przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B]Prosze prosze prosze :) Nagraj ją nagraj ;)[/B] Quote
łamAga Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='wiki4'] Starczy, starczy :evil_lol: Było trzeba powiedzieć, że chcesz ją obejrzeć. Przesłałabym Ci na kom :lol: [/QUOTE] Oj ale to nie to samo , bo tutaj wstawisz w wiekszej rozdzielczosci i wiecej :eviltong: Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='dOgLoV']Oj ale to nie to samo , bo tutaj wstawisz w wiekszej rozdzielczosci i wiecej :eviltong:[/QUOTE] [B]ciotka mówi prawde !!![/B] Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B]Oj młoda Lisiaczka nagrywaj No i ludzi tak już nie przezywaj bo sobie kiedyś nie poradzisz Lecz wrogów sprowadzisz[/B] Quote
wiki4 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [CENTER][quote name='przeszlus'][B]Oj młoda Lisiaczka nagrywaj [/B] [B] No i ludzi tak już nie przezywaj[/B] [B] bo sobie kiedyś nie poradzisz[/B] [B] Lecz wrogów sprowadzisz[/B][/QUOTE] Nie będziesz mi mówił co mam robić, Hubercie... Nawet nie wiem co mam nagrywać. [/CENTER] Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B]Jej głupawke :p Niektórzy się na psychologii znają to cię szybko wykiwają :nie:[/B] Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [url]http://img13.imageshack.us/img13/994/obraz003vr.jpg[/url] jaki szał w oczach :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus'][B]Niektórzy się na psychologii znają to cię szybko wykiwają :nie:[/B][/QUOTE] Zgadzam się z Hubertem. Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B][quote name='Ciapkowa.']Zgadzam się z Hubertem.[/QUOTE] Dziwne by było gdybym racji niemiał Gabi :)[/B] Quote
wiki4 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Izabela124.'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/994/obraz003vr.jpg[/URL] jaki szał w oczach :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: [quote name='przeszlus'][B]Jej głupawke :p Niektórzy się na psychologii znają to cię szybko wykiwają :nie:[/B][/QUOTE] No peewnie. Wiesz ja też studiuję psychologię :cool3: :diabloti: [quote name='Ciapkowa.']Zgadzam się z Hubertem.[/QUOTE] Też się z nim zgadzam, ale chyba nie podłapałaś, co? Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Gadu-gadu, a fotek jak nie było, tak nie ma... Pzdr. Quote
limonka97 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Boziu Boziu, czemu tu u was tak cicho?? :) Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Gadu-gadu, a fotek jak nie było, tak nie ma... Pzdr.[/QUOTE] Juz o jakimś wpisie Autorki Galerii nie wspomnę... Pzdr. Quote
Yuveza Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A wiki, przypomniało mi się że chciałaś zobaczyć ten kombinezon co zamówiłam dla mojej Dotki, to już przyszedł i mam zdjęcia w galerii;) zajrzyj:D Quote
łamAga Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wiki ma nowe zwierzątko :cool1: śliczniaste , tylko wycałować :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='westie_justa']jakie zwierzątko?[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Może się nam pochwalisz ? :razz:[/QUOTE] Nie zostałam upowazniona do przekazywania takich informacji ale Wiki ma zepsutego kompa więc napiszę :evil_lol: ma sliczna malutką bielutką chomiczkę Nutkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Hohohoho, chomiczka Nutka...:) Czekamy na foteczki:) Pzdr. Quote
wiki4 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='przeszlus'][B]Cześć kuzynka :loveu: xD[/B][/QUOTE] Witaj Hubert :loveu: [quote name='limonka97']Boziu Boziu, czemu tu u was tak cicho?? :)[/QUOTE] Tak jak Aga napisała :D [quote name='westie_justa']A wiki, przypomniało mi się że chciałaś zobaczyć ten kombinezon co zamówiłam dla mojej Dotki, to już przyszedł i mam zdjęcia w galerii;) zajrzyj:D[/QUOTE] Moje ciapostwo nie zna granic... Kliknęłam nie w tę część banerka i szukałam nie w tej galerii :evil_lol::evil_lol: Kubraczek jest śliczny :loveu: [quote name='dOgLoV']Wiki ma nowe zwierzątko :cool1: śliczniaste , tylko wycałować :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Jest coraz lepiej. Już tak nie skrzeczy :lol: [quote name='Aleksandra95']Może się nam pochwalisz ? :razz:[/QUOTE] Złośliwość czy tylko mi się wydaje? :D [quote name='dOgLoV']Nie zostałam upowazniona do przekazywania takich informacji ale Wiki ma zepsutego kompa więc napiszę :evil_lol: ma sliczna malutką bielutką chomiczkę Nutkę :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Komp na razie jest. Oddany niesprawny... Cały dysk do wymiany. Dobrze, że swój plik zdążyłam przepisać :diabloti: Nie jest cała biała. Z naznaczeniem na tyłku :lol: [quote name='Asiaczek']Hohohoho, chomiczka Nutka...:) Czekamy na foteczki:) Pzdr.[/QUOTE] Będą jak z kompem będzie wszystko ok. Może Aga się zlituje ;) [quote name='dagaa111']to czekamy na fotki chomika :)[/QUOTE] [quote name='westie_justa']O tak czekamy!! :diabloti:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']i my czekamy [/QUOTE] [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/3945/obraz006wf.jpg[/IMG] [IMG]http://img600.imageshack.us/img600/3600/obraz005ky.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Fakt, cała bialusia to ona nie jest. A znaczenie na tyłku to tylko tak ciut-ciut widac;) [url]http://img707.imageshack.us/img707/3945/obraz006wf.jpg[/url] pzdr. Quote
Recommended Posts