Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jako, że Kaja już bezpieczna, teraz już mogę myśleć o czymś innym, no i dostałam bólów żołądka, bo Daisy jedzie już chyba do nowego domku.

Straszne się boję, bo przecież zaręczyłam, że domek super, a jednak zżera mnie ogromny stres. Kiedyś podesłałam im Lanę, bo przecież ona bardzo podobna do ich suni, a jednak nawet nie zwrócili na nią uwagi (tak lepiej, bo Lana już u malawaszki, więc migiem znajdzie ds).

Ale ja spokoju nie zaznam, dopóki się nie upewnię, że wszystko przebiegło dobrze i żona Pana też powita małą serdecznie.

Posted

[quote name='marako']A jako, że Kaja już bezpieczna, teraz już mogę myśleć o czymś innym, no i dostałam bólów żołądka, bo Daisy jedzie już chyba do nowego domku.

Straszne się boję, bo przecież zaręczyłam, że domek super, a jednak zżera mnie ogromny stres. Kiedyś podesłałam im Lanę, bo przecież ona bardzo podobna do ich suni, a jednak nawet nie zwrócili na nią uwagi (tak lepiej, bo Lana już u malawaszki, więc migiem znajdzie ds).

Ale ja spokoju nie zaznam, dopóki się nie upewnię, że wszystko przebiegło dobrze i żona Pana też powita małą serdecznie.

a ktora to Kaja? :oops:
trzymam kciuki za Daisy!!!!!!!
i mysl marako mysl nad kolejnym :loveu:

[quote name='DZIR']Wczoraj na stronie schroniska Wojtyszki pojawił się ten maluch. http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=1110 nr chip:50 180

kurde kolejny... ech

nie mam polskich znakow :/

Posted

Właśnie dostałam ;)

Witam Sznupek już chyba nieaktualny? Dzisiaj rozmawiałam z Jego nowym właścicielem :) Zamieszkał dwie klatki ode mnie. Pozdrawiam! Ula

Posted

marako napisał(a):
Ta, która zaginęła w pierwszym dniu w ds i 3 dni była szukana tu u nas, we Wrocku.

ale to nie sznaucer tak? nie śledzę wszystkich wątków i nie wiem o co chodzi :lol:

mgie napisał(a):
Właśnie dostałam ;)

Witam Sznupek już chyba nieaktualny? Dzisiaj rozmawiałam z Jego nowym właścicielem :) Zamieszkał dwie klatki ode mnie. Pozdrawiam! Ula

haha a to dobre - tak Sznupek dziś został adoptowany :lol:

Posted (edited)

W schronisku w Częstochowie czeka na swoj nowy dom taka sunia w typie sznaucerki :
http://schronisko.czestochowa.pl/animals.php?GroupId=1&AnimalId=63

Wcześniej już widzę Dafne zostala tu umieszczona ,jednak zostawię na wszelki wypadek i tego posta.Nie wiem ,czy bardziej jest w typie terriera czy sznaucera. Jesli nie można dublować postów dot.danych psow ,usunę zaraz posta.

/chyba nie da się usunąc posta jednak/

Edited by Olga7
Posted

mgie napisał(a):
Właśnie dostałam ;)

eee o jakim Sznupku mowa?

Posted

W nocy (25/26 sierpnia) Dingo został (podobno) skradziony ze schroniska w Sosnowcu !
Oczywiście nikt nic nie wie, żadne psy nie szczekały i nikt nic nie słyszał ! Żenada !
Dingo jest wielkim psem, nie można go tak po prostu wynieść, przerzucić przez bramę ! Jest charakterystyczny, więc ktoś musiał go gdzieś widzieć !

Za odnalezienie sprawcy i psa - nagroda !

Tel. 721-035-215

Posted

Saththa napisał(a):
To już nawet kradną psy z e schronisk?? :eek2:

No oficjalnie go ukradli , ale nie wiadomo co tak na prawdę się stało - szukamy i mam nadzieję, że go znajdziemy !

A to skad Ty jesteś mgie? :>

Posted

gosia2313 napisał(a):
Nie no zajmowałam się nim praktycznie odkąd przyszedł :(

Zrozumiałam na jakiej zasadzie był "Twój"

Mój post odnosił się raczej do wielkosci szoku z zaistaniałej sytuacji.