puchu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 To widzimy się w sobotę :) Ktoś jeszcze się wybiera? Quote
Aleksa. Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Justyna i ja wybieramy się w ten wtorek na Pola :lol: ktoś chętny dołączyć ? :) Quote
paulaa. Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 My prawdopodobnie jedziemy w środę. :cool1: jeśli ktoś też się wybiera, to do zobaczenia. ;) Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Jakby co jutro w planach spacer w gronie west, spaniel, hasior 11:30 :lol: może ktoś ma jeszcze ochotę ?;) Quote
Lantash Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Hej warszawiacy, nie wiecie czy w najbliższym czasie będą organizowane jakieś psie imprezy w Warszawie? Jakieś agility, kursy dla początkujących itp? Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Zapisuje sobie :D[/QUOTE] a Ty jesteś z Wawy? jeśli tak, to chcę poznać małego!! Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']a Ty jesteś z Wawy? jeśli tak, to chcę poznać małego!![/QUOTE] to masz okazje w sobote :razz: Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 no nie wiem, bo pracuję do 14 ;) i jeśli spotykacie się na Polach, to ja mogę dopiero wieczorem Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']no nie wiem, bo pracuję do 14 ;) i jeśli spotykacie się na Polach, to ja mogę dopiero wieczorem[/QUOTE] Planujemy spacerek tak o 11/12 :) Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']a Ty jesteś z Wawy? jeśli tak, to chcę poznać małego!![/QUOTE] Niestety nie, z Siedlec :D Ale Kasia moja mieszka w Otwocku i czasami robimy sobie wspólne wypady do Wawy :) W sobotkę spacer w większym gronie :cool3: Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 no to nic z tego, ja w tych godzinach nie spaceruję :eviltong: czasem w niedziele mam czas, ale nie w każdą. w sobotę nie ma szans. ale jak jesteś z Siedlec, to może kiedyś wpadnę w drodze do domu, jestem z Łukowa :cool3: Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Aga jak jestes chetna na niedziele to ja chętnie, i tak nie mam co robic :lol: Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='westie_justa']Aga jak jestes chetna na niedziele to ja chętnie, i tak nie mam co robic :lol:[/QUOTE] oj ale Ty na pewno koniecznie chcesz na Pola :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']no to nic z tego, ja w tych godzinach nie spaceruję :eviltong: czasem w niedziele mam czas, ale nie w każdą. w sobotę nie ma szans. ale jak jesteś z Siedlec, to może kiedyś wpadnę w drodze do domu, jestem z Łukowa :cool3:[/QUOTE] Ej, i ja dopiero teraz się o tym dowiaduje :evil_lol:? Toż to 30km od nas :cool3: Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']oj ale Ty na pewno koniecznie chcesz na Pola :evil_lol:[/QUOTE] No bo gdzie mam jechac, tutaj mamy mniej wiecej tyle samo jazdy. Albo nawet ja mam wiecej. Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Ej, i ja dopiero teraz się o tym dowiaduje :evil_lol:? Toż to 30km od nas :cool3:[/QUOTE] tak tak, ale na stałe mieszkamy w Wawie, tylko do rodziców jeździmy czasem :lol: mogłybyście robić ten spacerek w niedziele :eviltong: Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='westie_justa']No bo gdzie mam jechac, tutaj mamy mniej wiecej tyle samo jazdy. Albo nawet ja mam wiecej.[/QUOTE] ale Pola nie są wcale takie fajne, woda oblegana przez ludzi, chodniki też :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']ale Pola nie są wcale takie fajne, woda oblegana przez ludzi, chodniki też :eviltong:[/QUOTE] Właśnie, ja nie wiem, co wy takiego fajnego widzicie w PM :eviltong: Ja o wiele bardziej wolę na przykład Forty Bema, dużo spokojniejsze, mniej ludzi, a tereny o wiele ciekawsze ;) Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nie powiedzialam że są 'fajne' to po prostu miejsce gdzie mozna sie spotkac, i gdzie ja moge dojechac. Nie zabraniam wam sie spotykac gdzie indziej. Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']tak tak, ale na stałe mieszkamy w Wawie, tylko do rodziców jeździmy czasem :lol: mogłybyście robić ten spacerek w niedziele :eviltong:[/QUOTE] Oj tam :D O, to jak będziecie jechać to zapraszam na siedlecki wybieg nad zalewem (właśnie od strony Warszawy jak się jedzie) :cool3: Quote
paulaa. Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 To następny dogo spacer może być na Fortach Bema. :cool3: Ja je osobiście uwielbiam, bo bliżej niż PM, ale głównie dlatego, że dużo spokojniej i puściej, a przynajmniej nie ma ludzi wylegujących się na środku i tam jakoś mniej boje się psa spuścić, zresztą tereny piękne i woda w miarę. Dojazd jest też w miarę dobry. :smile: Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='paulaa.'] Ja je osobiście uwielbiam, bo bliżej niż PM[/QUOTE] Jak dla kogo :cool3: Quote
ankub Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 czy ktoś się orientuje czy psy mogą się kąpać w jeziorku w parku szczęśliwickim?jest znak zakaz kąpieli ale czy dotyczy on tylko ludzi(względy sanitarne)czy psy też? Quote
Natalia&Lola Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 My planujemy jechać jutro na pola tylko tak ok 17, chcę aby nasza chihuahua poznała inne psy - bo póki co miała do czynienia tylko z naszymi (2 yorki, kundelka moich rodziców i ratler mojej siostry). A suczka yorkowa niezmordowana przy bieganiu za piłką. Quote
Recommended Posts