Monika Volturi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']My bardzo chętnie wpadniemy na PM ;)[/QUOTE] No to jak ? widzimy się ? :-) przyjadę z Margot jest bardziej skora do zabawy i bardziej przyjazna. Daj znać w jakich godzinach mogłybyśmy się spotkać i może jakiś kontakt na priva ;-) Quote
Ewa&Duffel Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Monika Volturi']No to jak ? widzimy się ? :-) przyjadę z Margot jest bardziej skora do zabawy i bardziej przyjazna. Daj znać w jakich godzinach mogłybyśmy się spotkać i może jakiś kontakt na priva ;-)[/QUOTE] My jak najbardziej jesteśmy chętni, może być jutro ? 11:30 ? Margot to cane corso, tak ? ;) Mieliśmy kiedyś znajomego corsiaka i psy zawsze super się ze sobą bawiły, ale niestety jakiś czas temu się przeprowadzili. Quote
aneczkak Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Może znajdzie sie ktoś z okolic Łosia pod Piasecznem? Ja spaceruję w chojnowskim parku- cudnie, ale mało psiaków do zabaw dla mojego katsa.... Quote
Marlena:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kochani, Coś mi się popsuło, a dzisiaj wieczorem (koło 19) wyjeżdżam na podkarpacie. W ostatniej chwili sypnęła mi się opieka nad czworonogami. Mieszkam w dzielnicy Ursus, potrzebuję kogoś, kto mógłby zająć się moimi psami do 26.04. Jeśli do kogoś z Was przyjeżdża jakaś rodzina na święta (może być z psem - moje są b. tolerancyjne) która chciałaby przenocować u mnie w zamian za opiekę nad psiakami - byłoby wspaniale. Mam 2 psy: owczarkowata, 17 kilowa łagodność - Toffik i 4 kilowa pinczerowata miłość - Stinki. Obaj bardzo łagodni i tolerancyjni. Ktoś może pomóc?? Quote
Ppx Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 zapraszam na [url]http://www.tinyurl.pl?JJJxWyuK[/url] [skrócony adres]; pełny: p s i a r z . m o j e f o r u m . n e t Quote
mcdr Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a jest ktoś chętny na popołudniowe spacery na/w Ursusie ewentualnie Szczęśliwicach?? Quote
Celebrinfea Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Czy ktoś z Targówka chętny na spacer? Stateczna ONka i energiczny mix teriera z jamnikiem :) Quote
puchu Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='mcdr']a jest ktoś chętny na popołudniowe spacery na/w Ursusie ewentualnie Szczęśliwicach??[/QUOTE] Wprawdzie moja sunia nie jest zabawowa, ale chętnie pospaceruję w towarzystwie :smile: Quote
Ewa&Duffel Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Celebrinfea']Czy ktoś z Targówka chętny na spacer? Stateczna ONka i energiczny mix teriera z jamnikiem :)[/QUOTE] A z których rejonów jesteście ? :) Quote
Celebrinfea Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 W obszarze teatr Rampa/ Tesco Ale jesteśmy mobilni więc na wieczorne spacery możemy gdzieś podjechać, byle nie za daleko ;) Pola mokotowskie zostawiamy sobie na weekend ;) Quote
motyleqq Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']A z których rejonów jesteście ? :)[/QUOTE] Ty to widzę po całej Wawie jeździsz ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Celebrinfea']W obszarze teatr Rampa/ Tesco Ale jesteśmy mobilni więc na wieczorne spacery możemy gdzieś podjechać, byle nie za daleko ;) Pola mokotowskie zostawiamy sobie na weekend ;)[/QUOTE] A to kawałek od nas, my mieszkamy przy pętli Bródno-Podgrodzie. Ale można się kiedyś umówić, w parku bródnowskim na przykład albo na polu przy cmentarzu ;) [quote name='motyleqq']Ty to widzę po całej Wawie jeździsz ;)[/QUOTE] Akurat na Bródnie/Targówku to mieszkamy ;) Ale ogólnie sporo jeździmy ;) Quote
Celebrinfea Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bardzo chętnie! bo u mnie większych psiaków brak, przynajmniej jak ja chodzę na spacer, i Shasta nie ma z kim się powąchać o podreptaniu nie wspominam... :( Quote
mcdr Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='puchu']Wprawdzie moja sunia nie jest zabawowa, ale chętnie pospaceruję w towarzystwie :smile:[/QUOTE] a w której cześci Ursusa?? ja mieszkam na skoroszach Quote
puchu Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Niedaleko stadionu. Może jeszcze wyciągać koleżankę z weimarem. Quote
anka_szklanka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 czy ktos z dużym (lub pancernym!) psem spaceruje po Wilanowie? Młoda, nadaktywna dożyca poszukuje towarzystwa, mamy piękne tereny spacerowe! Quote
magia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Hej :) w warszawie mieszkamy od 2 miesięcy :) powiedzcie gdzie pies może popływać? Jesteśmy mobilne więc możemy pojechać za warszawę, poradźcie tylko gdzie :) Quote
Amber Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='magia']Hej :) w warszawie mieszkamy od 2 miesięcy :) powiedzcie gdzie pies może popływać? Jesteśmy mobilne więc możemy pojechać za warszawę, poradźcie tylko gdzie :)[/QUOTE] Polecam Jezioro Czarne w Markach (wpisz w google maps: jezioro czarne, marki), ludzi tam nie ma, wędkarzy też, bo jest płyciutko przy brzegu. Świetne plaże, nie ma żadnego uskoku i pięknie położone. Zdjęcia mówią same za siebie :) [IMG]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC00877.jpg[/IMG] [IMG]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC00828.jpg[/IMG] [IMG]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC00824.jpg[/IMG] Quote
Ewa&Duffel Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ale kusisz tymi zdjęciami, musimy się tam w końcu wybrać ! W Warszawie polecam Forty Bema i Kępę Potocką, czysta woda i odpowiednie zejścia :) Quote
Celebrinfea Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Piękne zdjęcia, też nas kusi chyba w przyszłym tygodniu nawiedzimy :) Quote
obca_zolza Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Magia jak chce zeby moje psiaki popluskaly się jade do Zalesia przez Piaseczno.Świetne tereny na spacer... a najfajniejsze że nikt nikomu nie przeszkadza Quote
reborn Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Bzikowa']Może ktoś spaceruje po Skaryszewskim? ;)[/QUOTE] My z westim spacerujemy w każdy weekend po Skaryszewskim. Tylko on młody i zakręcony ;) Quote
CzarownicaSa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Witajcie! Jesteśmy nowymi użytkownikami forum i szukamy przyjaciół na spacery :) Mieszkamy na warszawskich starych Włochach(okolice Lidla, pkp włochy), często chodzimy na spacery przy torach, na stawy oraz do parku(przy bibliotece). Zależy mi bardzo na kontakcie Moruska z innymi psami, szczególnie ze spokojnymi, dużymi samcami, których się boi i do których chciałabym go przyzwyczaić. Morusek uwielbia małe psy i suczki, a beagle to po prostu ubóstwia :) Bardzo proszę o kontakt osoby z Włoch, szukamy jak największej liczby przyjaciół na spacery do socjalizacji Mora z otoczeniem :) Psiak ma 10 miesięcy, wzrost trochę powyżej kolana, kochany kundelek :) do psów trochę nieufny, suczki uwielbia. Zapraszamy! :) [IMG]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229273_223168491027093_100000018312137_938613_147910_n.jpg[/IMG] [IMG]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230779_223169521026990_100000018312137_938630_6634145_n.jpg[/IMG] Quote
puchu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Codziennie ok 18 jest kilka psów na Fortach. Labki, wyżły, CTR, kundelki i co się jeszcze trafi :) Quote
Recommended Posts