Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Tak to były dobre czasy. Wielu już wśród nas nie ma. Zaczęłyśmy trochę rozmawiać jak staruszki, a ja mimo podeszłego wieku młodo się czuję, a ty elarusos jesteś jeszcze młodą atrakcyjną babką. Napewno jeszcze będzie fajnie o ile wszyscy o to się postaramy

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elarusos, a czy pamiętasz tą klubówkę we Wrocławiu, gdzie mimo wysiLków "Prezesa" wygraliśmy hodowlę buldożków z jedą suką i dwoma Szczeniakami (m.in TwOj Banan),a organizator ściągal nas z pudła krzycząc, że to jakaś pomyłka i dopiero sędzia musial go uciszyć i kazał nam zostać na pudle. Ekstra było. Ubaw wielki

Posted

Pewnie ,że pamiętam.
Jedno Twoje hasło i gnałam na drugi koniec Polski by pokazać " Banana " w całej krasie.Nic się nie zmieniła. Jest piękna jak w klasie szczeniąt.
Myślę , że dokopie PACYNIE w weteranach.Zawsze uważałam , że jest od niej ładniejsza , niestety sędziowie byli innego zdania.

Posted

Poza tym z Wrocławiem teraz kicha.
PREZES jest czujniejszy.Sędziowie też wiedzą kto ich zaprasza na wystawę i komu mają wyrażać wdzieczność za owo zaproszenie.
Jedyna pociecha w tym , ze PREZES nie ma już czego wystawiać.
Dla mnie to jednak pociecha wątpliwa gdyż moje psy to także banda emerytów.
Ale skoro MINIMOLOS lubi dojrzałe kobiety , to może czas zawalczyć nimi.
Pozdrawiam wszyskie buldożki płci męskiej i żeńskiej powyżej 8 lat.

Posted

Nie mam co robić więc czytam swoje wypowiedzi.
I co zauważyłam? U siebie jedyną pociechę ( patrz moja ostatnia wypowiedź )
PREZES ma zaś tych POCIECH 100 . To taki żarcik na zakończenie dnia.

Posted

Witam elzbietarusos!!!!Niedawno pisalam do Pani w sprawie pieseczka - niestety ze wzgledu na sily wyzsze nie mogl do mnie trafic :( :( :( :( :( .Ciesze sie ,ze zawitala Pani na forum!!!!!!!!!!Jeszcze raz witam serdecznie!!!!

Posted

Fajny był ten Wrocław. Ale przynajmniej są wspomnienia, Który to bł rok. chyba 7 lat temu. Napisz elzbieta coś wiecej o tej klubówce, bo ty lepiej piszesz - masz tzw lekkie pióro

Posted

Pv - na samej górze stony głownej po samej prawej strnie jest kropka - masz prywatną wiadomość i tam trzeba kliknąć Tam gdzie sie logujesz, tylko nie wyloguj się przez przypadek

Posted

Już czaję bazę.
Przeczytałam i odpowiedziałam Ci Matrix.
Krysiu, ja mam pamięć dobrą , ale krótką.
Nie pamiętam wyników z wystaw np. miałam problem z przypomnieniem sobie wystaw klubowych do serwisu BF na których coś tam moje psy wygrywały.
Czasami fakty mi umykają , doskonale natomiast pamiętam nastroje , emocje. Będę śledzić co piszecie i wtrącać się na bieżąco. Może cos tam sobie przypomnę .
Z nazwiskami też u mnie nie najlepiej.Ostatnio prześladuje mnie jedno Alzhaimer

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...