Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm a może ja też bym się pojawiła z moim 5miesięcznym Otiskiem?? Hmm chętnie poznam innych dogomaniaków a Otis zapewne będzie chciał zawrzeć nowe znajomości.. :) Tylko czy będą jakieś młodsze pieski czy raczej wszystko to dorośli panowie i panie??

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze dodam, że niedziela by mi pasowała ale raczej po południu. Tylko nic nie gwarantuje, bo dziadkowie moga porwać Otisa na działkę.. Szkoda, że to nie ten nastepny weekend to spotkanie..

Posted

To że jutro wszyscy wiemy, ale o ktorej? Może o 17 przy metrze? (Albo bezposrednio na stacji metra "Pole Mokotowskie" w podziemiu, nie bedziemy bladzić)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]No i co z tym spacerkiem naszym - uda się w takie oberwanie chmury jak dziś? Mi pasuje każda godzina, byle nie lało, bo moja dziewczyna nienawidzi deszczu, a i ja nie lubię moknąć.
Tak czy inaczej, czy z nią, czy sama bym szła pogoda mi się na spacerowanie nie podoba. Dobrze, że pada, bo mi drzewka podleje, ale niekoniecznie mnie :)
Piszcie co zadecydowane - ja się poświęcę dla "wspólnej sprawy".
[/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Purple][FONT=Georgia]Co z tym spacerkiem?? Rozpogadza się troszkę, chociaż w prognozie podają, że ma cały dzień być deszczowo. Tak czy inaczej trzeba podjąć decyzję czy w ogóle i o której gofzinie i chciałabym, żeby nie na ostatni moment :)[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Imanca'][COLOR=purple][FONT=Georgia]Co z tym spacerkiem?? Rozpogadza się troszkę, chociaż w prognozie podają, że ma cały dzień być deszczowo. Tak czy inaczej trzeba podjąć decyzję czy w ogóle i o której gofzinie i chciałabym, żeby nie na ostatni moment :)[/FONT][/COLOR][/quote]
Wiekszość olała temat, ze spacerku więc nici.

Posted

Przepraszam, nie "olałem" tematu tylko nocna i poranna ulewa spowodowała, że miałem jezioro na podwórku i musiałem ratować się przed zalaniem. My cali w błocie, pies to szkoda mówić (tak nam towarzyszył w ratowaniu :-)). Nawet potem nie miałem sił i chęci zaglądać do Interentu.

Raz jeszcze przepraszam za brak odzewu ale to nie lekceważenie tylko okoliczności no i jestem nadal chętny na spotkanie.

Kolejny - długi - weekend przed nami.

Posted

Narazie zmieniły się nam okoliczności - kiedyś oczywiście jestem zainteresowana wspólnym spacerem ale...
w dalszym ciągu co tydzień wyjeżdżam do rodziny na wakacje, Choco jeszcze nie wróciła z wakacji i pozatym właśnie zaczęła pierwszą w życiu cieczkę.

Posted

Przepraszam za brak odzewu, ale w wyniku tych ulew wcieło mi internet (znowu:angryy: ) w wyniku czego nie miałam zadnego kontaktu żeby ustalić szczegóły.
My niestety w niedzielę wyjeżdżamy grasować po nadmorskich plażach i wracamy w ostatni weekend sierpnia, więc na sierpniowy spacerek się już nie załapiemy :( No trudno:-( Mam nadzieję, że we wrześniu będzie jakaś okazja do spotkania;)

Posted

[quote name='mwijatak']Mam nadzieję, że we wrześniu będzie jakaś okazja do spotkania;)[/quote]
Niestety już nie ze mna, od wrzesnia bede w PL jedynie na niektore weekendy w szkole. :-(

Posted

Ja się piszę na jakichś wspólny spacerek ( niestety na lince) z moją łobuzą :)
Mieszkam na Jelonkach więc może gdzieś w okolicy ( nie bardzo wiem gdzie...od niedawna zamieszkujemy te tereny )... ale nie koniecznie tam :) Jesteśmy mobilne dzięki ZTM ;)

Posted

[quote name='Shikka']Ja się piszę na jakichś wspólny spacerek ( niestety na lince) z moją łobuzą :)
Mieszkam na Jelonkach więc może gdzieś w okolicy ( nie bardzo wiem gdzie...od niedawna zamieszkujemy te tereny )... ale nie koniecznie tam :) Jesteśmy mobilne dzięki ZTM ;)[/quote]
Shikka! Ja dzisiaj pewnie bede na bemowie. :)
Odezwij sie na GG ;) To sobie same pospacerujemy :)

[quote name='sylwekw']Przepraszam, nie "olałem" tematu tylko nocna i poranna ulewa spowodowała, że miałem jezioro na podwórku i musiałem ratować się przed zalaniem. My cali w błocie, pies to szkoda mówić (tak nam towarzyszył w ratowaniu :-)). Nawet potem nie miałem sił i chęci zaglądać do Interentu.

Raz jeszcze przepraszam za brak odzewu ale to nie lekceważenie tylko okoliczności no i jestem nadal chętny na spotkanie.

Kolejny - długi - weekend przed nami.[/quote]
No to deszcz olal temat ;P

Posted

Ja czuwam i zaglądam tu bo weekend się zbliża a ja bardzo chcę się spotykać z innymi "normalnymi" psiarzami żeby moja Shojo nie wyrosła na mordercę :-)

Posted

Może w sobotę jakiś spacerek?? Jeśli tylko pogoda dopisze;)

W niedzielę z samego rana wyjeżdżam, więc w moim przypadku tylko sobota wchodzi w rachubę. Najlepiej byłoby tak w godzinach popołudniowych:p

Posted

Zostałem upomniany , że nasze planowanie jest mało precyzjne więc stawiam konkretną propozycję.

Wspólny spacer w sobotę 12 sierpnia 2006 roku o godzinie 16:00 ..

Teraz sprawa miejsca ... bo nie wiem o jakiej części Parku na Polach Mokotwoskich mamy spacerować ... może w tej kwestii się wypowie kto ten park lepiej zna - żebyśmy nie odciągali psów od stada biegaczy albo grupy chłopków z piwem.

Posted

[quote]Zostałem upomniany , że nasze planowanie jest mało precyzjne więc stawiam konkretną propozycję.[/quote]
[quote name='mwijatak']Dzień i godzina mi w 100% odpowiadają;) Tylko nie wiem jak z miejscem, ponieważ nie spaceruję po Polach:shake:[/quote]
A nie mowilam?! :P Poza tym upomnieniem bym tego nie nazwala, bo sama moglam wam napisać wtedy, o tej, w tym miejscu.... Ale przecież ma to być wspolne organizowanie, prawda?
Moje propozycje odnosnie miejsca:
- pod budynkiem glownym sggw
- m.politechnika ta strona skrzyzowania gdzie zaczynaja sie pola mokotowskie (tam jakas kolumna czy pomnik chyba jest)

Posted

Jak bedzie ladna pogoda i nie bede miec nic innego do roboty to i ja sie przejade :razz: Bede z sunka :Dog_run: niekonfliktowa, ale jak jakis piechu jest natretny to pokaze zabki :eviltong:

Proponowalabym spotkanie przy duzym stawie w ktorym sa fontanny :p A dokladnie przy zejsciu do wody :p

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Sobota, 12.08.2006 godzina 16 jest dla nas idealna - byle nie było ulewy.
Miejsce - najlepsze dla nas metro politechnika.
Będę z moją tymczasową podopieczną małą Tokay (2 miesiące i 9 dni).
Mam nadzieję, że chętni stawią się w komplecie i tym razem coś z tego wyjdzie!!
[/COLOR][/FONT]