GameBoy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='furciaczek']GB zaczynam sie o Ciebie martwic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] spoko, jak sie skonczy Moni i Feli dadza nowe leki Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wynikow Poli dzis nie bedzie, nie ma jeszcze, wiec dopiero w czwartek bo jutro swieto :cool1: Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mialam telefon nr 2 w sprawie Polki, przez tel ok :eviltong: Pani ma jutro uroczystosc rodzinna ale jak da rade podjedzie jutro poznac sie z dziadowa :p Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agaciaaa']No to trzymam kciukasy :cool3:[/QUOTE] nooo trzymamy :placz::placz::placz::placz: zaszczepie Polke w piatek drugi raz, pozniej juz tylko wscieklizna Quote
Chikinchan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='GameBoy']nooo trzymamy :placz::placz::placz::placz: [/QUOTE] Coś bez przekonania te kciuki... :razz: To na zasadzie "żeby się nie udało, żeby się nie udało" ? ;) Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Chikinchan']Coś bez przekonania te kciuki... :razz: To na zasadzie "żeby się nie udało, żeby się nie udało" ? ;)[/QUOTE] nie zeby sie udalo i zeby mi serce nie peklo Quote
Chikinchan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='GameBoy']nie zeby sie udalo i zeby mi serce nie peklo[/QUOTE] :glaszcze: Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Chikinchan']:glaszcze:[/QUOTE] nie chce nawet o tym myslec :roll: Quote
Karola.w Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 GameBoy czy mogłabyś podać mi swój numer telefonu, ponieważ jestem zainteresowana Polcią :) Znalazłam jej ogłoszenie na allegro i był tam taki nr -502-040-293 i dzwonię właśnie pod ten numer i nikt nie odbiera. Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Karola.w']GameBoy czy mogłabyś podać mi swój numer telefonu, ponieważ jestem zainteresowana Polcią :) Znalazłam jej ogłoszenie na allegro i był tam taki nr -502-040-293 i dzwonię właśnie pod ten numer i nikt nie odbiera.[/QUOTE] to jest numer Lidki ona teraz jest poza zasiegiem ;) jestes z Wawy? jestem dosc sceptyczna z podawaniem numeru telefonu na forum napisz cos wiecej o sobie prosze Quote
Karola.w Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak, jestem z Wawy. Mam psa wyżła niemieckiego(samiec-kastrowany) i kotkę. Mam 3 córki, jedna 12 letnia a dwie pozostałe 16. Mieszkam w domu. Jeśli mam podać jeszcze jakieś inne informacje, to proszę podać jakie.;) Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wyslalam numer na PW, jak znalazlas watek? na allegro jest podany? Quote
Karola.w Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wątek znalazłam przez google:P I dziękuję za numer, nie długo zadzwonię. Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ja nie odbieram telefonu? nawet nie mam ani jednego nieodebranego:eviltong: moge być poza zasięgiem sieci, ale napewno niemożliwe żebym nie odebrała dzwoniacego telefonu, dla zbyt wielu psów szukam aktualnie domu:eviltong: PS. to było takie małe sprostowanie:diabloti: Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']ja nie odbieram telefonu? nawet nie mam ani jednego nieodebranego:eviltong: moge być poza zasięgiem sieci, ale napewno niemożliwe żebym nie odebrała dzwoniacego telefonu, dla zbyt wielu psów szukam aktualnie domu:eviltong: PS. to było takie małe sprostowanie:diabloti:[/QUOTE] ktos tu sciemnia :evil_lol: Quote
kasik wawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 no to trzymamy mocno kciuki bo przejsc przez sito GB to lada sztuka wiec jak komus sie uda to biedzie chyba najlepszy dom nie tylko w polsce ale i na calym swiecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego zaciskam kciuki najmocniej jak moge Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 bedzie dobrze ;) Lidka podobno uprzedza przez tel, ze my nic na sile :evil_lol: Quote
kasia_r Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 u la la, widzę gorąca linia, ruch, no dobrze dobrze GB dawaj Polinę w weekend na szkolenie. Chce poznać ją osobiście, zanim sprzedasz jako ciułałę :diabloti: ......no też trzymam kciuki ;) Quote
gameta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='kasia_r'][B]zanim sprzedasz jako ciułałę :diabloti:[/B][/QUOTE] Zanim rozmnoży i szczeniaki sprzeda jako ciułały :diabloti: :eviltong: Quote
kasia_r Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='gameta']Zanim rozmnoży i szczeniaki sprzeda jako ciułały :diabloti: :eviltong:[/QUOTE] racja!!! :diabloti: dlatego tak odrzuca chętnych i zyskuje czas... ciułały teraz modne :cool1: Quote
gameta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='kasia_r']racja!!! :diabloti: dlatego tak odrzuca chętnych i zyskuje czas... ciułały teraz modne :cool1:[/QUOTE] dokładnie :cool1: i jak pokazał wątek pewnego biedaka, latrelki też :cool1: Nooo, GB nam wtłucze na 100% :roll::diabloti: Quote
kasia_r Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='gameta'] Nooo, GB nam wtłucze na 100% :roll::diabloti:[/QUOTE] Myślisz??? to pójdę na pierwszy ogień :placz: w weekend na szkoleniu :placz: No i co mam teraz zrobić???? podpuściłaś mnie :diabloti: ale Ciebie też GB dopadnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: hehehehehe Quote
GameBoy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 o matko jak szybko mnie rozgryzlyscie!:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ja po prostu zwyczajnie mówię, że jesli nie znajdziemy odpowiedniego domu dla Polki- czyli idealnego dla niej samej to nie wydamy jej nigdzie tylko zostanie... kilku osobom podałam nr GB bo moim zdaniem się kwalifikowały żeby wziąć pod uwagę...większość nie zadzwoniła jednak wogóle do GB...najwyraźniej zniechęciły się moją stanowczą postawą- trudno...nikt mi łaski nie będzie robił że adoptuje ode mnie (no w tym przypadku jedynie delikatnie przez moje pośrednictwo) psa... mam dość łaskawego adoptowania pieska po przejściach w którego wsadziłam mase kasy (nieważne czy swojej czy czyjejś) i poświeciłam mu mase czasu- mam własne 3 psy potrzebujące mase uwagi i 9miesięczne ciągle chorujące dziecko- naprawdę mam co robić...więc jesli uznaje, że wezme jakiegoś psa pod swój dach, zobowiązuje się zająć jego socjalizacją, jeżdzeniem do weta, codziennym wyprowadzaneim czy sprzataniem po nim...szukam domu dla psa który jest zdrowy, odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony, zsocjalizowany to wybaczcie ale nie wystarczy mi, że ktoś go chce...trzeba mi udowodnić że się na niego zasługuje...że się zasługuje na to, żebym wsadziłą w tego psa tyle energi właśnie po to żeby oddać go poźniej w ręce tego kogoś...ja Polki nie wychowywałam, ne opiekowałam się nią i nie utrzymywałam jej finansowo ale ze względu na GB jest mi bliska i traktuje jej adopcje jak adopcje każdego psa którego mam u siebie i daje mu kawał swojego serca...przepraszam za tak długą wypowiedzieć ale odebrałam dzis telefon w sprawie jednego ze szczeniaczków który przebywa u mnie na DT i zapieniłam się po minucie rozmowy, która jak się domyślam miałam na celu jedynie uświadomienie mi jak bardzo przesadzam w kwesti wyadoptowywania psów, jak bardzo traci na tym moja rodzina i jak bardzo to co robie jest bezsensowne...musiałam się wygadać o:diabloti: Quote
Recommended Posts