Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja zobaczę czy w piątek będę w domu, czy u ciotki ;) jak będę w domu, to się przemęczę z tą linką, choć to będzie porażka ;/ i buty mi przemokną :evil_lol: zobaczymy ;) Dora byłaby pewnie zachwycona na widok Scooba :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja chciałabym mieć do jutrzejszych spacerowiczów małą prośbę.. :oops:

Jesteśmy z moją suką w trakcie resocjalizacji, zrobiłyśmy ostatnio ogromne postępy i nie chcemy tego zaprzepaścić. Jednak naszym największym problemem są zabawki. I byłabym Wam baardzo wdzięczna, jakbyście na jutrzejszym spacerze mogły je ograniczyć do minimum :modla:
Bo wraz z pojawieniem się zabawek na horyzoncie, dla nas spacer się kończy, a zaczyna męka, zarówno dla mnie jak i dla psa, a pies bawiący się zabawkami trafia na czarną liste suczy.
Jeśli nie jesteście w stanie jutro bawić się z psami bez zabawek, to chociaż uprzedździe mnie zanim wyjmiecie je z plecaka - żebym mogła odejść z moim psem tak, żeby nie widział.
Jest to dla mnie bardzo ważne i byłabym niezmiernie wdzięczna za zrespektowanie mojej prośby :)

Posted

Mi w sumie bardziej pasuje kładka, bo i tak pewnie będziemy wcześniej na tej spokojniejszej części PM, a stamtąd do niej dużo bliżej i mam wrażenie łatwiej się będzie znaleźć. :smile: ale w razie czego się dostosuje , może być i zbiornik ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Tytuł mi się najbardziej podoba :lol: I wgl świetny filmik. I Scoob któremu się nagle przypomniało chodzenie przy nodze jak zaczęłaś nagrywać :roll::evil_lol:[/QUOTE]

haha Scoob jest dobry :lol: fajnie wygląda tyleee psów na raz ;)

Posted

Zwracam się z ogromną prośbą do osób które mają psy po kastracji/sterylizacji o wypełnienie krótkiej – 3 minuty- ankiety [URL="http://www.ankietka.pl/ankieta/88592/kastracja-i-sterylizacja-psow.html"]http://www.ankietka.pl/ankieta/88592...acja-psow.html[/URL] Dane z ankiety będą wykorzystane do pracy magisterskiej pt.”Kastracja i sterylizacja psów na terenach wiejskich” Bardzo proszę o pomoc i z góry wszystkim ,którzy wypełnią ,dziękuje.

Posted

[quote name='westie_justa']Tak wstepnie mogłabym być chętna na przyszłą sobote, tylko jeszcze zalezy jak z pogodą no i czy ktos bedzie chcial ;)[/QUOTE]

zobaczymy jak z pogodą ;) i ile będę miała sprawdzianów...:/

Posted

[quote name='szalej']Ups, przegapiłam spotkanie akurat w moje urodziny :P
Może na następne jakoś się z suczą załapiemy :)[/QUOTE]

Jakby co od środy do piątku w tym tygodniu my jesteśmy chętni na spotkanie :).