Klaudia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Witajcie :) Może i śmieszne pytanie, ale zastanawiam się kiedy mój kochany, gończy chłopczyk Taran zacznie po męsku podnosić nogę do sioosiania :wink: Czy jest jakiś określony wiek, czy to sprawa zupełnie indywidualna? Mój luby żartuje sobie, że mu wstyd na spacerze, gdy taki wielki dumny piesior kuca jak dziewczynka :lol: Oto nasz byczek (15 czerwca skończy roczek): Quote
mmbbaj Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Witaj Klaudio :P Spóznione gratulacje z okazji ślubu! Wasze zdrowie :drinking: Taran prezentuje się wspaniale :P , a na drugim zdjęciu wygląda jak diablątko :cunao: Co do tematu siusiania :wink: ..., to chyba przyjdzie z czasem :lol: i życzę Ci tylko takich "problemów" :wink: Ja osobiście uważam, że tak jest dyskretniej i bardziej elegancko :wink:, ale chyba jednak "zadarta nóżka" (nie tylko na drzewku) jest nieunikniona :wink: Quote
Nati5 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :oops: a moj ma 2 lata i czesciej kuca jak podnosi nozke, ale to chyba z lenistwa ot tak mu wygodniej..... Quote
Klaudia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='mmbbaj']Witaj Klaudio :P Spóznione gratulacje z okazji ślubu! Wasze zdrowie :drinking: bardzo dziękuję za życzenia mmbbaj, jestem mile zaskoczona :) Quote
bea100 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No i ja sie przyłączam do spóznionych życzeń co nie ujmuje im ciepła i serdeczności :D Wszystkiego dobrego :D Co do kucania lub nie to bywa z tym różnie. Bywa tak, że Dunia mi sika ze stania i podnosząc nogę ( dyskretnie ale jednak) a suka ma 4 lata :lol: Bejek ( 1,5 roczny azjata) dla równowagi często jeszcze kuca. No i co ja mam Ci tu napisać? :lol: Hmmm. Czy to aż taki ,,wstyd" :-? Quote
Recommended Posts