Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Pisałam do Zuzlikowej ale mi nie odpisała, ciekawa jestem co z Milordem, czy żyje, jak się ma. Mam gdzieś numer telefonu do właścicieli ale nie mam odwagi zadzwonić.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='Astaroth']Pisałam do Zuzlikowej ale mi nie odpisała, ciekawa jestem co z Milordem, czy żyje, jak się ma. Mam gdzieś numer telefonu do właścicieli ale nie mam odwagi zadzwonić.[/QUOTE]

zapytam zuzlikowej

edit> zuzlikowa nie moze zalogowac sie na dogo, wiec najlepiej wysyłać @ lub dzwonic

Edited by BUDRYSEK
  • 2 weeks later...
Posted

nic mi nie szkodzi, ale minęło tyle czasu i nie było żadnych wieści co u niego że boję się że coś jest nie tak i wole chyba żyć w nieświadomości niż usłyszeć że np. nie żyje albo że trzy lata temu oddali go do schroniska.

Posted

[quote name='Astaroth']nic mi nie szkodzi, ale minęło tyle czasu i nie było żadnych wieści co u niego że boję się że coś jest nie tak i wole chyba żyć w nieświadomości niż usłyszeć że np. nie żyje albo że trzy lata temu oddali go do schroniska.[/QUOTE]
Astaroth.....:) ja zadzwonie....podaj tylko numer na pw.
Cudny chlopaczek......musi byc dobrze....:)

Posted

Dzwonilam...:):)
Bardzo sympatyczny Pan powiedzial, ze nasze Cudo ok......:) Wazy 90 kg i ma sie dobrze. Mial tendencje jakis czas temu do uciekania ale teraz jet ok. W kazdej chwili mozna Milorda odwiedzic i Pan moze nam wyslac aktualne Jego zdjecia. Wysle Mu moj numer telefonu ale ja mam numer angielski i moze nie chciec placic za wysylke......
Astaroth......:) moze jakos Ty wyslesz namiary na zdjecia Milordzika Kruszynki?

• 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

Przez przypadek znalazłam wątek o moim Milusiu :) ma się bardzo dobrze, jest przywódcą "stada" trochę mu się schudło i waży jakieś 85 kg. Ma trochę kłopotów ze stawami dlatego nie może wychodzić na długie spacery. A co do zdjęć- tata ma pamięć dobrą, ale krótką :) Jutro postaram się zrobić aktualną fotkę i wstawię na forum

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Boziu Drogi Moj KOchany Milordzik......:)

Jaki cudny jest....i te kropeczki na pysiu.:) Moj labus tez ma klopoty z chodzeniem i ostatnio troche kuleje.....nie wiem juz co mam robic. W czerwcu skonczy 11 lat.....

A Milord przecudny.......masz cudownego piesia....:):)

Posted

No Miluś ostatnio nawet trochę lepiej chodzi i zaczął biegać, więc nie jest źle :) A prześwietlenie łapki robiłaś? Może tam coś się stało, jakieś zapalenie 

• 6 months later...
  • 1 year later...
Posted

Benio jest juz w psim niebie. Niestety przegral walke z rakiem, ktory zaatakowal wiele narzadow. W ciagu msc schudl z 90 do 60 kg. Od dwoch dni kategorycznie odmawial leczenia. Teraz juz sie nie meczy

Posted

Ósmego września, w piękny słoneczny dzień odszedł nasz Benio ( tak go przechrzciliśmy z czasem z Milorda ). Chciałbym podziękować wszystkim, którzy kiedyś mu pomogli i dzięki temu umożliwili nam jego adopcję. Choć był z nami tylko kilka lat wniósł w nasze życie wiele radości. Jego i nasze życie stało się przez to lepsze.

Milord.JPG

Milord2.JPG

Milord3.JPG

Milord4.JPG

• Upvote 1