Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super zdjecia :)

Ja to jak bym juz miala przyjechac na Lazurowa to za dwa tygodnie :wink:

Ciacho, ja czasami (czyt. bardzo zadko...jak jest ladna pogoda :lol: ) jezdze do lasku. Tam sie wychowywalam (w tych okolich :lol: oczywiscie) i znam lasek prawie jak wlasa kieszen 8)

Posted

A czy bywa ktos stad na lotnisku Bemowo?? podobno jest tam ogrodzony teren, co mnie, jak na razie, bardziej by odpowiadalo ze wzgledu na to, ze moj psiur jeszcze nie bardzo reaguje na przywolanie (ale dzielnie sie szkolimy :) ), wiec bylby tam bezpieczny a ja spokojna:-)

Posted

moze ktos chetny na spotkanko ,tylko moze na jutro bo niedziela to same sniadanka rodzinne i wogole a jutro moze ktos znajdzie czas?? popludniu jak bedzie oczywiscie ladna pogoda pozdrawiam

Posted

no to zyczymy szybkiego powrotu do zdrowka ,a ja dzis mam dziwny dzien tzn koncowke dnai bo nie wiem zy sie smia c czy plakac moja sunia zjadla z premedytacja kaganiec :-/

Posted

Kamila, ja chetnie, ale jeszcze nie teraz:-( musze ciut podszkolic tego mojego diabla, bo roznie bywa z jego reagowaniem na przywolanie i boje sie, ze nie bede go mogla odwolac, gdy np. spotka milosc swojego zycia badz tez jakiegos psiaka, z ktorym nie przypadna sobie do gustu :( na ogol jest przyjaznie nastawiony do wszystkich, ale nigdy nic nie wiadomo :roll:

bede sledzila temat i mam nadzieje, ze szybko sie uporamy z naszymi problemami i wspolne spotkania beda mozliwe :lol:

Posted

My będziemy na Polach w niedzielę ok. 14-tej :D na polanie przy pubie, który jest niedaleko oczka wodnego.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

A my właśnie wróciliśmy z 1.5 godzinnego spacerku z Fortów Bema.

Byliśmy tam pierwszy raz i bardzo nam oraz psom się podoba :D

Gaja ma możliwość pobiegania po górkach :) a dla niej to ogromna frajda :D Było super :D

Będziemy w następną sobotę :D