motyleqq Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='paulaa.']Czyli kto się w końcu jutro wybiera na PM ? :???:[/QUOTE] chyba nikt, ehh ;) Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 CHCEMY :lol: ale w takim razie może jednak Forty Bema? mniej psów, i w ogóle jakoś bardziej lubię. pomogę Ci Ola dojechać :) Quote
Aleksa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja ze względu na dojazd jednak bym wolała PM ! ale jeśli wolicie Forty, to nie ma sprawy, jedźcie, a ja będę najwyżej wypatrywać kuriera. :p Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Teraz w ferie to w sumie jak mam czas moge na PM się przejechać, szczególnie że mój cocker tam zachowuje się jak inny pies. ;) My będziemy w każdym razie, pewnie nawet wcześniej, bo chce strefówki poćwiczyć, trudno odśnieże jakoś tą kładke. :D Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 no to jedziemy na PM! godzina 11.30, Paula jak chcesz to możesz być już na placyku Quote
Aleksa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 taaak, Paula Ty wcześniej.:diabloti: w niedziele tez to mówiłaś. :p Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']taaak, Paula Ty wcześniej.:diabloti: w niedziele tez to mówiłaś. :p[/QUOTE] A się ździwisz. :D Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='paulaa.']A się ździwisz. :D[/QUOTE] Paula, pamiętaj o płycie!! :D Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='motyleqq']Paula, pamiętaj o płycie!! :D[/QUOTE] Właśnie sobie o niej przypomniałam i próbuje zgrać, ale ciężko mi to idzie haha. Mam nadzieje, że będzie działać i nic nie popieprzyłam. :D Quote
Yuveza Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 no mi sie wydaje ze Pola nie wiem czwartek, piątek? koło 11:30-12?:) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='westie_justa']no mi sie wydaje ze Pola nie wiem czwartek, piątek? koło 11:30-12?:)[/QUOTE] piątek nie.:D a ja będę bez mojej wstrętnej :lol: Quote
magdyska25 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Potrzebujecie może ogłoszeń? Zrobiłam bazarek dla Leny- jest na bdt u Ulv- sunię czeka operacja za ok. 800 zł.- trzeba te pieniądze uzbierać. Nie mam już co sprzedawać więc swój pierwszy bazarek ogłoszeniowy zrobiłam: ZAPRASZAM!!![U][B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/221678-*Tanio-solidnie-szybko!-OG%C5%81OSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv-do-7.02.-godz.-20*[/url][/B][/U] Quote
Bonsai Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Warszawiacy, pomóżcie schronisku w Klembowie - to niedaleko Warszawy! Mam prośbę - [B]czy poświęcicie 3 minuty i pomożecie głodnym psom i kotom?[/B] Wystarczy, że zagłosujesz na schronisko w Klembowie w ankiecie Krakvet. Wygraną jest karmą i żwirek o wartości od 9 do 15 tysięcy złotych. [B]W Klembowie przebywa 350 psów, 40 szczeniaków oraz 20 kotów Te zwierzęta naprawde nie mają co jeść... [/B]gminy nie płacą, zwierząt coraz więcej. Każdy głos na wage złota. Rywalizujemy z Hospicjum dla Kotów. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, że osoba z Hospicjum wprowadza ludzi w błąd informując o tym, że maja 30 kotów.. owszem mają.. ale TYLKO 1 który jest kotem hospicyjnym... w Klembowie takich zwierząt jest mnóstwo. Poniżej instrukcja! [B]NAJLEPIEJ głosowac z przeglądarki IE.[/B] Uwaga zmiana: nowy punkt w regulaminie: żeby wziąć udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisać min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611[/url] Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę [url]http://www.krakvet.pl/forum[/url] 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki. 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz krótkie zadanie i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu [url]http://www.krakvet.pl/forum[/url] wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk" 8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2012” 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś już zarejestrowany na Krakvecie to zaczynasz od punktu nr 6! [B] Dla tych zwierząt Wasz głos to pełne brzuchy w te mroźne noce... [/B] [B][U] Głosowanie trwa tylko do jutra![/U][/B] Quote
paulaa. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [B]Warszawiacy pomocy![/B] [B]Padają rekordy w minusowych temperaturach, a ten biedak w typie ON, koczuje przy ulicy, bez schronienia, niczego. [/B] [B]Zapraszam na wątek, każda pomoc się liczy, trzeba działać szybko: [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222324-Zamarzający-pies!-Pomóż-nie-bądź-obojętny!-WARSZAWA-BIAŁOŁĘKA[/URL] fb : [URL]http://www.facebook.com/events/363822453647236/?context=create#!/events/363822453647236/?context=create[/URL] Quote
olalolaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Szukam kogoś z warszawy na wizytę przed adopcyjną -Pani z Zielonego Żoliborza. Wizyta dla szczeniaczka z Częstochowy. Czy ktos mógłby pomóc? Quote
auraa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [B]Cioteczki. Onka Dina z mojego podpisu, przebywa na SGGw.Jest leczona i wkrótce będzie wysterylizowana. Dina bardzo potrzebuje obecności człowieka, bez człowieka gaśnie. Potrzebuje spacerów. Jesli ktoś może poświęcić trochę czasu, zeby wyjść z Diną na spacer, bardzo proszę o kontakt. [/B] Quote
zuzia_kuzik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 dziewczyny czy jest tu moze ktos z dolnego mokotowa- ulica PiekalkiewiczA?? Quote
zuzia_kuzik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Posuzkuje takze kogos z Okęcia , ul. Rękodzielnicza Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Niestety, zupełnie nie nasze rejony... Quote
Recommended Posts