Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod szpitalem w Radomiu na Józefowie koczuje mały piesek, wygląda na ok.2 letniego psiaka, ma króciutką sierść.. Śpi pod ławkami i patrzy wszystkim na ręce, pewnie ciągle jest głodny, piesek ma na szyi obrożę. Nikt nie zwracał na niego uwagi, a przecież widać mu już żebra, chudnie. Wczoraj zawiozłam mu jedzenie. Jeszcze kilka dni dopóki jest w miarę ciepło może tam być, bo szkoda go zabierać do schroniska. Dogomaniaczki z Radomia, jeśli możecie tam podjechać przy okazji, dokarmiajcie go, ja nie mam samochodu, ale jeśli tam będę u lekarza, zostawię mu jedzenie. Pomóżcie w ogłoszeniach tego biedaczka, żeby znalazł gdzieś domek przed zimą. Piesek jest mały, do połowy łydki.

Taka z niego chudzina.....

Posted

Będę w środę w szpitalu, zawiozę mu jedzenie, ale to nie rozwiązuje problemu....jeśli nie znajdziemy mu miejsca chyba trafi do schroniska...

Posted

On na takiego co sie zgubił to raczej nie wygląda. Chyba że juz bardzo dawno temu. No ale czyjś byc musiał - skoro ma obrozę. Red - zajrzyj jutro pod nią koniecznie, moje jakis adres jest? Telefon?

Posted

a wiadomo ile on tam się błąka ? nie wiem jak tam jest, ale może jakiś jest kiosk w okolicy lub coś innego w tym style żeby było u kogo się wywiedzieć ?

Moze wlaściel w szptalu wylądował a pies ...

Posted

Sprawdźcie koniecznie,czy właściciel nie lezy w szpitalu..U nas był taki przypadek,że własciciela zabrała karetka a pies przybiegł i koczował...psiak był dokarmiany,wszyscy jakoś go żałowali...Kiedys idę i patrzę,a pies skacze na scianę szpitala..patrzę wyżej,a tam na 2-gim piętrze z okna ubikacji męskiej wychyla się głowa pacjenta (z papierosem!!!!-bo się pacjentowi poprawiło),a pies nie posiadała się z radosci i skacze....W koncu ktos zadzwonił po rodzinę pacjenta i odwieźli Szarika do domu :)
Dokarmiacie pieska? da się złapać?

Posted

Wczoraj byłam, pieska nie było, zostawiłam mu dużo jedzenia koło ławek i wodę w pojemniku. Dzisiaj też byłam, szukałam go i nie było. Nie mam pojęcia co się stało.......

Posted

Pucka, podaj mi swój telefon, poproszę koleżankę, która pracuje na parterze szpitala, żeby dała znać jak go zobaczy. W tym tygodniu też tam będę.

• 2 weeks later...