Bonnie Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Ano musimy się zastanowić nad nastepnym spotkaniem, koniecznie. Fajnie by było, gdyby sobie śnieżek już leżał. Co do smyczy - wszystkie pieski bez wyjątku biegały luzem. Początkowo Nana mojego brata, jako że wzięta 2 tygodnie temu ze schroniska, była na smyczy, ale tak się rozbawiła, że z tego wszytkiego pękło ogniwko kolczatki i sunia też biegała luzem. Na szczęście bardzo się pilnowała i nie myślała o ucieczce. Pomyślcie nad jakimś terminem i będziemy się dogadywać jakoś. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
anetta Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Jestem zla :evil: A bylo to tak... z usmiechem na twarzyczce :cool3: otwieram plik, ktory dostalam od cierpliwej Bonnie. Wszystko juz bylo prawie zrobione oprocz zapisania tych fotek na kompie. Wciskam Ok a tu 1 fotki_2 zipp: Wieloczesciowe lub uszkodzone archiwum ZIP Myslam ze wyrzuce tego kompa przez okno!!! I co ja teraz mam zrobic :cry: A ja sie przylaczam do lapek Katerinas :lol: Quote
Katerinas Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Anetta: Skoro pilk zipowski padł to chyba nici z jego rozpakowania... Bonnie chyba jakoś partiami Ci te zdjecia wysyłała, wiec najlepiej aby przesłała Ci ten plik raz jeszcze w formie spakowanej albo w formie niespakowanej. Ja mogę Ci zdjęcia przesłać tyle że nie wiem które... i możemy sie dublować ... Quote
Bonnie Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Anetta - wysłałam raz jeszcze (na oba adresy mailowe). Z któregoś pewnie dojdzie. :D Melduj jak dostaniesz. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
anetta Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Melduje ze dostalam :D !!!!! Dzieki Ci za cierpliwosc :calus: Zdjecia sa super!!!! Myslalam ze nie bedzie zadnego zdjecia z Kajka a tu niespodzianka, jest :dog: Postaram sie wrzucic ciekawsze fotki tutaj (wszystkich nie, bo moder. by mnie chyba :boom: ) :lol: Quote
anetta Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Usmiechnieta Nana Dwia kucyki :lol: od lewej Didi i Negra Najwiekszy zmarzluch i zarazem najstarsze cztery lapki wsrod psiurkow :) Hehe, Axel znow swieci oczkami :lol: a obok niego: napotkany Shar-pei, Leja i Nana Oblezenie :evilbat: (biedny byl ten bialy piesek :lol: ) Leia Beaty w calej okazalosci :) Leia i Axel...hmmm czyzby sie pogniewaly na siebie :wink: astus Kunda , Axel i Kufi Krolewny, Axel i ktorys z bokserkow (nie jestem w stanie zidentyfikowac delikwenta :lol: ) CALA WATACHA DOGOMANIAKOW 8) od lewej: Beata(Bonnie)z Leia, Aska z Axlem, Magda(whippetka), ja z Kaja, Monika (KORONA) z Negra i Didi, Underhill z Nana, Crazy@ z Kufi i ascikiem i Sylwia (sylwia4) z Nana :wink: Quote
Ruffikuss Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Badzio ładne, badzio! I kucyki piekne też. Quote
Crazy@ Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Anetta to nie Pit tylko Ast "Kunda" Pampina. :wink: To kiedy następny spacerek? Foty są super. Quote
anetta Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Nooooo tak :roll: , tak tez myslalam, mialam juz napisane astek ale wkoncu poprawilam na pitka, no nic, czlowiek cale zycie sie uczy :lol: Ja juz jestem gotowa do nastepnego spacerku 8) Szkoda ze PATI nie zaglada, bo chciala zobaczyc zdjecia...chyba trzeba bedzie wyslac do niej zaproszenie :wink: Quote
Mokka Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Super ekipa! Zróbcie jeszcze jakieś spotkanie, bo my w tym czasie byliśmy w szkole i nie mogliśmy przyjechać, a moja Monia bardzo lubi takie spotkania :D Jeszcze się z kucykiem nie bawila, ale czas najwyższy zacząć :lol: Quote
Pampin Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Wielkie dzieki Crazy@ za sprostowanie...niestety bydlaki w pracy cos mi namotali i nie moglem sie zalogowac i dopiero teraz po powrocie do chatki mogę coś napisać. Ale wszystko sie zgadza, to piekne maleństwo (bo ma niespełna 6 miesięcy) pregowane z białymi znaczeniami to Kunda, a żeby bylo łatwiej zapamietac to poprostu Przemka. My równiez nie możemy sie doczekac następnego spotkania. Do milego. PP Quote
sylwia4 Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Anetta proszę zmienić czerwoną buzię na Nana. No ładnie!!!! :D :D :D Pozdrawiam Sylwia Quote
anetta Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Tak mi sie wydawalo ze byly dwie Nany :lol: , wczoraj wieczorem juz po wstawieniu zdjec przypomnialo mi sie ze "ta bokserka to tez chyba Nana byla". A ze bylo juz pozno to mialam poprawic dzisiaj. A dzis nie ogladalam juz tych fotek i kompletnie o tym zapomnialam (jak bym obejrzala to napewno by mi sie przypomnialo). Juz poprawiam :bigcool: Quote
sylwia4 Posted November 20, 2003 Posted November 20, 2003 Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Sylwia :D Quote
sylwia4 Posted November 21, 2003 Posted November 21, 2003 Cześć Strasznie nudno bez Korony :( . Czy ktoś by nie miał na zbyciu komputera lub monitora? Ja bym mogła załatwić komputer ale gdzie monitor? Pozdrawiam Sylwia Ps Popytajcie się znajomych może jakiegoś grata by znaleźli tylko by wmiare działał :D Quote
anetta Posted November 21, 2003 Posted November 21, 2003 Nooooo troche nudnawo :( Spytam brata, moze bedzie ktos z jego znajomych mial jakis monitor. Quote
sylwia4 Posted November 21, 2003 Posted November 21, 2003 Dzięki Korona pewnie się ucieszy :D Pozdrawiam Sylwia Quote
Crazy@ Posted November 21, 2003 Posted November 21, 2003 Jeśli nie przeszkadza jego złużytość, to moge porzyczyć na jakiś czas mojego ( komp mi padł, i wnajbliższym czasie go nie naprawie) był by tylko problem z transportem. Quote
sylwia4 Posted November 22, 2003 Posted November 22, 2003 Crazy@ dzięki bardzo. Tylko się dowiem znajomego czy napewno pożyczy komputer. Na jaki czas byś mogła użyczyć monitor? Quote
anetta Posted November 22, 2003 Posted November 22, 2003 Pytalam sie brata i niestety nie ma nikogo kto by mial kompa na zbyciu :( Quote
KORONA Posted November 23, 2003 Posted November 23, 2003 Cześc Wam wszystkim, stęskniłam sie za Wami i postanowiłam wydać trochę kasy w kafejce, nie jestem pewna kiedy zajrze t następnym razem więc mam prośbę, jeśli będziecie szykowali jakieś spotkanko to pamiętajcie o mnie. Buziaczki ps. ale ja tym razem wezmę ze sobą termosik z wkładeczką bo zamarzłam ostatnio. Wielkie buziaki Quote
PATIszon Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Zaglądaj częściej do kefejki, albo wpadnij do mnie. To se razem poklikamy! :lol: Quote
Crazy@ Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 W sobote pojade do siostry i sprawdze w jakim jest stanie. Jeśli nadajw się do użytku to napewno do końca 2003r. Quote
sylwia4 Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 Crazy@ czekam na wieści :D . Jak już będziesz coś wiedzieć to pisz. Pozdrawiam Sylwia Quote
Recommended Posts