Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='westie_justa']to nie musisz ;P sama spaceruj :eviltong: ja chce pola więc jak najbardziej :)[/QUOTE] wole PM, nie wybieracie się ?:D Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']ja tez mam na co dzień las i pola, więc nie bardzo chce mi się tak daleko jechać...:( ;)[/QUOTE] No tak myślałam właśnie. :D a tam teren ogrodzony w miare. :razz: Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='paulaa.']No tak myślałam właśnie. :D a tam teren ogrodzony w miare. :razz:[/QUOTE] spoko, przyzwyczaiłam się do tego że sama z Dora spaceruję....;) Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Na PM to ja pewnie pojade w następny weekend jak zajęcia agi nie ruszą, bo już nie wyrabiam. :smile: Quote
Yuveza Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nie wiem mi tam PM pasują i głównie tylko one nasuwają mi sie na mysl, byłysmy tam 2 razy;) nie ywdaja mi sie nudne a w lato moze byc super :loveu: więc ja tam wymyslac ni chce:P Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 oj w lato to na PM jest dopiero super, szczególnie jak psiak lubi pływać to ma tam raj. :smile: Quote
Yuveza Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='paulaa.']oj w lato to na PM jest dopiero super, szczególnie jak psiak lubi pływać to ma tam raj. :smile:[/QUOTE] i o to chodzi :diabloti: ja w lato to z chęcią bede jeździć;) teraz nie bardzo przez pogode;) Quote
esperanza Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='paulaa.']Na PM to ja pewnie pojade w następny weekend jak zajęcia agi nie ruszą, bo już nie wyrabiam. :smile:[/QUOTE] Wiesz może, kiedy mają się zacząć? Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='esperanza']Wiesz może, kiedy mają się zacząć?[/QUOTE] Niestety nie, ale chyba napisze do Magdy na agilitow'ym forum, może tam odpisze. ;) Ostatnio jak pisałam do niej w tej sprawie, odpisała, że jak śnieg stopnieje, więc teraz nie ma już wymówki. :D Quote
zootechniczka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 W związku ze zbliżającym się powoli niedzielnym spacerkiem proponuje wstępnie ustalić godzinę spotkania. Moja propozycja to godz 12 ale mogę się dostosować. Quote
puchu Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mnie jak najbardziej pasuje :) Przy fortach zatrzymują się: 178, 187, 191, Z-9, przystanek Zapustna, na żądanie. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy, cofnąć się wzdłuż muru cmentarza na nieduży parking. Quote
zootechniczka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='puchu']Mnie jak najbardziej pasuje :) Przy fortach zatrzymują się: 178, 187, 191, Z-9, przystanek Zapustna, na żądanie. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy, cofnąć się wzdłuż muru cmentarza na nieduży parking.[/QUOTE] O nawet mam tam bezpośredni autobus z pod domu :). To rozumiem że tam na parkingu się spotykamy? Quote
*Monia* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='puchu']Mnie jak najbardziej pasuje :) Przy fortach zatrzymują się: 178, 187, 191, Z-9, przystanek Zapustna, na żądanie. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy, cofnąć się wzdłuż muru cmentarza na nieduży parking.[/QUOTE] Dobrze że parking jest :lol:. O ile mnie do końca choróbsko nie rozłoży to mi również pasuje :) U nas na polach jest przecudowne błotko i dzisiaj mało kaloszka nie zostawiłam po drodze, Shina spacery polne znielubiła bo łapkami ciężko przebierać :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 To widzimy się w niedziele :). Podaje numer jakby ktoś jednak nie mógł przyjść albo coś 600 822 236. Quote
puchu Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dziewczyny, przeprasza, ale nie dam dzisiaj rady :( Quote
zootechniczka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Po wczorajszym udanym spacerku z Moniką i Shiną już planuję kolejnym. Mój psiak wrócił cały umorusany w błocie ale szczęśliwy jak nigdy, choć i tak było mu mało ;). Tym razem planuję w najbliższą niedziele maraton po parku Moczydło i pobliskich parkach lub forty Bema. Ktoś chętny? Quote
Aleksa. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='westie_justa']Weekend na PM kto sie pisze?[/QUOTE] hmm sobota, niedziela ? Quote
Yuveza Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Aleksandra95']hmm sobota, niedziela ?[/QUOTE] mi chyba bardziej niedziela, aczkolwiek jak ogarne autobusy to moze byc i sobota;) Quote
Aleksa. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='westie_justa']mi chyba bardziej niedziela, aczkolwiek jak ogarne autobusy to moze byc i sobota;)[/QUOTE] znaczy w sobotę nie mogę, a w niedziele już prędzej. Quote
Yuveza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Np to moze być niedziela;) tylko gdzie sie wszyscy podziewają? :niewiem: Quote
motyleqq Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='westie_justa']Np to moze być niedziela;) tylko gdzie sie wszyscy podziewają? :niewiem:[/QUOTE] w pracy np... :( Quote
puchu Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='zootechniczka']Po wczorajszym udanym spacerku z Moniką i Shiną już planuję kolejnym. Mój psiak wrócił cały umorusany w błocie ale szczęśliwy jak nigdy, choć i tak było mu mało ;). Tym razem planuję w najbliższą niedziele maraton po parku Moczydło i pobliskich parkach lub forty Bema. Ktoś chętny?[/QUOTE] Tym razem mam nadzieję dołączy :) Quote
zootechniczka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='puchu']Tym razem mam nadzieję dołączy :)[/QUOTE] No i na to liczyłam ;). To co niedziela, park moczydło godzina 12? Quote
Yuveza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='motyleqq']w pracy np... :([/QUOTE] w niedziele?? jak to? ludziee :( Quote
Recommended Posts