AGI Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Tilia my bardzo chetnie umowimy sie na jakis spacerek :lol: Mieszkam na Kabatach spaceruje z Tekilka po Kabatach , na Natolin mamy rzut beretem a czasem na Dolinie sluzewieckiej tez bywamy :) Quote
KORONA Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Jeszcze przez kilka dni tylko 1 suka będzie miała cieczkę... Potem zacznie sie horror... Podwójny zapach i podwójna ilość psów :evil: Więc mamy najbliższych kilka dni na spacer, lub dopiero za jakieś 4 tygodnie... :( Quote
AGI Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 KORONA a w ktorym miejscu Ty mieszkasz ?! i jakie masz psiaki?!?! zawsze mozna sie wybrac na spacerek nawet za 4 tygodnie :wink: Quote
KORONA Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Mieszkam przy Belwederskiej w pobliżu parku Morskie Oko... Mam dwa dogi niemieckie :) Quote
AGI Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 łoj do Belwederskiej to ja mam spory kawalek... a bywasz w okolicach ursynowa ?! Quote
blaira Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 czy ktos nie ma ochoty na spotaknie wieczorne na dzis na polach?? bo ja zaraz sie zabieram ze swoja niunia na spacer jakby co dziewczyna w khaki kurtce i amstaff ciemnobrazowy bedziemy ok 18.30-19 niech ktos wpadnie Quote
KORONA Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 W okolicach ursynowa raczej rzadko... Nie mam takiej potrzeby, bo mam świetne tereny spacerowe pod samym nosem, a wyprawa z dogami wcale do najłatwiejszych nie należy... :wink: Blaira miłego spacerowania na polach... My niestety odpadamy przez cieczkę :( Quote
doddy Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 My z dziewczynami z psiego forum wybieramy sie chyba w niedzielę na Pola. Może ktos ma ochotę się przyłączyć? Później małe pifko... Quote
Zeliika Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 ja zapraszam do Lasku Bielańskiego Hej Ciacho, a jak w Lasku wyglada sprawa z psami? Bylam tam 3 tyg temu i widzialam zakaz wprowadzania. Psy jednak spaceruja? Ktos zakazu pilnuje? Chodza straznicy? Quote
ciacho Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 ja wchodzę do lasku przy cmentarzu włoskim - a zakaz widzialam bardziej w glebi jak sie idzie w strone ul. Dewajtis mamy wiec kawalek lasku i ogromna polane dla siebie i tak nikt z wladz nigdy mnie nie zaczepil Quote
Zeliika Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 A tak, tam jest taki fajny teren, kojarzy mi sie troche z poligonem :) Gorki, dolki, piasek - cos jakby byla strzelnica. JA z kolei jak wchodzilam do Lasku Bielanskiego to od strony Podlesnej, pozniej przeszlismy pod trasa gdanska w strone Wisly i przy obu przejsciach byla duza wsciekle czerwona tablica z zakazem :( Zakaz niestety zlamalismy, coz taki los. Quote
Flaire Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 Ale dziś pogoda!!! Idzie ktoś na spacer gdzieś na Mokotowie? Quote
blaira Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 no ja chetni bym sie przeszla ,wczoraj mi sie bardzo podoabalo tyle psiakow a dzis w dodatku pogoda dopisuje Quote
doddy Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Jutro wybieramy się na Pola Mokotowskie na spacerek. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy. Umówiliśmy się o 17 pod Marlin. Znaki rozpoznawcze to 2 Owczarki i bernardyn z łatą na oku. Quote
KORONA Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Eeeeeej no, ale nie umawiajcie się tak... Bo mi smutno. U Nas już cieczki na całego... Quote
blaira Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 no my tez jutro bedziemy na tej polance za duza fontanana i przy pubie (amstaffka ciemno brazowa + 2 osoby ) mam nadzieje ze uda namsie jutro byc Quote
dbsst Posted July 31, 2004 Posted July 31, 2004 w niedziele miedzy 14-15 bedziemy na spacerze na polach. 3 albo 4 osoby zolta bokserka, biszkoptowy labek, i niebieski ast, bedziemy przy fonntanie psy beda sie moczyc jak ktos ma ochote to zapraszamy Quote
dbsst Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 dobra zmiana planow za jakies 30-45 min na polach bedzie sie krecic para ja i moj menieo i nasz zolty bokser szpilka. jak ktos ma ochote to zapraszamy bedziemy kolo fpntanny sie kompac pewnie. znak rozpoznawczy no wlasnie...........................wisniowa koszulka na ramionczka i sporawy tatuaz na ramieniu to ja Quote
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 jak nie będzie cały tyg lało to pojawie sie na polach w ciągu tyg (wtorek-czwartek)być może jeszcze z haszczakiem Quote
Agappe Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 byłam wczoraj na polach, Anatka przedefilowała w dgm chusteczce po pieskiej łączce i spotkała sie ze swoją rodzinką (piesek akita o rok młodszy, ale po tych samych rodzicach) i szalała z psiakiem przez kolejną godzine, ale w bardziej prywatnym zakątku :) Dzis chyba tez sie wybieramy ok 19. Quote
Agappe Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 byłam dziś ale tylko przechodziłam z Anatą w chuscie dogomaniackiej i do parku niedaleko szłam Quote
blaira Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 wiec jak ktos chetny na spacer czy dopiero w weekend,jakie propozycje?? :) Quote
Recommended Posts