Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrowka']Taaa szczegolnie przez te 2 tygodnie :evilbat: :wink: Juz Pawlowi mowilam :roll: :lol: :calus:[/quote]

Przez te 2 tyg jeszcze bardziej :calus: ;) :lol: 8)

Posted

[quote name='mrowka']golabeczki sie znalazly :roll: :evilbat:

:lol:[/quote]

... i głąbeczek - mrókwa też sie znalazł :lol:
[size=1] dżołk af kors - łi low ju Mrówka (znaczy sie ja i Dianka )[/size]

Posted

[quote name='wfh85'][quote name='mrowka']golabeczki sie znalazly :roll: :evilbat:

:lol:[/quote]

... i głąbeczek - mrókwa też sie znalazł :lol:
[size=1] dżołk af kors - łi low ju Mrówka (znaczy sie ja i Dianka )[/size][/quote]

Hehehe.... nie mów, że masz FCE ;) :P 8) :grins: sasasa ;)
I co mi zlobis :lol: ?

Posted

a gdzie chodzicie ze swoimi psiurkami na spacerki?Bo z przykrością musze stwirdzic,ze Venka nie ma sie z jakim pieskiem bawić :-( ktory mialby chociaz przyblizona wielkosc do jej :-(
Jej mała siostrzyczka -kundelek już jej nie kręci :P

Posted

W taką pogodę to najczęściej dookoła bloku :lol: .
A na dłuższe spacerki najczęściej do Parku Bródnowskiego, w lato do lasku Bródnowskiego, choc zdarzają się też wyprawy na Pola Mokotowskie :lol: .

Posted

oo,mieszkam 5 minutek od parku,a nigdy tam nie byłyśmy,aż wstyd sie przyznac :-(
moze dlatego,ze tam zawsze sporo ludzi i psiaków,a niestety od Venki ludzie uciekaja,bo sie jej boją,echh,nie wiem czemu :-(
przeciez ona chce tylko polizać,achh
w lasku bródnowskim jestesmy ostatnio co niedziele.
A w taka pogode owszem,tylko spacerek w najblizszej okolicy ;-)
dałybyście się namówić kiedys na wspolną psią zabawę?
oczywiscie jak juz zrobi sie cieplej.

Posted

Bardzo chętnie się umówimy. Graf też do malutkich nie należy, a Olcia ma dwa CTR-y. W weekend zawsze wybieram się na długi spacerek.

Posted

jak sie zrobi cieplej to ja ze stafficzką i Dianka z colakami tez sie chetnie spotkamy z wami :D
[size=1]ale poki co moja Fridka uskutecznia ucieczki do domu jak jej doopa zmarźnie wiec tylko w poblizu domu jest spuszczana ze smyczy[/size]

Posted

no to juz widze,ze bedzie z nas niezła gromadka :P
oby sie juz tylko cieplej zrobilo,echh,ale sadzac po dzisiejszych zaspach,to echh,nie predko sie zapowiada cos takiego.
Dzis sama wylądowałam w takiej zaspie po kolana i to z samego rana,Vena zobaczyła mały listek który sobie fruwał po powierzchni śniegu i mnie tak skutecznie pociągnęła do niego,ze wpadłam w śnieg :-) Na szczescie tylko nogami,ale rozwaliła karabińczyk od smyczy,echh.Za sobą i za mną pociągnęła też małą Lucky.Ach te olbrzymy psie :P
A swoją drogą to nie wiem co moze krecic prawie rocznego dogusia w poruszającym się listku :D

• 2 weeks later...
Posted

Nie ma sprawy. Jak małżon wróci z pracy i przejmie opieką nad dziecięciem, to możemy się wybrać na jakiś nie za długi spacerek, bo chora jestem.

Posted

no co tu taki zastój?? cieplo sie zrobilo , moze jutro na pola ktoś się wybierze?? moja Fridka niewybiegana to chetnie bysmy sie przejechali na taki spacerek. są chetni?

Posted

Robi sie wiosna ze Szpila mozemy dolaczyc do grona spacerowiczow :D

dzis juz mamy jeden spacerek za soba Szpila martwa spi z otwartymi oczami ;)

my nie damy rady dojechac jutro na pola :( psia kostka