Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tilia my bardzo chetnie umowimy sie na jakis spacerek :lol:

Mieszkam na Kabatach spaceruje z Tekilka po Kabatach , na Natolin mamy rzut beretem a czasem na Dolinie sluzewieckiej tez bywamy :)

Posted

Jeszcze przez kilka dni tylko 1 suka będzie miała cieczkę... Potem zacznie sie horror... Podwójny zapach i podwójna ilość psów :evil:

Więc mamy najbliższych kilka dni na spacer, lub dopiero za jakieś 4 tygodnie... :(

Posted

KORONA a w ktorym miejscu Ty mieszkasz ?! i jakie masz psiaki?!?!

zawsze mozna sie wybrac na spacerek nawet za 4 tygodnie :wink:

Posted

czy ktos nie ma ochoty na spotaknie wieczorne na dzis na polach?? bo ja zaraz sie zabieram ze swoja niunia na spacer

jakby co dziewczyna w khaki kurtce i amstaff ciemnobrazowy bedziemy ok 18.30-19

niech ktos wpadnie

Posted

W okolicach ursynowa raczej rzadko... Nie mam takiej potrzeby, bo mam świetne tereny spacerowe pod samym nosem, a wyprawa z dogami wcale do najłatwiejszych nie należy... :wink:

Blaira miłego spacerowania na polach... My niestety odpadamy przez cieczkę :(

Posted
ja zapraszam do Lasku Bielańskiego

Hej Ciacho, a jak w Lasku wyglada sprawa z psami? Bylam tam 3 tyg temu i widzialam zakaz wprowadzania. Psy jednak spaceruja? Ktos zakazu pilnuje? Chodza straznicy?

Posted

ja wchodzę do lasku przy cmentarzu włoskim - a zakaz widzialam bardziej w glebi jak sie idzie w strone ul. Dewajtis

mamy wiec kawalek lasku i ogromna polane dla siebie i tak nikt z wladz nigdy mnie nie zaczepil

Posted

A tak, tam jest taki fajny teren, kojarzy mi sie troche z poligonem :)

Gorki, dolki, piasek - cos jakby byla strzelnica.

JA z kolei jak wchodzilam do Lasku Bielanskiego to od strony Podlesnej, pozniej przeszlismy pod trasa gdanska w strone Wisly i przy obu przejsciach byla duza wsciekle czerwona tablica z zakazem :(

Zakaz niestety zlamalismy, coz taki los.

Posted

Jutro wybieramy się na Pola Mokotowskie na spacerek. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy. Umówiliśmy się o 17 pod Marlin. Znaki rozpoznawcze to 2 Owczarki i bernardyn z łatą na oku.

Posted

w niedziele miedzy 14-15 bedziemy na spacerze na polach. 3 albo 4 osoby zolta bokserka, biszkoptowy labek, i niebieski ast, bedziemy przy fonntanie psy beda sie moczyc jak ktos ma ochote to zapraszamy

Posted

dobra zmiana planow za jakies 30-45 min na polach bedzie sie krecic para ja i moj menieo i nasz zolty bokser szpilka. jak ktos ma ochote to zapraszamy bedziemy kolo fpntanny sie kompac pewnie. znak rozpoznawczy no wlasnie...........................wisniowa koszulka na ramionczka i sporawy tatuaz na ramieniu to ja

Posted

byłam wczoraj na polach, Anatka przedefilowała w dgm chusteczce po pieskiej łączce i spotkała sie ze swoją rodzinką (piesek akita o rok młodszy, ale po tych samych rodzicach) i szalała z psiakiem przez kolejną godzine, ale w bardziej prywatnym zakątku :)

Dzis chyba tez sie wybieramy ok 19.