Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Jesteś boski, ale wątpię,czy sobie poradzę. Ja nie mam skanera, a wszystkie zdjęcia powkładałm na jakieś płyty i dyski i ani rusz nie mogę ich stamtąd wyciągnąć :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko niepotrzebnie masz tam to niesympatyczne forum, ale myślę, że jak tam ktoś wejdzię, to prędzej, czy póżniej wystraszony będzieprzez GURU :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Co to jest profil? i jaki odnośnik? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

Ja to strasznie póżno chodzę spać, spoko możesz e-mailować :D

O 23.00 idę z bulwami na ostatni spacer a póżniej do 1.00 w nocy zmiany i poprawki w Serwisie BF :user:

Posted

to swietnie, że jest Was coraz więcej miłośników i hodowców buldożków, z czasem całkiem spora grupka może się uzbierać.
A przy okazji - jak czuje się Tobiasz? To chyba jeden z najbardziej utytułowanych buldogów francuskich, kiedyś czytałem o nim artykuł chyba w Asko.

Posted

Niestety Matrix nienajlepieej. Ma dopiero 9 lat i ma lekki niedowład zadu. Kupiłam go gdy miał 8 mies i był hodowany w kenelu na kafelkach. Sądzę, że to teraz si e odzywa, ale nadal jest kochany

Posted

Swietnie Dorota. Ja też sie bardzo cieszę. Mam nadzieję , że sie rozkręcimy i będzie sympatycznie, bo przez tydzień rozmawiałam sama z sobą. Załosne były te monologi. Pozdrawiam. Całusy dla Gabi

Posted

Tobiasz , jest z pewnością najbardziej znanym w Polsce buldogiem francuskim.
Ma wiele osiągnięć wystawowych i hodowlanych.
Teraz przypomniała mi się wystawa międzynarodowa w Poznaniu( nie pamiętam już , który to był rok ale na tej wystawie moja suczka PIRANIA Draczyn zdobyła tytuł młodzieżowy zwycięzca Polski) .
Tobiasz wraz z właścicielami uległ w drodze na wystawę wypadkowi samochodowemu.
Jego państwo trafili do szpitala , on zaś dojechał na wystawę z Kasią i w wielkim stylu ją wygrał.
Mam wiele wspomnień związanych z tym wspaniałym psem i jego opiekunami,
Pozdrowienia dla Tobiaszka , Krysi i Marka.

Posted

To były dawne dobre czasy. Mam nadzieję, że dawna atmosfera powróci, może dzięki dogomanii. Będę trzymać za to kciuki. Również serdecznie pozdrawiamy

Posted

To niesamowite ,że tak traumatyczne wydarzenia jak wypadki samochodowe w których się uczestniczyło , można wspominać ze wzruszeniem i nazywać je dobrymi czasami.
Cały ten okres był niesamowity, warto o nim pamiętać.
Na tej wystawie ryczałyśmy ze strachu z Basią Derengowska ( już niestety nieobecną wśród nas ) ze strachu o Krysie i Marka.
Oni zaś mimo iż byli w szpitalu , myślami byli na wystawie.
Z przekazów ustnych wiem , że Krysia własnym ciałem osłaniała Tobiasza w trakcie wypadku, by nic mu się nie stało, i nie stało sie.
Pamiętam też jak w dzień wypadku zadzwoniła do mnie usprawiedliwiając się iż figurki buldożków jakie wiozła dla mnie z Holandii chyba uległy zniszczeniu.
W takiej chwili nie mogłam o tych figurkach myśleć.
Jednak przetrwały, i kiedy na nie patrzę myślę , że są rzeczy które mają sens.
I myślę , też że o miłości do psów świadczą uczynki , nie egzaltowane treści niektórych dyskutantów.
Szkoda Basiu , że nie ma Cię już wśród nas.
Twoimi " dziewczynkami" troskliwie się opiekuję.
Staruszka Synhia broni mnie przed całym światem , tak jak Ciebie kiedyś.
Przepraszam wszystkie osoby , które chwyciła swoimi bezzębnymi dziąsłami.
Rozkleiłam się

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...