Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z panią ze schroniska , powiedziała , że na razie nic nie podejrzewają. Muszą jeszcze poczekać. Dostałam natomiast wiadomość , że Dalia siedzi już z sunią , z którą chodzę na spacery , a więc będzie do niej łatwiejsze dojście. Ma wielką budę ze słomą. Będzie ok. Tylko jak będą szczeniaczki ... ehh Co wtedy ?

Posted

marysia55 napisał(a):
Zaznaczam sobie wątek Dalii o bardzo oryginalnej urodzie. Jagoda1 czy mogłabyś wrzucic na wątek link do allegro ???

cisza jakaś na wątku, no to porozmawiam sama ze sobą. Pokażemy Dalię na pierwszej stronie :p

Posted

oj piękna dziewczynko, cioteczki przestały zaglądać. Nie dobrze :shake: spadasz coraz niżej :roll:. Jak w końcu przyjdą to niech sie nie wykręcają, że Dogo ich nie wpuszcza :cool3:

Posted

Za domek dla niej i jej szczeniaczków :lol:
Dalia zostanie mamusią :loveu:
Sunia bardzo się zmieniła. Jak jeszcze tydzień temu wyła i skakała na furtkę to teraz nawet jakiegokolwiek odzewu nie ma. Sunia jest osowiała , siedzi w budzie , nie wychodzi z boksu. Coś jest nie tak. Z informacji jakie dostałam od siostry pani Martyny dowiedziałam się, że sunia była bita przez jakiegoś faceta dechą :placz::-( Może ma martwe szczeniaczki ? Boję się , żeby nic jej się nie stało. Porozmawiam dzisiaj z kierowniczką schroniska jak na nią trafię , a jak nie to zadzwonię do niej jutro , aby pojechali z nią do weta. Była już raz taka sytuacja i wolę , aby się nie powtórzyła.

Posted

Z sunią już się wszystko wyjaśniło. Po prostu bała się innych psów. Wypuściłam ją na łąkach i szalała jak nigdy. Można oczywiście szukać domu razem ze szczeniaczkami. Żeby je odchowała w jakiś przyzwoitych warunkach , a później się je odda. W schronisku zostawią jej tylko jednego szczeniaczka. Resztę uśpią :-(

Posted

Tego Jagoda nie wiem. Póki co wiem , że w poniedziałek została mamusią :loveu::loveu:
Miała 6 maluszków. Niestety został jeden :roll: Może z tym maluszkiem szukać jej tymczasu ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Cisza i cisza. Zaglądam tu codziennie ,ale nic się nie dzieje. Szczeniaczek Dalii zdechł - nie wiemy dlaczego. Sunia dalej siedzi tam gdzie siedziała , na spacerki nie chce jej się wychodzić , bo jak ja idę to ona smacznie śpi w budzie i ani myśli o wyjściu z niej. Jest bardzo szalona. Biega po całym schronisku razem z drugą sunią , którą zabieram na spacery i nie można ich zagnać. Jest super ;) Jak tam marysiu tekst ? Trzeba sunię ogłaszać. Ja się dalej pytam , ale nikt jej nie chce :(

• 3 weeks later...