Talagia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :) My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą... Edited November 11, 2013 by Talagia Quote
anka_szklanka Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Talagia']Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :) My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...[/QUOTE] na zawadach jest fajna plaża na której spotykaja sie dogaże, plaża nudystów :D Quote
Ewa&Duffel Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Talagia']Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :) My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...[/QUOTE] My w lato bywaliśmy przy Sanktuarium Siekierki, fajne miejsce ;) Jest woda, ale też sporo łąk, na których można pospacerować, z dala od ulicy, więc bezpiecznie :) Quote
Agnes Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Talagia']Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :) My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...[/QUOTE] jako ze mieszkam tu od jakiegos czasu tez szukalam ciekawych miejsc ale malo znanych. I tak dotarlam na pola po prawej stronie od ul. Vogla. Sa stawy, sa pola, sciezki, mi sie podobalo :) aczkolwiek daleko nie poszlam. Szukalam tez plazy od strony wilanowa wzdluz Wisly - jakies konkrety? Quote
anka_szklanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='Agnes']jako ze mieszkam tu od jakiegos czasu tez szukalam ciekawych miejsc ale malo znanych. I tak dotarlam na pola po prawej stronie od ul. Vogla. Sa stawy, sa pola, sciezki, mi sie podobalo :) aczkolwiek daleko nie poszlam. Szukalam tez plazy od strony wilanowa wzdluz Wisly - jakies konkrety?[/QUOTE] fajna plaża jest jak pojedziesz ulicą zaściankową pozniej w prawo w wał zawadowski kilkadziesiąt (moze wiecej) metrów. My stawaliśmy przy klubie sportowym (sinus sport club, sprawdz sobie dokładny adres) bo tam jest wejście na plaże. Quote
Agnes Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 dzieki wielkie:) na wiosne bede sprawdzac tereny Quote
Jola11 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='puchu']Forty przy Ryżowej, między cmentarzami[/QUOTE] A czy na tych Fortach spacerują ludzie z psami, bo zawsze wydawało mi się, że to raczej totalne pustkowie ? Quote
lucky23 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale.. Czy ktoś z Mszczonowa lub okolic zakupuje coś w najbliższych dniach z zooplusa ? Poszukuję osoby do zbiorowego zamówienia. Quote
puchu Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='Jola11']A czy na tych Fortach spacerują ludzie z psami, bo zawsze wydawało mi się, że to raczej totalne pustkowie ?[/QUOTE] Zdecydowanie :lol: Śmiem powiedzieć, ze psiarze i rowerzyści to głowni użytkownicy tych terenów. Jakbyście mieli ochotę to możemy się kiedyś umówić na spacer, ale Szczurzyna jest raczej z tych leniwych ;) Spotkania psiarzy są też na polu przy Leroy, a ostatnimi czasy zbiera się grupka młodych psiaków na górce w parku Czechowickim. Quote
paulaa. Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [url]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/url] ;) Quote
Riven Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='paulaa.'][URL]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/URL] ;)[/QUOTE] Super pomysł :D [B]Sonka95 [/B] a myśmy dziś poznały Twoją Sonię :3 trochę polatały razem z Mayą ;)) ps. Masz bardzo miłego Tatę ;) Quote
Sonka95 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Riven'] [B]Sonka95 [/B] a myśmy dziś poznały Twoją Sonię :3 trochę polatały razem z Mayą ;)) ps. Masz bardzo miłego Tatę ;)[/QUOTE] Dzięki :loveu: a właśnie wspominał , że poznał kogoś z dogo :cool3: jak powiedział o Majce to już wiedziałam o kogo chodzi :) Quote
Riven Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='paulaa.'][URL]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/URL] ;)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']My też planujemy być :)[/QUOTE] i nawet zdjecia robił ;D Quote
betty_labrador Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Talagia']Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :) My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...[/QUOTE] Jeśli Twoje setery nie biegają za zwierzyną -zapraszamy do Radzymina (30km od Wawy) same lasy i łąki :D Quote
Ewa&Duffel Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]UWAGA !!! [B]Białołęka-okolice ulicy Piasta Kołodzieja-[/B] chciałam ostrzec, ze podobno jest tam wysypywana trutka na szczury ! Dzisiaj na porannym spacerze powiedziała mi o tym mieszkająca tam pani, wczoraj z sąsiadka ją znalazły. Robi to pewna nie do końca normalna osoba, która uważa, ze okolice jej domu to jej własność i nikt nie ma prawa tam chodzić z psami...Często krzyczy z balkonu albo wychodzi przed dom i się czepia, a sama miała jeszcze do niedawna rottweilera, z którym spacerowała bez smyczy i kagańca, pies podobno został jej odebrany bo pogryzł dziecko i kobieta ma sprawę w sadzie. Także radzę uważać jesli ktoś spaceruje w tamtych okolicach. My raczej juz tam chodzić nie bedziemy [/FONT][/COLOR][/SIZE]:roll: Quote
Aleksa. Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 może ktoś chętny na spacer po lesie w poniedziałek ? :) Quote
Aleksa. Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Albo ktoś chętny jutro jechać wyprowadzić psiaki z przytuliska [URL="https://www.facebook.com/znajdki"]Znajdki[/URL] na spacer ? :) jest możliwość transportu z Wawy :) Quote
Victoria Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 idzie ktos jutro na pm przed/w poludnie? Quote
Aleksa. Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Victoria']idzie ktos jutro na pm przed/w poludnie?[/QUOTE] Nieee, ale do lasu :loveu: Quote
szalej Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Hej, mam problem. Niedawno przeczytalam gdzies informacje o tym, ze w niedziele w ramach WOSP na bemowie ( ? ) jedna ze szkol organizuje mozliwosc wziecia udzialu w takich pokazowych ciwczeniach rally-o ale za nic nie moge teraz sobie przypomniec gdzie to przeczytalam i nie moge znalezc informacji. Pewnie ktos z was sie orientuje i moze mi podrzucic stronke? Quote
zootechniczka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Organizuję to [SIZE=2]Centrum Edukacji Kynologicznej ZUZIK[/SIZE]. Podaję link do wydarzenia. [URL]http://www.zuzik.pl/?strona=artykuly&art=199[/URL] Quote
paulaa. Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ooo, obok mnie :smile: pewnie też wpadniemy Quote
szalej Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Bemowo, Bielany, heh byłam blisko :P Mam nadzieje, że uda nam się dotrzeć, oby tylko metro z rana nie było zapchane ze względu na WOŚP Quote
Recommended Posts