Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amster ma ok 5-6 latek, przebywa w schronisku już ok. półtora roku i w dodatku już drugi raz...
zwrócony z powodu jakiś problemów właścicieli,
nie z winy psa....

niestety Amsterek jest nieśmiały, ucieka przed odwiedzającymi, nie umie poprosić o pieszczoty...
dla odwiedzających jest po prostu niewidzialny...nie dość że urodą nie powala, nie przypomina żadnej chodliwej rasy...to jeszcze jest zbyt nieśmiały by podejść do kraty boksu....
psiak marnieje z dnia na dzien i dziczeje w schronisku...

Amster jest niewielki, taki szczupły średniaczek może ważyć ze 12 kilo... bez pomocy umrze zapomniany w schronisku...

Jego szanse na adopcje są strasznie małe,
potrzebuje pomocy...

jego numer schroniskowy: 428/08

Kontakt:
0792 333 938
[email protected]

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaa....
to mamy kolejny przyklad co sie dueije z psem jak szczeniaki adoptuje starsza osoba...

a w ogole na tych fotkach u Negri on ma szyi kolczatke:crazyeye::crazyeye:

w jakim celu taki maluch mial na szyi kolczatke, ciekawe ile miesiecy z nia siedzial w schronie? dobrze ze chociaz terz juz nie ma jej na szyi.....

Posted

chcialam go wysłac do GW - ale ja nie wiem czemu, wrócial do mnie ta poczta - i zawsze mam z tym maile problemy, moze inna ciotka wyśle.
ja tak do ogloszenia go opisalam:

Amster ma ok 5-6 latek, przebywa w schronisku już ok. półtora roku i w dodatku już drugi raz, po śmierci właściciela. To niewielki, taki szczupły średniaczek. Jest nieśmiały, ucieka przed odwiedzającymi, nie umie poprosić o pieszczoty, a ten psiak bardzo potrzebuje domku, po przełamaniu pierwszych lodów będzie cudownym przyjacielem. Piesek przebywa we Wrocławiu.
jego numer schroniskowy: 428/08 Kontakt: 0792 333 938 lub [email protected]

a probowalam do GW Wroclaw i Katowice ( w Katowicach wykreslilam , ze pies we Wroclawiu) z Katowic jeszcze nie wrócilo - moze tam się uda

Posted

Na stronie Kingi jest podana nieprawidłowa informacja.
Amster faktycznie zostal zabrany ze Schroniska jako szczeniak, ale wrócił ponieważ nagle okazło się że dziecko ma alergię.. czy dopiero się urodziło i lekarz kazał oddać (?) coś takiego w każdym razie.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to ja nic nie rozumiem??? niby wlaściciel umarl - to jak go mial oddawac :roll:
pewna jestes , ze to on??

ja jak o niego pytalam to tez mi powiedziano ze jakies sprawy rodzinne,
na pewno nie z winy psa......
ale nie śmierć właściciela

• 4 weeks later...
Posted

Amsterek jest oczywiście nadal w schronisku, dzisiaj nawet wyszedła na zewnątrz mimo padającego deszczu... ma taką smutną minke......:-(
w desperacji nawet do kraty podbiegł..słodki z niego chłopaczek... :-(

bardzo, bardzo prosimy o pomoc z ogłoszeniami

• 2 weeks later...
  • 1 month later...