paulaa. Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Może ktoś z suczką chętny na spacer w weekend ? ;) wyjątkowo nie mamy treningu, więc chce przeciągnąć Scooba na jakiś dłuższy spacer. najlepiej las ew nad wisłę, bo chciałabym porobić jakieś fotki w końcu :smile: Quote
Aleksa. Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 A w przyszły dłuższy weekend będzie ktoś chętny na spacer do lasu ? :) piątek, sobota, czy niedziela ;) bez różnicy :) Quote
Victoria Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']A w przyszły dłuższy weekend będzie ktoś chętny na spacer do lasu ? :) piątek, sobota, czy niedziela ;) bez różnicy :)[/QUOTE] jaaaaaa :P Quote
Aleksa. Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Victoria']jaaaaaa :P[/QUOTE] Super,ale u mnie ? :) Quote
Victoria Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 zalezy jak bdzie cieplo :P i czy sie nie rozmysle haha :diabloti: ale wiesz ze ja tez mam las?? :cool3: Quote
Aleksa. Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Victoria']zalezy jak bdzie cieplo :P i czy sie nie rozmysle haha :diabloti: ale wiesz ze ja tez mam las?? :cool3:[/QUOTE] Obawiam się, że po drodze z 6 razy bym się zgubiła :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Victoria']zalezy jak bdzie cieplo :P i czy sie nie rozmysle haha :diabloti: ale wiesz ze ja tez mam las?? :cool3:[/QUOTE] ZnasZ tam u siebie ścieżki?:P Quote
Victoria Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='betty_labrador']ZnasZ tam u siebie ścieżki?:P[/QUOTE] mam mape i gpsa w tel :mdrmed: Quote
betty_labrador Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Victoria']mam mape i gpsa w tel :mdrmed:[/QUOTE] telefony sa zawodne- bateria Ci padnie i bedziecie nocować na liściach :evil_lol: Quote
Victoria Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 jeszcze jest cos takiego jak szlaki :P i słońce :cool3: Quote
betty_labrador Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Victoria']jeszcze jest cos takiego jak szlaki :P i słońce :cool3:[/QUOTE] i księżyc :razz: Quote
Shilomaniak Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Czy ktoś był w sobotę pomiędzy 13 a 15 na PM. Poszukuję ludzi ,którzy robili zdjęcia mojej Shili , była grupka z aparatami niestety nie zapytałem się gdzie będę mógł znaleźć fotki. Przez dwie godziny na psiej łączce Shila aportowała frisbee , charakterystyczny był wygląd mojej wariatki, cała w błocie:evil_lol:. Quote
Aleksa. Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Czy ktoś chce się dołączyć do jakiegoś dłuższego spacerku w sobotę lub niedziele ze mna i z moją suczką ? :) Quote
zootechniczka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 A może ktoś ma ochotę na wspólny spacer w sobotę np. na polach mokotowskich. Quote
Shilomaniak Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ja będę na PM ok. 12.00 w sobotę na PM, my się lansujemy :evil_lol: przy grilbarze- łączka od Rostafińskich, no chyba że będzie ostro padało. Quote
Kasia i Teodora Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 My będziemy rano w Choszczówce :) Quote
zootechniczka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 My będziemy raczej od 10-11 na PM, choć rozważam jeszcze park moczydło. Quote
Podranicz Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 A macie jakieś miejsca w Wawie które lubicie najbardziej i gdzie psinka może się swobodnie wyszaleć? Quote
puchu Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Trochę takich miejsc jest. Napisz z której strony Warszawy czegoś szukasz :) Quote
Adler89 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Witam wszystkich! Ja podobnie jak kolezanka wyzej szukam miejsca gdzie bym mogl bezpiecznie wypuscic swojego haskacza. Mieszkam na mokotowie. Huskiego mam od czerwca ze schorniska, ma okolo dwa lata. Nie mam 100% pewnosci ze by mi nie uciekl jakbym go puscil wiec fajnie jakby to miejsce bylo jakos ogrodzone. Bede wdzieczny za wszystkie pomysly :) Quote
anka_szklanka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 a czy ktoś zapuszcza się do Kampinosu? Dokładnie w okolice miejscowości Kampinos/Józefów, to kawałek od warszawy ale okolica przepiękna Quote
paulaa. Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 my czasami się zapuszczamy do Kampinosu, ale od strony Lasek/Dziekanowa ;) Quote
anka_szklanka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='paulaa.']my czasami się zapuszczamy do Kampinosu, ale od strony Lasek/Dziekanowa ;)[/QUOTE] to zupełnie z drugiej strony ale też nie sądze, żeby Scoobowi przypadł do gustu mój cielak :P Quote
Jola11 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Witam, mam półroczną sunię spragnioną zabawy (najlepiej w berka) z innymi pieskami. Proszę, podpowiedzcie czy gdzieś w okolicy Włoch czy Ursusa są jakieś fajne miejsca do spacerów i wspólnych zabaw. Park Szczęśliwicki jest fajny, ale dużo tam małych dzieci, które Nasza sunia też bardzo lubi, niestety nie zawsze z wzajemnością. Quote
Recommended Posts