Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :)
Może i śmieszne pytanie, ale zastanawiam się kiedy mój kochany, gończy chłopczyk Taran zacznie po męsku podnosić nogę do sioosiania :wink:
Czy jest jakiś określony wiek, czy to sprawa zupełnie indywidualna?
Mój luby żartuje sobie, że mu wstyd na spacerze, gdy taki wielki dumny piesior kuca jak dziewczynka :lol:

Oto nasz byczek (15 czerwca skończy roczek):

Posted

Witaj Klaudio :P
Spóznione gratulacje z okazji ślubu! Wasze zdrowie :drinking: Taran prezentuje się wspaniale :P , a na drugim zdjęciu wygląda jak diablątko :cunao:
Co do tematu siusiania :wink: ..., to chyba przyjdzie z czasem :lol: i życzę Ci tylko takich "problemów" :wink: Ja osobiście uważam, że tak jest dyskretniej i bardziej elegancko :wink:, ale chyba jednak "zadarta nóżka" (nie tylko na drzewku) jest nieunikniona :wink:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Klaudio :P
Spóznione gratulacje z okazji ślubu! Wasze zdrowie :drinking:

bardzo dziękuję za życzenia mmbbaj, jestem mile zaskoczona :)

• 1 month later...
Posted

No i ja sie przyłączam do spóznionych życzeń co nie ujmuje im ciepła i serdeczności :D Wszystkiego dobrego :D

Co do kucania lub nie to bywa z tym różnie. Bywa tak, że Dunia mi sika ze stania i podnosząc nogę ( dyskretnie ale jednak) a suka ma 4 lata :lol: Bejek ( 1,5 roczny azjata) dla równowagi często jeszcze kuca. No i co ja mam Ci tu napisać? :lol:
Hmmm. Czy to aż taki ,,wstyd" :-?