Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro wszystko opisze. Generalnie domki były dwa. Jeden chyba odpadł bo ciągle coś było nie tak a teraz nie ma z numerem kontaktu. Drugi jeszcze jest i czeka.
Jutro opiszę szczegółowo bo padam.

Posted

No więc tak, pierwszy domek z kotkami się nie odzywa i to chyba i lepiej, bo naprawdę musiałbym się nagłowić jak mężowi zwinąć samochód, nie mówiąc już o tym że nie do końca miałabym z kim jechać. Pani super osoba o wielkim sercu, niestety bez większych doświadczeń z psami. Dlatego wybrała Toffina bo on taki bezproblemowy.
A ja już widziałam siebie w akcji, gdyby Toffino nie spodobały się te dwa kotki nie mówiąc już o tym, że trochę się tego psa boję, bo go nie znam a on wielki.
I wtedy byłaby droga z powrotem do Jamora.

Drugi domek to pani z warmińsko-mazurskiego. Pani ma nowy dom, zadzwoniła do mnie jak spadły pierwsze śniegi. Tu był tylko jeden problem- Pani powiedziała, że Toffinek nie będzie mieszkał w domu tylko w królewskim kojcu ale tego kojca nie ma a problemem w chwili kiedy Pani dzwoniła była pogoda żeby zacząć go budować.
Toffino będzie miał do dyspozycji dom w ciągu dnia a jak Państwo będą w pracy to będzie biegał po działce i pomagał ogrodnikowi , który również kocha psiaki.
Ponieważ przez śnieg adopcja byłaby przełożona na marzec, umówiłam się z Panią, że jeśli trafi się Toffino inny dobry dom, to go oddam do adopcji jeśli nie to pojedzie do tego domu.
Dzisiaj rozmawiałam z Panią i chyba już nie ma co szukać. W marcu Toffik jedzie do tej Pani. Nie ma tam innych zwierząt , ogrodzenie jest nowe i solidne. Piszę o tym bo u tej pierwszej Pani ogrodzenie było w remoncie a obok mieszkał agresywny amstaf.
No to chyba wszystko.

Co do płacenia to na styczeń już jest, postaram się pogonić wszystkich którzy mają zaległości i to powinno na luty wystarczyć. Więc proponuję jeśli ktoś zapłacił za styczeń na luty już nie płacić. W marcu jeśli nawet, będzie kilka dni do zapłacenia to zapłacę.
Skoro ta Pani się nie rozmyśliła do tej pory to myślę, że ten domek jest pewny. I jeszcze jedna rzecz, Toffino nie jest młody i trzeba myśleć o kasie na leczenie jakby co. W tym domku z tym nie będzie problemów.

Posted

Jeśli ktoś zapłacił za styczeń w lutym już niech nie płaci.

Sunia i 7 szczeniaków prosi o pomoc.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-(**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**[/url]

Posted

[quote name='asik007']Jeśli ktoś zapłacił za styczeń w lutym już niech nie płaci.

Sunia i 7 szczeniaków prosi o pomoc.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-(**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**[/url][/QUOTE]

Ja zaplacilam za styczen, to za luty nie place :):)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Jakies 2 tygodnie temu widzialam Toffina u jamora. I wiecie co, on jest duzo ladniejszy w rzeczywistosci. Pytalam sie jamora "to jest naprawde Toffino? przeciez Toffino ma z 7 lat a to jakis piekny mlodzieniaszek". Nie wiem kiedy on pojedzie do domu.

Posted

[quote name='asik007']
Co do płacenia to na styczeń już jest, postaram się pogonić wszystkich którzy mają zaległości i to powinno na luty wystarczyć. Więc proponuję jeśli ktoś zapłacił za styczeń na luty już nie płacić. W marcu jeśli nawet, będzie kilka dni do zapłacenia to zapłacę.
Skoro ta Pani się nie rozmyśliła do tej pory to myślę, że ten domek jest pewny. I jeszcze jedna rzecz, Toffino nie jest młody i trzeba myśleć o kasie na leczenie jakby co. W tym domku z tym nie będzie problemów.[/QUOTE]

Napisałam wyżej jak z płaceniem.