asik007 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Szarotka']No i co ?????????????[/QUOTE] Szarotko domek super, Pani przekochana, dom z ogódkiem ale Toffiś będzie mieszkał w domu. Pani ma dwa kotki 7 miesięczne ze schroniska. A Jamor nie ma kota. Ale ma znaleść kota i pojechać z Toffikiem w odwiedziny. Wstępnie Jamor powiedział, że chyba nie powinno być problemu bo Toffinek nie jest psem polującym a do tego jest przyjazny. No zobaczymy. Quote
agata51 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Toffiku, prosimy, nie zagryzaj koteczków! Quote
ludwa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ciekawe jak Jamor będzie kota szukał;)? A swoją drogą proponowałam przywiezienie jednego. Byłby tester na miejscu;) Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Z mojego doswiadczenia, to nawet jak sie pies z kotem od razu nie dogaduja, to pod warunkiem, jezeli pies nie jest polujacy to sie dogadaja. Moja sunia goni obce koty a w domu sa dwa i jest spokoj. Jak bym przyniosla nowego to tez po jakims czasie bedzie dobrze, na poczatku moze od razu nie byc, bo to obcy. Jak byscie ja testowaly na kota, to by nie zdala ;);) Zycze Toffikowi najlepszego na swiecie domu :):) Quote
jamor Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 byłem u kota z Bronkiem i Toffino. nie bede opisywał szczegółów bo zaraz kociary mnie oskarżą o znecanie sie psychiczne nad kotami. Wynik troche odmienny niz przypuszczałem. Bronek zainteresowany kotem, kot straszył go pazurami, po 30 sekundach Bronek odszedł od niego, olał go. Toffino, spore zainteresowanie, próba dostania sie do kotka, na krzyk " feee, waruj" toffik grzecznie warował przed kotkiem i go obserwowal. wypusciłem kotka ktory wskoczył na drzewko o wys. 1,5 m toffik postał z 10 sekund pod drzewkiem po czym zapomniał o nim. - wydaje mi sie, ze jeden czy drugi jest w stanie przyzwyczaic sie do kota. powtarzam- wydaje mi sie. kot a kot to tez roznica Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No i to tez zalezy od wlasiciela, ja zawsze mieszalam psy z kotami, przewaznie potrzeba troche czasu, zeby sie zaakceptowaly. Trzeba miec wiare i cierpliwosc :):) Czy kot jest nadal na tym drzewie ??:):) Quote
Lolalola Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 o kurcze...............to ciesze sie,ze fajny i ze w ogole sie szykuje domek dla Toffina,nalezy sie psiulkowi jak najbardziej,mily prezent na Swieta;) Quote
jamor Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Szarotka']No i to tez zalezy od wlasiciela, ja zawsze mieszalam psy z kotami, przewaznie potrzeba troche czasu, zeby sie zaakceptowaly. Trzeba miec wiare i cierpliwosc :):) [B]Czy kot jest nadal na tym drzewie ??:):)[/B][/QUOTE] nie..... [IMG]http://images44.fotosik.pl/117/db7de07ab8b05df0med.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jamor dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :):) Quote
agata51 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Koty sobie poradzą. Głowę daję. Wysłałam dziś kaskę za XI i XII. Przepraszam za zwłokę. Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='agata51']Koty sobie poradzą. Głowę daję. Wysłałam dziś kaskę za XI i XII. Przepraszam za zwłokę.[/QUOTE] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie potrzebna........... Quote
jamor Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pani dzwoniła, pogadalismy sobie. bedzie ok Quote
agata51 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Potrzebny ktoś z Kraśnika (lubelskie) ew. z okolic do odbycia wizyty przedadopcyjnej u Pani. Dobrze by było, gdyby Toffino spędził święta w swoim domku. Znacie kogoś? Quote
mmd Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zajrzalam sprawdzic, co sie dzieje bo Asia dzis dzwonila i myslalam, ze jakies dobre wiesci. Widze, ze idzie ku dobremu. A ja Wam moge teraz zrobic wizyte w Bejrucie;) Fajnie tu bo mam z okna widok na mieszkanie z dwoma psiurami:D no i cieplo, cieplo, 24 stopnie - no, dobra nie denerwuje Was wiecej;) Quote
asik007 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Mmd dzwoniłam bo jak myślisz co mogło się stać?????????????????????????????????? Znalazłam piękną husky. I nie mam co z nią zrobić. Ja się chyba zastrzelę. A z Kraśnika musimy koniecznie kogoś znaleść. Quote
Szarotka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Czyli nadal nic nie wiecie ?? husky to do kanny, basi i innych ciotek od huskich. Ja prosze o to by Toffino byl w domu na swieta!!!!!!!!!!!!! Quote
MaDi Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Witajcie, niestety nie znam nikogo z Kraśnika, odezwijcie się na lubelskich wątkach może ktoś się zgłosi. Quote
Szarotka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Halo Krasnik ?? kto moze isc na wizyte ?????????? Quote
agata51 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Asia chyba wysłała PW do kilku ciotek. Quote
mmd Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='asik007']Mmd dzwoniłam bo jak myślisz co mogło się stać?????????????????????????????????? Znalazłam piękną husky. I nie mam co z nią zrobić. Ja się chyba zastrzelę. A z Kraśnika musimy koniecznie kogoś znaleść.[/QUOTE] Ojej... biedna psica, pewnie zginela komus. Jak do niedzieli nie znajdzie sie nikt z Krasnika to zastanowie sie, kogo znam z tamtego kawalka, z Lublina kogos kojarze... Quote
Szarotka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 A na innych forach nikogo nie ma, miau itp ?? Quote
asik007 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Bianka0 obiecała sprawdzić ale dopiero po 20 grudnia. Szukam i bardzo proszę innych o szukanie. Jeśli się nie uda szybciej kogoś znaleźć to poproszę Biankę. Quote
Lolalola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Toffinku z calego serca zycze aby te Swieta byly tymi,ktore spedzisz w domu................kochany!!! Quote
agata51 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Oj, niedobrze, święta tuż, tuż. A może by go w ciemno zawieźć, a po 20 wizytę poadopcyjną złożyć? Quote
Recommended Posts