Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja tez mam na co dzień las i pola, więc nie bardzo chce mi się tak daleko jechać...:( ;)[/QUOTE]
No tak myślałam właśnie. :D a tam teren ogrodzony w miare. :razz:

Posted

nie wiem mi tam PM pasują i głównie tylko one nasuwają mi sie na mysl, byłysmy tam 2 razy;) nie ywdaja mi sie nudne a w lato moze byc super :loveu: więc ja tam wymyslac ni chce:P

Posted

[quote name='paulaa.']oj w lato to na PM jest dopiero super, szczególnie jak psiak lubi pływać to ma tam raj. :smile:[/QUOTE]

i o to chodzi :diabloti: ja w lato to z chęcią bede jeździć;) teraz nie bardzo przez pogode;)

Posted

[quote name='esperanza']Wiesz może, kiedy mają się zacząć?[/QUOTE]
Niestety nie, ale chyba napisze do Magdy na agilitow'ym forum, może tam odpisze. ;) Ostatnio jak pisałam do niej w tej sprawie, odpisała, że jak śnieg stopnieje, więc teraz nie ma już wymówki. :D

Posted

Mnie jak najbardziej pasuje :)
Przy fortach zatrzymują się: 178, 187, 191, Z-9, przystanek Zapustna, na żądanie. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy, cofnąć się wzdłuż muru cmentarza na nieduży parking.

Posted

[quote name='puchu']Mnie jak najbardziej pasuje :)
Przy fortach zatrzymują się: 178, 187, 191, Z-9, przystanek Zapustna, na żądanie. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy, cofnąć się wzdłuż muru cmentarza na nieduży parking.[/QUOTE]

O nawet mam tam bezpośredni autobus z pod domu :). To rozumiem że tam na parkingu się spotykamy?

Posted

[quote name='puchu']Mnie jak najbardziej pasuje :)
Przy fortach zatrzymują się: 178, 187, 191, Z-9, przystanek Zapustna, na żądanie. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy, cofnąć się wzdłuż muru cmentarza na nieduży parking.[/QUOTE]
Dobrze że parking jest :lol:. O ile mnie do końca choróbsko nie rozłoży to mi również pasuje :)

U nas na polach jest przecudowne błotko i dzisiaj mało kaloszka nie zostawiłam po drodze, Shina spacery polne znielubiła bo łapkami ciężko przebierać :evil_lol:

Posted

Po wczorajszym udanym spacerku z Moniką i Shiną już planuję kolejnym. Mój psiak wrócił cały umorusany w błocie ale szczęśliwy jak nigdy, choć i tak było mu mało ;). Tym razem planuję w najbliższą niedziele maraton po parku Moczydło i pobliskich parkach lub forty Bema. Ktoś chętny?

Posted

[quote name='westie_justa']mi chyba bardziej niedziela, aczkolwiek jak ogarne autobusy to moze byc i sobota;)[/QUOTE]

znaczy w sobotę nie mogę, a w niedziele już prędzej.

Posted

[quote name='zootechniczka']Po wczorajszym udanym spacerku z Moniką i Shiną już planuję kolejnym. Mój psiak wrócił cały umorusany w błocie ale szczęśliwy jak nigdy, choć i tak było mu mało ;). Tym razem planuję w najbliższą niedziele maraton po parku Moczydło i pobliskich parkach lub forty Bema. Ktoś chętny?[/QUOTE]
Tym razem mam nadzieję dołączy :)