Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tak to były dobre czasy. Wielu już wśród nas nie ma. Zaczęłyśmy trochę rozmawiać jak staruszki, a ja mimo podeszłego wieku młodo się czuję, a ty elarusos jesteś jeszcze młodą atrakcyjną babką. Napewno jeszcze będzie fajnie o ile wszyscy o to się postaramy
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Justyna - pesymizm zabija. Załóż różowe okulary. Trzeba myśleć pozytywnie
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Chyba da radę. Zatem czas wrócić na ringi .
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Justyna założyć różowe okulary, psa do ręki i na ring :D Czy Ty wystawiasz teraz jakieś psy?
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Elarusos, a czy pamiętasz tą klubówkę we Wrocławiu, gdzie mimo wysiLków "Prezesa" wygraliśmy hodowlę buldożków z jedą suką i dwoma Szczeniakami (m.in TwOj Banan),a organizator ściągal nas z pudła krzycząc, że to jakaś pomyłka i dopiero sędzia musial go uciszyć i kazał nam zostać na pudle. Ekstra było. Ubaw wielki
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Pewnie ,że pamiętam. Jedno Twoje hasło i gnałam na drugi koniec Polski by pokazać " Banana " w całej krasie.Nic się nie zmieniła. Jest piękna jak w klasie szczeniąt. Myślę , że dokopie PACYNIE w weteranach.Zawsze uważałam , że jest od niej ładniejsza , niestety sędziowie byli innego zdania.
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Poza tym z Wrocławiem teraz kicha. PREZES jest czujniejszy.Sędziowie też wiedzą kto ich zaprasza na wystawę i komu mają wyrażać wdzieczność za owo zaproszenie. Jedyna pociecha w tym , ze PREZES nie ma już czego wystawiać. Dla mnie to jednak pociecha wątpliwa gdyż moje psy to także banda emerytów. Ale skoro MINIMOLOS lubi dojrzałe kobiety , to może czas zawalczyć nimi. Pozdrawiam wszyskie buldożki płci męskiej i żeńskiej powyżej 8 lat.
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie mam co robić więc czytam swoje wypowiedzi. I co zauważyłam? U siebie jedyną pociechę ( patrz moja ostatnia wypowiedź ) PREZES ma zaś tych POCIECH 100 . To taki żarcik na zakończenie dnia.
resuruss Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Witam elzbietarusos!!!!Niedawno pisalam do Pani w sprawie pieseczka - niestety ze wzgledu na sily wyzsze nie mogl do mnie trafic :( :( :( :( :( .Ciesze sie ,ze zawitala Pani na forum!!!!!!!!!!Jeszcze raz witam serdecznie!!!!
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :D to jest prywatna wiadomość, można ją odczytać w folderze prywatnych wiadomości, na górze strony po prawej
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Fajny był ten Wrocław. Ale przynajmniej są wspomnienia, Który to bł rok. chyba 7 lat temu. Napisz elzbieta coś wiecej o tej klubówce, bo ty lepiej piszesz - masz tzw lekkie pióro
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Pv - na samej górze stony głownej po samej prawej strnie jest kropka - masz prywatną wiadomość i tam trzeba kliknąć Tam gdzie sie logujesz, tylko nie wyloguj się przez przypadek
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 narobiłem trochę zamieszania :oops: , już się poprawię obiecuję :)
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dla ciebie Matrix logowaniw jest proste, ale dla nas to droga przez mękę, cikawe, czy Ela znalazła tą prywatną wiadomość
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ja też wiele jeszcze nie potrafię tutaj zrobić, otrzymałem jednak wiadomość dziękuję serdecznie i już odpowiedziałem :)
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Już czaję bazę. Przeczytałam i odpowiedziałam Ci Matrix. Krysiu, ja mam pamięć dobrą , ale krótką. Nie pamiętam wyników z wystaw np. miałam problem z przypomnieniem sobie wystaw klubowych do serwisu BF na których coś tam moje psy wygrywały. Czasami fakty mi umykają , doskonale natomiast pamiętam nastroje , emocje. Będę śledzić co piszecie i wtrącać się na bieżąco. Może cos tam sobie przypomnę . Z nazwiskami też u mnie nie najlepiej.Ostatnio prześladuje mnie jedno Alzhaimer
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ela, chyba lekko przesadzasz. Wszyscy się dziwią, że ni jeżdzimy do rocławia. Opowiedz jak to było
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ale lepiej nie podawajcie nazwisk bo znowu aferka będzie 8)
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Minimolosku , co mam zrobić by tak jak Krysia mieć ładne zdjęcie na czołówce najlepiej to z mojej książki.
Recommended Posts