Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']a Ty jesteś z Wawy? jeśli tak, to chcę poznać małego!![/QUOTE]

Niestety nie, z Siedlec :D
Ale Kasia moja mieszka w Otwocku i czasami robimy sobie wspólne wypady do Wawy :)

W sobotkę spacer w większym gronie :cool3:

Posted

no to nic z tego, ja w tych godzinach nie spaceruję :eviltong: czasem w niedziele mam czas, ale nie w każdą. w sobotę nie ma szans.
ale jak jesteś z Siedlec, to może kiedyś wpadnę w drodze do domu, jestem z Łukowa :cool3:

Posted

[quote name='westie_justa']Aga jak jestes chetna na niedziele to ja chętnie, i tak nie mam co robic :lol:[/QUOTE]

oj ale Ty na pewno koniecznie chcesz na Pola :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']no to nic z tego, ja w tych godzinach nie spaceruję :eviltong: czasem w niedziele mam czas, ale nie w każdą. w sobotę nie ma szans.
ale jak jesteś z Siedlec, to może kiedyś wpadnę w drodze do domu, jestem z Łukowa :cool3:[/QUOTE]
Ej, i ja dopiero teraz się o tym dowiaduje :evil_lol:?
Toż to 30km od nas :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']oj ale Ty na pewno koniecznie chcesz na Pola :evil_lol:[/QUOTE]
No bo gdzie mam jechac, tutaj mamy mniej wiecej tyle samo jazdy. Albo nawet ja mam wiecej.

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Ej, i ja dopiero teraz się o tym dowiaduje :evil_lol:?
Toż to 30km od nas :cool3:[/QUOTE]

tak tak, ale na stałe mieszkamy w Wawie, tylko do rodziców jeździmy czasem :lol:

mogłybyście robić ten spacerek w niedziele :eviltong:

Posted

[quote name='westie_justa']No bo gdzie mam jechac, tutaj mamy mniej wiecej tyle samo jazdy. Albo nawet ja mam wiecej.[/QUOTE]

ale Pola nie są wcale takie fajne, woda oblegana przez ludzi, chodniki też :eviltong:

Posted

[quote name='motyleqq']ale Pola nie są wcale takie fajne, woda oblegana przez ludzi, chodniki też :eviltong:[/QUOTE]
Właśnie, ja nie wiem, co wy takiego fajnego widzicie w PM :eviltong: Ja o wiele bardziej wolę na przykład Forty Bema, dużo spokojniejsze, mniej ludzi, a tereny o wiele ciekawsze ;)

Posted

[quote name='motyleqq']tak tak, ale na stałe mieszkamy w Wawie, tylko do rodziców jeździmy czasem :lol:

mogłybyście robić ten spacerek w niedziele :eviltong:[/QUOTE]
Oj tam :D
O, to jak będziecie jechać to zapraszam na siedlecki wybieg nad zalewem (właśnie od strony Warszawy jak się jedzie) :cool3:

Posted

To następny dogo spacer może być na Fortach Bema. :cool3:
Ja je osobiście uwielbiam, bo bliżej niż PM, ale głównie dlatego, że dużo spokojniej i puściej, a przynajmniej nie ma ludzi wylegujących się na środku i tam jakoś mniej boje się psa spuścić, zresztą tereny piękne i woda w miarę.
Dojazd jest też w miarę dobry. :smile:

Posted

czy ktoś się orientuje czy psy mogą się kąpać w jeziorku w parku szczęśliwickim?jest znak zakaz kąpieli ale czy dotyczy on tylko ludzi(względy sanitarne)czy psy też?

• 3 weeks later...
Posted

My planujemy jechać jutro na pola tylko tak ok 17, chcę aby nasza chihuahua poznała inne psy - bo póki co miała do czynienia tylko z naszymi (2 yorki, kundelka moich rodziców i ratler mojej siostry). A suczka yorkowa niezmordowana przy bieganiu za piłką.