Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, to we wtorek o (chcieliscie o 17 a nie mozna by bylo wczesniej? tak o 14?)

Z forum FZ dziewczyny sie spotykaja o 14 na Polach, mozna by bylo razem z nimi 8) Im wiecej psiakow tym lepiej :)

Co wy na to?

jezeli nie bedzie wam pasowac 14 to moj pies nie da rady dwa razy w jednym dniu isc na taki spacer i bede musiala w czegos zrezygnowac...a tego bym nie chciala :(

Posted
Ok, to we wtorek o (chcieliscie o 17 a nie mozna by bylo wczesniej? tak o 14?)

Z forum FZ dziewczyny sie spotykaja o 14 na Polach, mozna by bylo razem z nimi 8) Im wiecej psiakow tym lepiej :)

Co wy na to?

jezeli nie bedzie wam pasowac 14 to moj pies nie da rady dwa razy w jednym dniu isc na taki spacer i bede musiala w czegos zrezygnowac...a tego bym nie chciala :(

Ja niestety wczesniej nie moge (inne plany, których nie moge już zmienić)

Posted

a my dzis byliśmy na polach przez 4 godziny :)

MAło ludzi, prawie brak psów, czyli najlepiej dla haszczaka i akity :))

Anata biegała w kagańcu bez smyczy i jak wpadła za kaczkami, to przez pół godziny za nimi pływała :))) mam nadzieje że jutro będzie podobna pogoda żebym mogła puścić mała.

Anatka poznała Nayuki najpierw troche na nią poburczała,a potem suczki świetnie sie bawiły :)

ja mam jeszcze takie pytanie gdzie my sie spotykamy???

pojawi sie jeszcze chyba boguś z dwoma haszczakami między 17-18 :)

Posted

bede Agga uwaazac aby mnie zywcem te warszawianki nie zjadly

Nie o to mi chodzi...tylko o wiesz co o to jak tam dotrzesz i jak wrócisz... :wink:

Posted

ja mogę sie spóźnić góra pół godzinki ale raczej będę punktualnie. Proponuję się spotkać przy jeziorku na wprost fontann jest takie zejście łagodne do wody (niektórzy byli to wiedzą o co mi chodzi :wink: ). Bądźcie po prostu przy jeziorku to na pewno się spotkamy :wink:

Posted

sluchajcie... dzis przeczytalam w metrze ze od 1 lipca 2004 zostala zniesiona oplata(czyli chyba bilet) za zwierzeta i bagaze..czy to znaczy ze nasze psiaki moga jezdzic legalniena gape w kagancach i na smyczy??

heh moze uda mi sie dzis pojawic na polach jak mnie zauwazycie to dajcie znac bo ja jeszcze nigdy sie tam zwami nie widywalam bede miala blekitna chuste

Posted

wlasnie sie dowiedzialam na 100% ze psiaki moga jezdzic bez biletu jedyne co to kaganiec i obroza ze smycza...wiec teraz nie ma zadnych ograniczen zeby przyjezdzac na pola :D

Posted

Blaira, oczywiscie ze tak :Fade-col:

Ja nigdy za Kaje nie placilam bo to to takie male ze na kolanka sie miesci i jest git :lol: i nawet bez kaganca :P

Trzymajta kciuki bo u mnie jest piekna pogoda teraz, nich taka pozostanie do 16 (po 16 bym wychodzila z domciu) :wink:

Tak, tak jak Banjo pisze, spotykamy sie przy lagodnym zejsciu do wody :)

I jak by ktos tak jakac cyfroweczke wzial... :roll: 8)

Posted
Blaira, oczywiscie ze tak :Fade-col:

Ja nigdy za Kaje nie placilam bo to to takie male ze na kolanka sie miesci i jest git :lol: i nawet bez kaganca :P

Trzymajta kciuki bo u mnie jest piekna pogoda teraz, nich taka pozostanie do 16 (po 16 bym wychodzila z domciu) :wink:

Tak, tak jak Banjo pisze, spotykamy sie przy lagodnym zejsciu do wody :)

I jak by ktos tak jakac cyfroweczke wzial... :roll: 8)

tylko ze ty masz jamniora ja ze swoim jajnikiem tez jezdzialm bez ale wiesz amstaffka na kolanach.hehe chociaz ostatnio mi wskoczyla ale u kanara to by nie przeszlo

Posted

Witam:) HEhe! Zaden z moich psow nie zjada innych psiakow:)Mozna sie Anety zapytac potwierdzi:D Chyba hehe :lol: Ale nietsye dzis sie chyba jednak nie pojawie na polach:/nie wiem no...zobacze:DJakie beda psiaki??:>! A co do tego czy beda bullowate bo Two psiak nie bedzie mial sie z kim bawic to ja bullowatego nie mam ale moj beagle jest twardy:D moj Onek go wyszkolil i bedzie si z Twoim z wielka checia bawil ale to moze nastpenym razem:]!a kto w gole bedzie?? Mozna o jaka liste poprosic??:>

Posted

:lol: blaira, na upartego mozna wcisnac pieska na kolanka :lol: :lol:

Mozna sie Anety zapytac potwierdzi

Potwierdzam 8)

Jakie beda psiaki??

banjo-z malamutka,

Cobra- z haszczakiem,

Gosia09- z bulinka,

blaira- z amstaffka (sunia?),

Agappe- z akitka

i jak dobrze pojdzie (pogoda sie psuje :x ) to jamnik dla odmniany :P :lol:

Chyba o nikim nie zapomnialam :oops: