Szarotka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Moze nas w koncu ciotki oswieca ........... Quote
mmd Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja nic nie wiem. Poza tym że w tym domu są koty. Nie "zarządzam" Toffinem przecież. Quote
asik007 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Jutro wszystko opisze. Generalnie domki były dwa. Jeden chyba odpadł bo ciągle coś było nie tak a teraz nie ma z numerem kontaktu. Drugi jeszcze jest i czeka. Jutro opiszę szczegółowo bo padam. Quote
Lolalola Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 czyli trzymamy kciuki za upragnione szczescie Toffina!!! Quote
asik007 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 No więc tak, pierwszy domek z kotkami się nie odzywa i to chyba i lepiej, bo naprawdę musiałbym się nagłowić jak mężowi zwinąć samochód, nie mówiąc już o tym że nie do końca miałabym z kim jechać. Pani super osoba o wielkim sercu, niestety bez większych doświadczeń z psami. Dlatego wybrała Toffina bo on taki bezproblemowy. A ja już widziałam siebie w akcji, gdyby Toffino nie spodobały się te dwa kotki nie mówiąc już o tym, że trochę się tego psa boję, bo go nie znam a on wielki. I wtedy byłaby droga z powrotem do Jamora. Drugi domek to pani z warmińsko-mazurskiego. Pani ma nowy dom, zadzwoniła do mnie jak spadły pierwsze śniegi. Tu był tylko jeden problem- Pani powiedziała, że Toffinek nie będzie mieszkał w domu tylko w królewskim kojcu ale tego kojca nie ma a problemem w chwili kiedy Pani dzwoniła była pogoda żeby zacząć go budować. Toffino będzie miał do dyspozycji dom w ciągu dnia a jak Państwo będą w pracy to będzie biegał po działce i pomagał ogrodnikowi , który również kocha psiaki. Ponieważ przez śnieg adopcja byłaby przełożona na marzec, umówiłam się z Panią, że jeśli trafi się Toffino inny dobry dom, to go oddam do adopcji jeśli nie to pojedzie do tego domu. Dzisiaj rozmawiałam z Panią i chyba już nie ma co szukać. W marcu Toffik jedzie do tej Pani. Nie ma tam innych zwierząt , ogrodzenie jest nowe i solidne. Piszę o tym bo u tej pierwszej Pani ogrodzenie było w remoncie a obok mieszkał agresywny amstaf. No to chyba wszystko. Co do płacenia to na styczeń już jest, postaram się pogonić wszystkich którzy mają zaległości i to powinno na luty wystarczyć. Więc proponuję jeśli ktoś zapłacił za styczeń na luty już nie płacić. W marcu jeśli nawet, będzie kilka dni do zapłacenia to zapłacę. Skoro ta Pani się nie rozmyśliła do tej pory to myślę, że ten domek jest pewny. I jeszcze jedna rzecz, Toffino nie jest młody i trzeba myśleć o kasie na leczenie jakby co. W tym domku z tym nie będzie problemów. Quote
Szarotka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wyglada super. Szkoda, ze do marca trzeba czekac. Quote
ludwa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Czyli mogę już swoją deklarację przenieść na innego psiaka, czy jeszcze mam wpłacić? Quote
asik007 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Jeśli ktoś zapłacił za styczeń w lutym już niech nie płaci. Sunia i 7 szczeniaków prosi o pomoc. [url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-(**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**[/url] Quote
Szarotka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='asik007']Jeśli ktoś zapłacił za styczeń w lutym już niech nie płaci. Sunia i 7 szczeniaków prosi o pomoc. [url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-(**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**[/url][/QUOTE] Ja zaplacilam za styczen, to za luty nie place :):) Quote
asik007 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Dziewczyny pomocy [url]http://www.dogomania.pl/threads/201470-M%C5%82ody-pies-zmasakrowany-przez-samoch%C3%B3d-potrzebuje-naszej-pomocy[/url]!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='agata51']No dobrze, ale co z Toffinem?[/QUOTE] No wlasnie ?? Quote
agata51 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Wysłałam w piątek lutową deklarację, bo chyba jednak zapomniałam. Quote
li1 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jakies 2 tygodnie temu widzialam Toffina u jamora. I wiecie co, on jest duzo ladniejszy w rzeczywistosci. Pytalam sie jamora "to jest naprawde Toffino? przeciez Toffino ma z 7 lat a to jakis piekny mlodzieniaszek". Nie wiem kiedy on pojedzie do domu. Quote
Szarotka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja myslalam, ze on juz dawno w swoim domu ??????? Quote
asik007 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Pani buduje kojec. Trochę się to przeciąga mam nadzieję, że ten dom wypali bo już mnie wątpliwości ogarniają. Quote
Szarotka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Moze powinnyscie go dalej oglaszac, bo to wyglada tak srednio ....... Quote
asik007 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Kurcze sama nie wiem. Liczę na tą Panią. Ale może rzeczywiście tak na wszelki wypadek wykupie mu dzisiaj pakiet. Quote
Szarotka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 W koncu ile mozna budowac kojec. Toffino juz tak na ten dom to chyba ze 2 miesiace czeka ?? Quote
ranias Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A ja od stycznia nie płaciłam deklaracji, bo byłam przekonana,że piesio w swoim domku.Czy wyrównać zaległości? Quote
Szarotka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ogolnie nie wiadomo. Ja juz tez nie place, bo mial byc w domu. Quote
asik007 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 [quote name='asik007'] Co do płacenia to na styczeń już jest, postaram się pogonić wszystkich którzy mają zaległości i to powinno na luty wystarczyć. Więc proponuję jeśli ktoś zapłacił za styczeń na luty już nie płacić. W marcu jeśli nawet, będzie kilka dni do zapłacenia to zapłacę. Skoro ta Pani się nie rozmyśliła do tej pory to myślę, że ten domek jest pewny. I jeszcze jedna rzecz, Toffino nie jest młody i trzeba myśleć o kasie na leczenie jakby co. W tym domku z tym nie będzie problemów.[/QUOTE] Napisałam wyżej jak z płaceniem. Quote
Szarotka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 No tak, ale to juz koniec kwietnia.......... Quote
Recommended Posts