Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffino ma babeszjoze.
Podaje wazne info od jamora na temat stanu zdrowia psa:
"babeszjoza- pojechałem o 7.00, wróciłem o 12.00- Klinika w łazach . Dostał imizol, i został nawodniony. wczoraj osobiscie zapodałem mu 3,5 cm betamoxu pod skóre bo miałem takie przeczucie ze to własnie bedzie to.
Miałem okazje osobiscie pod mikroskopem zobaczyc ta gnide w krwince toffika.
Wyniki krwi nie za specjalne. bilirubina podniesiona, nerki- tez szału nie ma. Proponuje aby zainwestowac w obroze przeciwkleszczoe. ceny u naszego veta 50-70 , chyba ze są gdzies taniej".

[IMG]http://images8.fotosik.pl/1919/bbcf04e7344c065cmed.jpg[/IMG]

Posted

Toffik już zdrowiusieńki. :multi:
Wielkie dzięki Jamorowi, gdyby nie jego szybka reakcja pewnie byłoby gorzej.
Pani tego kojca chyba nie wybuduje, już straciłam nadzieję.

Posted

Blagam duszki ogloszeniowe o rozgloszenie swiatu, ze grzeczny, sliczny Toffino musi miec swoj dom jak najszybciej. I powtorze jeszcze raz, ze Toffino jest naprawde ladnym psem, o wiele ladniejszym niz na fotkach.

Posted

Wpłacę piesiowi zaległe deklaracje. Miałam nadzieję,że jednak pani kojec postawi, no ale to pewnie nie był ten właściwy domek dla Toffina

Posted

Dzięki Ranias za pieniążki dla Tofinka. Toffino zdrowy w 100%. Szybciutko doszedł do siebie. To jest bardzo stary pies a Babeszjoza to ciężka choroba.
Myślę, że Toffino żyje tylko dzięki błyskawicznej reakcji Jamora.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asik007']Dzięki Agatko. Niestety Toffik nie ma domku. Ale za to wyzdrowiał w 100 %. Nasz dziadziuś kochany.[/QUOTE]

Do dziadziusia to mu daleko. Kto robi ogloszenia Toffikowi?