Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa , ale nie wiem co robić , a tu tyle dobrych duszyczek :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183526-Sunia-wyrzucona-z-auta-jest-w-strasznym-stanie-BA-agam-o-pomoc-dla-niej[/url]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Może warto by suńce nadać imię, założyć wątek itp. Gdybym miała tekst do ogłoszeń, mogłabym poogłaszać.[/QUOTE]
Czy ktos ma zamiar odwiedzic Toffino, to mozna by zrobic pare zdjec i pomoc Panu Jurkowi. Ja jestem bardzo daleko. Moge jedynie pisac na forum.

Posted

Jamor jeszcze raz wielkie dzięki.
Kaska wysłana.
Szarotka ja miałam jechać ale miałam bardzo poważny wypadek samochodowy.
Dzięki Bogu żyję ale do samochodu długo nie wsiądę.

Posted

[quote name='li1']wyslalabym forse komus, kto moze zamowic karme dla psow.
mam Twoje konto, anawa, moze przelac na Ciebie ?[/QUOTE]

Napisz pw do Anawa. A nie mozesz zamowic karmy na krakvecie - dostarcza Panu Jurkowi do domu.

Posted

[quote name='li1']Ale najchetniej chcialabym nawiazac kontakt z kims blisko mieszkajacym, coby telefonowal i pojechal kiedys do p. Jurka.[/QUOTE]

Napisz pw do Anawa albo marlenki.

Posted

[quote name='li1']Wyslalam list do marlenki.
Czy Toffi jest wykastrowany ?[/QUOTE]

Dajcie mi telefon i adres do P. Jurka podjadę , a z ta gminą to trzeba znowu zawalczyć . Li1 - zamów karmę i podam CI na pw adres mój niech mi kurier podrzóci ja to ja zawioze już . Moze tak być ??? Zrobię tez foty suni , i spróbuje zadzwonić do gminy grabów ale co im zaproponowac , oni zadzwonią po hycla i taki będzie finał .

Posted

Telefonowalam do wlascicieli Toffinka ( znalazlam 2 telefony na wpisach jamora ), nagralam sie na sekretarke. Jamor podal namiary na p Jurka, chce sprawdzic, czy to wystarczy do zamowienia karmy.
Jesli wszystko jest prawidlowo, to potwierdzcie na watku, lub meljem do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Marlenka, podaj ew.adres do Ciebie, moze bedzie szybciej wyslac karme na Twoj adres.

Posted

Zamowilam karme na adres marlenki, a ona zawiezie ja do p. Jurka.
Nie dodzwonilam sie do panstwa Kaczmarczykow, tzn nikt nie odbieral.

Posted

[quote name='li1']Zamowilam karme na adres marlenki, a ona zawiezie ja do p. Jurka.
Nie dodzwonilam sie do panstwa Kaczmarczykow, tzn nikt nie odbieral.[/QUOTE]

To wspaniale :):):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: