Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ano musimy się zastanowić nad nastepnym spotkaniem, koniecznie.

Fajnie by było, gdyby sobie śnieżek już leżał.

Co do smyczy - wszystkie pieski bez wyjątku biegały luzem.

Początkowo Nana mojego brata, jako że wzięta 2 tygodnie temu ze schroniska, była na smyczy, ale tak się rozbawiła, że z tego wszytkiego pękło ogniwko kolczatki i sunia też biegała luzem. Na szczęście bardzo się pilnowała i nie myślała o ucieczce.

Pomyślcie nad jakimś terminem i będziemy się dogadywać jakoś.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem zla :evil:

A bylo to tak... z usmiechem na twarzyczce :cool3: otwieram plik, ktory dostalam od cierpliwej Bonnie. Wszystko juz bylo prawie zrobione oprocz zapisania tych fotek na kompie. Wciskam Ok a tu 1 fotki_2 zipp: Wieloczesciowe lub uszkodzone archiwum ZIP Myslam ze wyrzuce tego kompa przez okno!!!

I co ja teraz mam zrobic :cry:

A ja sie przylaczam do lapek Katerinas :lol:

Posted

Anetta: Skoro pilk zipowski padł to chyba nici z jego rozpakowania...

Bonnie chyba jakoś partiami Ci te zdjecia wysyłała, wiec najlepiej aby przesłała Ci ten plik raz jeszcze w formie spakowanej albo w formie niespakowanej.

Ja mogę Ci zdjęcia przesłać tyle że nie wiem które... i możemy sie dublować ...

Posted

Melduje ze dostalam :D !!!!!

Dzieki Ci za cierpliwosc :calus:

Zdjecia sa super!!!! Myslalam ze nie bedzie zadnego zdjecia z Kajka a tu niespodzianka, jest :dog:

Postaram sie wrzucic ciekawsze fotki tutaj (wszystkich nie, bo moder. by mnie chyba :boom: ) :lol:

Posted

Dsc00983%20-%20kopia.jpg

Dsc00985%20-%20kopia.jpg

Usmiechnieta Nana

Dsc00987%20-%20kopia.jpg

Dwia kucyki :lol: od lewej Didi i Negra

Dsc00990%20-%20kopia.jpg

Dsc00994%20-%20kopia.jpg

Najwiekszy zmarzluch i zarazem najstarsze cztery lapki wsrod psiurkow :)

Dsc00996%20-%20kopia.jpg

Hehe, Axel znow swieci oczkami :lol: a obok niego: napotkany Shar-pei, Leja i Nana

Dsc00997%20-%20kopia.jpg

Oblezenie :evilbat: (biedny byl ten bialy piesek :lol: )

Dsc01007%20-%20kopia.jpg

Leia Beaty w calej okazalosci :)

Dsc01010%20-%20kopia.jpg

Leia i Axel...hmmm czyzby sie pogniewaly na siebie :wink:

Dsc01012%20-%20kopia.jpg

astus Kunda , Axel i Kufi

Dsc01013%20-%20kopia.jpg

Krolewny, Axel i ktorys z bokserkow (nie jestem w stanie zidentyfikowac delikwenta :lol: )

Dsc01016%20-%20kopia.jpg

CALA WATACHA DOGOMANIAKOW 8)

od lewej: Beata(Bonnie)z Leia, Aska z Axlem, Magda(whippetka), ja z Kaja, Monika (KORONA) z Negra i Didi, Underhill z Nana, Crazy@ z Kufi i ascikiem i Sylwia (sylwia4) z Nana :wink:

Dsc01006%20-%20kopia.jpg

Posted

Nooooo tak :roll: , tak tez myslalam, mialam juz napisane astek ale wkoncu poprawilam na pitka, no nic, czlowiek cale zycie sie uczy :lol:

Ja juz jestem gotowa do nastepnego spacerku 8)

Szkoda ze PATI nie zaglada, bo chciala zobaczyc zdjecia...chyba trzeba bedzie wyslac do niej zaproszenie :wink:

Posted

Super ekipa! Zróbcie jeszcze jakieś spotkanie, bo my w tym czasie byliśmy w szkole i nie mogliśmy przyjechać, a moja Monia bardzo lubi takie spotkania :D

Jeszcze się z kucykiem nie bawila, ale czas najwyższy zacząć :lol:

Posted

Wielkie dzieki Crazy@ za sprostowanie...niestety bydlaki w pracy cos mi namotali i nie moglem sie zalogowac i dopiero teraz po powrocie do chatki mogę coś napisać.

Ale wszystko sie zgadza, to piekne maleństwo (bo ma niespełna 6 miesięcy) pregowane z białymi znaczeniami to Kunda, a żeby bylo łatwiej zapamietac to poprostu Przemka.

My równiez nie możemy sie doczekac następnego spotkania.

Do milego.

PP

Posted

Tak mi sie wydawalo ze byly dwie Nany :lol: , wczoraj wieczorem juz po wstawieniu zdjec przypomnialo mi sie ze "ta bokserka to tez chyba Nana byla". A ze bylo juz pozno to mialam poprawic dzisiaj. A dzis nie ogladalam juz tych fotek i kompletnie o tym zapomnialam (jak bym obejrzala to napewno by mi sie przypomnialo).

Juz poprawiam :bigcool:

Posted

Cześć

Strasznie nudno bez Korony :( . Czy ktoś by nie miał na zbyciu komputera lub monitora? Ja bym mogła załatwić komputer ale gdzie monitor?

Pozdrawiam

Sylwia

Ps Popytajcie się znajomych może jakiegoś grata by znaleźli tylko by wmiare działał :D

Posted

Jeśli nie przeszkadza jego złużytość, to moge porzyczyć na jakiś czas mojego ( komp mi padł, i wnajbliższym czasie go nie naprawie) był by tylko problem z transportem.

Posted

Cześc Wam wszystkim, stęskniłam sie za Wami i postanowiłam wydać trochę kasy w kafejce, nie jestem pewna kiedy zajrze t następnym razem więc mam prośbę, jeśli będziecie szykowali jakieś spotkanko to pamiętajcie o mnie. Buziaczki

ps. ale ja tym razem wezmę ze sobą termosik z wkładeczką bo zamarzłam ostatnio.

Wielkie buziaki