Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :)
My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...

Edited by Talagia
  • Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talagia']Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :)
My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...[/QUOTE]

na zawadach jest fajna plaża na której spotykaja sie dogaże, plaża nudystów :D

Posted

[quote name='Talagia']Czy ktoś z was spaceruje w okolicy sanktuarium siekierki i wału Zawadowskiego? Okolica wygląda na mapie bardzo obiecująco :)
My szukamy właśnie bezpiecznych miejsc, gdzie można puścić bez stresu setera. Pola Wilanowskie już nas trochę nudzą...[/QUOTE]
My w lato bywaliśmy przy Sanktuarium Siekierki, fajne miejsce ;) Jest woda, ale też sporo łąk, na których można pospacerować, z dala od ulicy, więc bezpiecznie :)

Posted

jako ze mieszkam tu od jakiegos czasu tez szukalam ciekawych miejsc ale malo znanych. I tak dotarlam na pola po prawej stronie od ul. Vogla. Sa stawy, sa pola, sciezki, mi sie podobalo :) aczkolwiek daleko nie poszlam. Szukalam tez plazy od strony wilanowa wzdluz Wisly - jakies konkrety?

Posted

[quote name='Agnes']jako ze mieszkam tu od jakiegos czasu tez szukalam ciekawych miejsc ale malo znanych. I tak dotarlam na pola po prawej stronie od ul. Vogla. Sa stawy, sa pola, sciezki, mi sie podobalo :) aczkolwiek daleko nie poszlam. Szukalam tez plazy od strony wilanowa wzdluz Wisly - jakies konkrety?[/QUOTE]
fajna plaża jest jak pojedziesz ulicą zaściankową pozniej w prawo w wał zawadowski kilkadziesiąt (moze wiecej) metrów. My stawaliśmy przy klubie sportowym (sinus sport club, sprawdz sobie dokładny adres) bo tam jest wejście na plaże.

Posted

[quote name='puchu']Forty przy Ryżowej, między cmentarzami[/QUOTE]

A czy na tych Fortach spacerują ludzie z psami, bo zawsze wydawało mi się, że to raczej totalne pustkowie ?

Posted

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale..
Czy ktoś z Mszczonowa lub okolic zakupuje coś w najbliższych dniach z zooplusa ?
Poszukuję osoby do zbiorowego zamówienia.

Posted

[quote name='Jola11']A czy na tych Fortach spacerują ludzie z psami, bo zawsze wydawało mi się, że to raczej totalne pustkowie ?[/QUOTE]
Zdecydowanie :lol: Śmiem powiedzieć, ze psiarze i rowerzyści to głowni użytkownicy tych terenów. Jakbyście mieli ochotę to możemy się kiedyś umówić na spacer, ale Szczurzyna jest raczej z tych leniwych ;)
Spotkania psiarzy są też na polu przy Leroy, a ostatnimi czasy zbiera się grupka młodych psiaków na górce w parku Czechowickim.

Posted

[quote name='paulaa.'][URL]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/URL] ;)[/QUOTE]

Super pomysł :D

[B]Sonka95
[/B]
a myśmy dziś poznały Twoją Sonię :3 trochę polatały razem z Mayą ;))
ps. Masz bardzo miłego Tatę ;)

Posted

[quote name='Riven']

[B]Sonka95
[/B]
a myśmy dziś poznały Twoją Sonię :3 trochę polatały razem z Mayą ;))
ps. Masz bardzo miłego Tatę ;)[/QUOTE]

Dzięki :loveu: a właśnie wspominał , że poznał kogoś z dogo :cool3: jak powiedział o Majce to już wiedziałam o kogo chodzi :)

Posted

[quote name='paulaa.'][URL]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/URL] ;)[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']My też planujemy być :)[/QUOTE]

i nawet zdjecia robił ;D

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli Twoje setery nie biegają za zwierzyną -zapraszamy do Radzymina (30km od Wawy) same lasy i łąki :D

Posted

[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]UWAGA !!! [B]Białołęka-okolice ulicy Piasta Kołodzieja-[/B] chciałam ostrzec, ze podobno jest tam wysypywana trutka na szczury ! Dzisiaj na porannym spacerze powiedziała mi o tym mieszkająca tam pani, wczoraj z sąsiadka ją znalazły. Robi to pewna nie do końca normalna osoba, która uważa, ze okolice jej domu to jej własność i nikt nie ma prawa tam chodzić z psami...Często krzyczy z balkonu albo wychodzi przed dom i się czepia, a sama miała jeszcze do niedawna rottweilera, z którym spacerowała bez smyczy i kagańca, pies podobno został jej odebrany bo pogryzł dziecko i kobieta ma sprawę w sadzie. Także radzę uważać jesli ktoś spaceruje w tamtych okolicach. My raczej juz tam chodzić nie bedziemy [/FONT][/COLOR][/SIZE]:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Albo ktoś chętny jutro jechać wyprowadzić psiaki z przytuliska [URL="https://www.facebook.com/znajdki"]Znajdki[/URL] na spacer ? :) jest możliwość transportu z Wawy :)

• 2 weeks later...
Posted

Hej,
mam problem. Niedawno przeczytalam gdzies informacje o tym, ze w niedziele w ramach WOSP na bemowie ( ? ) jedna ze szkol organizuje mozliwosc wziecia udzialu w takich pokazowych ciwczeniach rally-o ale za nic nie moge teraz sobie przypomniec gdzie to przeczytalam i nie moge znalezc informacji. Pewnie ktos z was sie orientuje i moze mi podrzucic stronke?