ciacho Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 a może ktoś trafia czasami do Lasku Bielańskiego? w okolice cmentarza włoskiego? Quote
anetta Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Super zdjecia :) Ja to jak bym juz miala przyjechac na Lazurowa to za dwa tygodnie :wink: Ciacho, ja czasami (czyt. bardzo zadko...jak jest ladna pogoda :lol: ) jezdze do lasku. Tam sie wychowywalam (w tych okolich :lol: oczywiscie) i znam lasek prawie jak wlasa kieszen 8) Quote
ciacho Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Anetta: to jak bedziesz sie wybierac w moje okolice to daj znac to sie jakos zgadamy i psiaki poszaleja Quote
anetta Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 :lol: No dobra, chetnie sie spotkam tylko ze Kaja jest indywidualiska i nie lubi sie bawic z innymi psami :wink: Taki typ samotnika... :-? Quote
Katerinas Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Super zdjecia :) Ja to jak bym juz miala przyjechac na Lazurowa to za dwa tygodnie :wink: No to może się jakoś spotkamy :) Quote
kyane Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 A czy bywa ktos stad na lotnisku Bemowo?? podobno jest tam ogrodzony teren, co mnie, jak na razie, bardziej by odpowiadalo ze wzgledu na to, ze moj psiur jeszcze nie bardzo reaguje na przywolanie (ale dzielnie sie szkolimy :) ), wiec bylby tam bezpieczny a ja spokojna:-) Quote
anetta Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Na lotnicho mam 10 min. drogi 8) ale teraz spacerki sa wykluczone bo Kaji zachcialo sie byc mamuska i cieczke ma :-? :wink: Quote
blaira Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 moze ktos chetny na spotkanko ,tylko moze na jutro bo niedziela to same sniadanka rodzinne i wogole a jutro moze ktos znajdzie czas?? popludniu jak bedzie oczywiscie ladna pogoda pozdrawiam Quote
anetta Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 No my na razie sie nie piszemy :( Kaja jeszcze do siebie nie doszla... Quote
blaira Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 no to zyczymy szybkiego powrotu do zdrowka ,a ja dzis mam dziwny dzien tzn koncowke dnai bo nie wiem zy sie smia c czy plakac moja sunia zjadla z premedytacja kaganiec :-/ Quote
kyane Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Kamila, ja chetnie, ale jeszcze nie teraz:-( musze ciut podszkolic tego mojego diabla, bo roznie bywa z jego reagowaniem na przywolanie i boje sie, ze nie bede go mogla odwolac, gdy np. spotka milosc swojego zycia badz tez jakiegos psiaka, z ktorym nie przypadna sobie do gustu :( na ogol jest przyjaznie nastawiony do wszystkich, ale nigdy nic nie wiadomo :roll: bede sledzila temat i mam nadzieje, ze szybko sie uporamy z naszymi problemami i wspolne spotkania beda mozliwe :lol: Quote
PATIszon Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Ludziska Pogoda superancka, wiec moze czas ruszyc tylki (psie) i spotkac sie na jakis Polach Mokotowskich, albo cus? 8) Quote
anetta Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Oglaszam ze Kaja jest w wysmienitej formie :angel: Jak w niedziele poszlismy z nia do lasu to biegala jak szczeniak :o :D Ja sie pisze 8) :B-fly: Quote
Bonnie Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 My będziemy na Polach w niedzielę ok. 14-tej :D na polanie przy pubie, który jest niedaleko oczka wodnego. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
PATIszon Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Anetta To kiedy proponujesz sie spotkac? Ja szczerze mowiac myslalam o dniu dzisiejszym, ale teraz to juz pewnie po jablkach. Quote
anetta Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ahhh dziiiiiisiaaaaj :lol: :lol: nie no ja myslalam o weekendzie. To jezeli Bonnie i inni beda w niedziele to spotkajmy sie juz wszyscy razem :) Quote
anetta Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Haloooo warszawiacy, co tu tak cicho :o pogoda piekna, idalna na spacerki a tu glucho... Kto bedzie jeszcze w niedziele oprocz Bonnie 8) Quote
Katerinas Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A my właśnie wróciliśmy z 1.5 godzinnego spacerku z Fortów Bema. Byliśmy tam pierwszy raz i bardzo nam oraz psom się podoba :D Gaja ma możliwość pobiegania po górkach :) a dla niej to ogromna frajda :D Było super :D Będziemy w następną sobotę :D Quote
Katerinas Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Tak nam się spodobało, że wieczorem pojechaliśmy jeszcze raz :) Przegoniliśmy psiaki po wszystkich górkach :D Po 1.5 godzinie wygonił nas deszcz :roll: Quote
PATIszon Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Po 1.5 godzinie wygoniła nas deszcz :roll: To deszcz jest kobietą? :o Quote
Mokka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ta, i może jeszcze Maria Skłodowska - Curie ?! Quote
Recommended Posts