Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja przewaznie bywam z Rika za duzym "stawem" skreca sie w lewo (jezeli sie idzie od metra) tuz za pubem i tam jest taka polanka,chyba ze macie jakies inne propozycje

Posted

no i przegapiłam :-? AGI- my chodzimy najczęściej po łakach za górką koło kościoła (tego na rogu Stryjeńskich i Belgradzkiej) ale możemy pójść gdzieś indziej :( tylko że dziś niestety Dru rozwaliła łapę, ech

najchętniej spacerujemy jak jest chłodniej- rano lub późnym popołudniem.

Na Pola też się chętnie wybierzemy ale też tak jak już sie chłodniej robi (koło 18-19), bo moje suczyska nie lubią upału.

Posted
ja przewaznie bywam z Rika za duzym "stawem" skreca sie w lewo (jezeli sie idzie od metra) tuz za pubem i tam jest taka polanka

heh , nijak to nie przemawia to mojego zmysłu orientacji przestrzennej ale wyjade wczesniej (postaram sie byc juz o 18.30) to moze jakoś trafie.

Jak byście spotkali zabłąkanego dogomaniaka z małą stafficzką to pewnie będe ja :lol:

Posted

ja bede pewnie w poniedziałek znowu ok 19, ale na polach jest za duzo psów jak dla mnie i ten stawik (a teraz to juz woda nie za czysta)wiec Anaty nie puszcze

Posted

no i byłem sobie na polach choć to kawał drogi ode mnie . Mała najpierw ganiała z bullikiem Jamalem , pozniej z astką której imienia nie pamiętam a pozniej z Riką od Blairy (nie wiem czy wiedziala ze ja to ja:wink: ) i labką Bleki.

Posted

domyslilam sie domyslilam tylko,nie bylam przekonana na 100% ale ogolnie jednak dobrze mi sie wydawalo ,batrdzo mi bylo milo was poznac i twoja Fride -super psina

Posted

no i qrcze nie będę w poniedziałek (moja mama postanowiła jechac w pon na zakupy zamiast dzisiaj), wiec moooze sie dzis pojawie. Anata a chuste wiec łatwo rozpoznać.

Posted

No i bylam, byl z niami jeden beagl, drugi beagl, sceniaczek setera irl. i 5,m/y Foxhound no i jamnior :) :lol:

Aaaa i widzialam mlodziutka akitke, Agappe :wink: Tylko kurcze...zapomnialam jak miala na imie :oops: Uslyszalam jak pania ja wola i nie pamietam :oops:

Posted

a w jakim wieku była???

na K?? wiesz ja na polach widziałam 2 akity. Oba psy. Jeden 3 latek a jeden roczny, a innych nie znam :(

jak ją spotkasz następnym razem to zapytaj z jakiej hodowli piesek a najlepiejby było gdybyś wzięła od pani numer telefonu

jej ale dużo sie tych akit robi

Posted

a ktos jest z Gocławia?ja z moją bullinką chodze nad wisłe tam przy skrzyzowaniu z Fieldorfa.tam jest ok bardzo.tylko błoto troche teraz....

Posted

Oj musze zacząć znów na polach bywać, wypadłam z obiegu :D

Ja codzienie jestem nad Jeziorkiem Czerniakowskim. Niesety w najbliższym, czasie moge tylko pomarzyć o spacerku po polach mokotowskich nakprędzej to dopiero pod koniec miesiąca :( .

Wfh85 z tego co się orientuje to jesteś z Pragi, moze tam się jakoś spotkamy,tymczasowo mieszkam na Stalowej. Chciała bym zobaczyć to twoje cudo na zywo, a i Szelma by się z chęcią pobawiła :D