madcat1981 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 martynaOlsztyn napisał(a):kochana sunia... teraz szalej w psim niebie z swoim szczeniaczkiem... tam wam nic nie grozi [:*] Strasznie mi przykro:( ['] I zła jestem:shake: Rozumiem, że każdy musi się nauczyć swego fachu i nikt tego nie zrobił naumyślnie a jednak... Nie mogę się powstrzymac przed tą złością :shake: Quote
Niufka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ojej, doczytałam do końca wątek :placz: :placz: :placz:Smutne. Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='gazzy']Dalia nie żyje. Nie przeżyła sterylizacji. Jagódka - proszę o usunięcie wszystkich ogłoszeń , a moderatora o zamknięcie wątku. Jak to nie przeżyła sterylizacji:-(. Czy w schronisku nie robi sie wcześniej badań pod kątem stanu zdrowia psa?? Przeciez to zabieg pod narkozą :angryy: Quote
Niufka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 marysia55 napisał(a):Jak to nie przeżyła sterylizacji:-(. Czy w schronisku nie robi sie wcześniej badań pod kątem stanu zdrowia psa?? Przeciez to zabieg pod narkozą :angryy: Czasami psy zdrowe i przebadane umierają na stole. Nie ma co oceniać dopóki nie ma się wyników badań w ręku. Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak jest mi przykro, że z bezsilności piszę to co serce dyktuje. Quote
Recommended Posts