Amber Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jak piszesz, że Molli by dała radę to z Molli też się chętnie spotkamy - ja ogólnie szukam chętnych suczek na spotkania (haha jak to brzmi :evil_lol:) bo jak piszę, u nas posucha kompletna... A druga dobermanka, brzmi świetnie :cool3: Nie, nie ma jej na dobermanim forum, wiedziałabym gdyby była jakaś chętna panna z Warszawy. Sami kawalerzy niestety :shake: Quote
Ewa&Duffel Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Amber']Jak piszesz, że Molli by dała radę to z Molli też się chętnie spotkamy - ja ogólnie szukam chętnych suczek na spotkania (haha jak to brzmi :evil_lol:) bo jak piszę, u nas posucha kompletna... A druga dobermanka, brzmi świetnie :cool3: Nie, nie ma jej na dobermanim forum, wiedziałabym gdyby była jakaś chętna panna z Warszawy. Sami kawalerzy niestety :shake:[/QUOTE] Ok, to podpytam i dam Ci znać w najbliższym czasie :) Quote
taxelina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/224261-Warszawa-Pola-Mokotowskie-zagin%C4%85%C5%82-Shiba[/url] Quote
Yuveza Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Okey to kto w niedziele na PM? mam chętne 2 bordery;) oczywiście standardowo spotykamy się -->[url]http://maps.google.pl/maps?q=Pola+Mokotowskie+&hl=pl&geocode=+&hq=Pola+Mokotowskie&hnear=Warszawa,+Mazowieckie&t=h&z=19[/url] Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 To ja mam teraz dylemat PM czy ta Choszczówka, bo mnie kusi od dawna, Scooby kocha lasy. :D Quote
Yuveza Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='paulaa.']To ja mam teraz dylemat PM czy ta Choszczówka, bo mnie kusi od dawna, Scooby kocha lasy. :D[/QUOTE] my mamy las na co dzień. Bordery będą :cool3: Quote
Aleksa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Paula a może mini torek u mnie ? :evil_lol: las też jest :lol: hahaha :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [B]Amber[/B], niestety spacerek z dobermanką raczej odpada :( Z tego co się dowiedziałam to jeżdżą z nią na wieś kiedy tylko mają okazję, a jak są w Warszawie to spacerują tylko po osiedlu i naszej polanie. Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='westie_justa']my mamy las na co dzień. Bordery będą :cool3:[/QUOTE] no wiem, wiem. właśnie to mnie kusi najbardziej. :smile: a psy czy suki ? [quote name='Aleksandra95']Paula a może mini torek u mnie ? :evil_lol: las też jest :lol: hahaha :diabloti:[/QUOTE] Hahah, taki mini mini torek to i ja mam. :evil_lol: Zobacze, zobacze. Do was szybciej za 2, bo bym chciała jak już przy okazji i do przytuliska wpaść. :razz: Quote
Yuveza Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='paulaa.']no wiem, wiem. właśnie to mnie kusi najbardziej. :smile: a psy czy suki ? [/QUOTE] No i słusznie przyszły własciciel bc musi poznac bc :eviltong: Dwie sucze jak na razie;) + moja Quote
motyleqq Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='westie_justa']No i słusznie przyszły własciciel bc musi poznac bc :eviltong: Dwie sucze jak na razie;) + moja[/QUOTE] Scooby byłby w raju:evil_lol: Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Byłby, byłby. :smile: Chociaż jak narazie wszystkie bordery spotykane na PM, miały go głęboko w czterech literach, nie wiem w sumie czemu. :D Quote
zootechniczka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Paulaa mam do ciebie prośbę. Mogły byśmy się kiedyś spotkać i razem poćwiczyć na twoich przeszkodach do agility? Bo zapisałam się na seminarium agility a w sumie jedyne co do tej pory z moim ćwiczyłam z agility to skoki przez ogrodzenia na osiedlu, raz przeszedł przez tunel i 2 razy skakał przez obręcz. Więc byłabym bardzo wdzięczna. Mogę dojechać tam gdzie ci będzie pasowała jak się zgodzisz :) Quote
Amber Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Ewa&Duffel'][B]Amber[/B], niestety spacerek z dobermanką raczej odpada :( Z tego co się dowiedziałam to jeżdżą z nią na wieś kiedy tylko mają okazję, a jak są w Warszawie to spacerują tylko po osiedlu i naszej polanie.[/QUOTE] Szkoda :( A gdzie jest to wasze pole? Tam na przeciwko centrum handlowego Targówek? Mogę się tam i od biedy przejechać, tylko chyba tam sporo innych psów też biega? ;) Quote
vpassione Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Amber']Jari też się zmienił, dobił do 40 kg :evil_lol: Im ostrzej będzie się bawić Etna tym lepiej dla mojego głupka :p[/QUOTE] Znam taką jedną zołzę, która byłaby wniebowzięta odbijaniem się od 40kg samca :lol: Tylko my ostatnio w Warszawce byłyśmy w listopadzie i żaden wyjazd się nie zapowiada, a też czasami by się przydał kompan do zabawy. Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dobra to kto w niedziele na PM i o której ?? Quote
zootechniczka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Skoro mają być borderki to może i my na trochę wpadniemy ;). no chyba ze Ewa& Duffel będą się akórat w niedziele wybierać na spacer w Choszczówce. To wtedy wybieramy Choszczówkę. Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Amber']Szkoda :( A gdzie jest to wasze pole? Tam na przeciwko centrum handlowego Targówek? Mogę się tam i od biedy przejechać, tylko chyba tam sporo innych psów też biega? ;)[/QUOTE] Tak, dokładnie naprzeciwko CH Targówek :) Ono w sumie dość małe jest i niezbyt atrakcyjne, ale sporo psów tam biega, szczególnie teraz jak się cieplej zaczyna robić. Dla was to minus niestety :( Zwłaszcza, że różni ludzie przychodzą, niektórzy kompletnie nad swoimi psami nie panują... Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 A kiedy jest Choszczówka, kiedy PM ? Sobota czy niedziela ? Quote
Ewa&Duffel Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jak będzie ładna pogoda w weekend, to my zapewne i w sobotę i w niedzielę będziemy w Choszczówce. ;) Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 hmm, ja pogadam z jedną osobą (bo wstępnie jesteśmy umówione na niedziele ) i zobacze może przyjadę w niedziele na PM ;) tylko że ja od Feminy dalej będę błądzić. :D Aga jedziesz ? :lol: Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='westie_justa']PM niedziela[/QUOTE] [quote name='Ewa&Duffel']Jak będzie ładna pogoda w weekend, to my zapewne i w sobotę i w niedzielę będziemy w Choszczówce. ;)[/QUOTE] Oo no to super, może jak damy rade to wpadniemy w oba miejsca. ;) A pogoda ma być super, słyszałam, że nawet 20 stopni. Nareszcie ładna pogoda w weekend! oby tylko nie padało bo niecierpie potem tego błota i czarnych łap co spacer. :smile: Quote
Yuveza Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 No to kto w tą niedziele na PM? bo godzine musze ustalic ... Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 my na takie 50%, zależy czy transport chociaż w jedną strone będe miała.. jeśli chodzi o godzine to się dostosujemy. ;) Quote
Recommended Posts