby moja cieczki nie dostała do soboty (bo minęło 6 miesięcy i druga cieczka powinna być, a tu nie ma). Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Jak dobrze czary odprawimy to i deszczu i cieczki nie będzie. Ale na ofiare to by sie dziewica przydała, Aska to Twoje czarne to kot czy kotka? Quote
Aska Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Ten do odprawiania czarów to czarny kot, a na ofiarę czarna kotka (z białymi dodatkami, ale może na górze nie zauważą) no i 100% dziewica bo ma dopiero 4 miesiące. (siedzę w domu i pilnuję jej niewonności) :wink: Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 To pilnuj bo to niepowetowana strata będzie :lol: Quote
Aska Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Na szczęście kotek już jest "bezpomponikowy" i raczej nic nie zmajstruje ale strzeżonego....... Mam prośbę do forumowiczów wybierających sie na to spotkanie. Jeśli ktoś przyjdzie z rotkiem to przoszę o informację. Niestety mój Axel nienawidzi rotków płci męskiej (suczki są OK). Jak widzi rotka na spacerze to ma mord w oczach. Próbowała go socjalizować ale nic z tego nie wychodzi. Suczki rotki akceptuje ale piesków niestety nie. :-? Quote
Crazy@ Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Czyli jesteśmy umówieni na 15.11 ok. g 13:30. Tylko dokładnie w którym miejscu? Tak aby wszyscy się odnalezli :wink: . Proponuje ok. placu zabaw przu fontanie ( miejcse dość znaczne), może wy macie lepszy pomysł? Quote
Recommended Posts