Aleksa. Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ja zobaczę czy w piątek będę w domu, czy u ciotki ;) jak będę w domu, to się przemęczę z tą linką, choć to będzie porażka ;/ i buty mi przemokną :evil_lol: zobaczymy ;) Dora byłaby pewnie zachwycona na widok Scooba :) Quote
zootechniczka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Może i ja bym mogła się jutro wybrać ale czy na 100% to jeszcze nie wiem. Quote
Sonka95 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 To i ja z Sonką wpadniemy na spotkanko w piątek na PM :D Quote
Yuveza Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [quote name='Sonka95']To i ja z Sonką wpadniemy na spotkanko w piątek na PM :D[/QUOTE] Ok, to około 12 przy kładce? albo zbiorniku nie wiem jak wolicie? Quote
Sonka95 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To może gdzieś przy tym największym zbiorniku ;) Co wy na to ? Quote
zootechniczka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Mi wszystko jedno. Z tym że ja będę tak na 80 %, więc jakby co to więcej niż 5 minut na mnie nie czekajcie ;). Quote
Victoria Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 A ja chciałabym mieć do jutrzejszych spacerowiczów małą prośbę.. :oops: Jesteśmy z moją suką w trakcie resocjalizacji, zrobiłyśmy ostatnio ogromne postępy i nie chcemy tego zaprzepaścić. Jednak naszym największym problemem są zabawki. I byłabym Wam baardzo wdzięczna, jakbyście na jutrzejszym spacerze mogły je ograniczyć do minimum :modla: Bo wraz z pojawieniem się zabawek na horyzoncie, dla nas spacer się kończy, a zaczyna męka, zarówno dla mnie jak i dla psa, a pies bawiący się zabawkami trafia na czarną liste suczy. Jeśli nie jesteście w stanie jutro bawić się z psami bez zabawek, to chociaż uprzedździe mnie zanim wyjmiecie je z plecaka - żebym mogła odejść z moim psem tak, żeby nie widział. Jest to dla mnie bardzo ważne i byłabym niezmiernie wdzięczna za zrespektowanie mojej prośby :) Quote
paulaa. Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Mi w sumie bardziej pasuje kładka, bo i tak pewnie będziemy wcześniej na tej spokojniejszej części PM, a stamtąd do niej dużo bliżej i mam wrażenie łatwiej się będzie znaleźć. :smile: ale w razie czego się dostosuje , może być i zbiornik ;) Quote
paulaa. Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Krótki filmik z dzisiejszych szaleństw na PM ;) [video=youtube;vJwwK38JMdw]http://www.youtube.com/watch?v=vJwwK38JMdw[/video] Quote
Aleksa. Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 tak nagrałaś, ze prawie nic nie widać :p Quote
Aleksandrossa Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 jeśli będziecie coś w ferie planować to ja się piszę z moją owcą :cool3: Byłby wtedy ktoś chętny do poznania młodego ;)? Quote
Victoria Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 małej kasiuni sie nudziło :grins: [video=youtube;VgB4-L0saKc]http://www.youtube.com/watch?v=VgB4-L0saKc&feature=youtu.be[/video] :lol: Quote
paulaa. Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Tytuł mi się najbardziej podoba :lol: I wgl świetny filmik. I Scoob któremu się nagle przypomniało chodzenie przy nodze jak zaczęłaś nagrywać :roll::evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='paulaa.']Tytuł mi się najbardziej podoba :lol: I wgl świetny filmik. I Scoob któremu się nagle przypomniało chodzenie przy nodze jak zaczęłaś nagrywać :roll::evil_lol:[/QUOTE] haha Scoob jest dobry :lol: fajnie wygląda tyleee psów na raz ;) Quote
mata28 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Zwracam się z ogromną prośbą do osób które mają psy po kastracji/sterylizacji o wypełnienie krótkiej – 3 minuty- ankiety [URL="http://www.ankietka.pl/ankieta/88592/kastracja-i-sterylizacja-psow.html"]http://www.ankietka.pl/ankieta/88592...acja-psow.html[/URL] Dane z ankiety będą wykorzystane do pracy magisterskiej pt.”Kastracja i sterylizacja psów na terenach wiejskich” Bardzo proszę o pomoc i z góry wszystkim ,którzy wypełnią ,dziękuje. Quote
szalej Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ups, przegapiłam spotkanie akurat w moje urodziny :P Może na następne jakoś się z suczą załapiemy :) Quote
Yuveza Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Tak wstepnie mogłabym być chętna na przyszłą sobote, tylko jeszcze zalezy jak z pogodą no i czy ktos bedzie chcial ;) Quote
betty_labrador Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 haha jakas hodowle macie :diabloti: Quote
paulaa. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 jak ktoś chętny na dłuższy spacer np. po lesie młocińskim to zapraszamy :smile: bo Scoobowi już się nudzi samotne latanie :lol: Quote
Aleksa. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='westie_justa']Tak wstepnie mogłabym być chętna na przyszłą sobote, tylko jeszcze zalezy jak z pogodą no i czy ktos bedzie chcial ;)[/QUOTE] zobaczymy jak z pogodą ;) i ile będę miała sprawdzianów...:/ Quote
zootechniczka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='szalej']Ups, przegapiłam spotkanie akurat w moje urodziny :P Może na następne jakoś się z suczą załapiemy :)[/QUOTE] Jakby co od środy do piątku w tym tygodniu my jesteśmy chętni na spotkanie :). Quote
Recommended Posts