Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Jesteś boski, ale wątpię,czy sobie poradzę. Ja nie mam skanera, a wszystkie zdjęcia powkładałm na jakieś płyty i dyski i ani rusz nie mogę ich stamtąd wyciągnąć :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tylko niepotrzebnie masz tam to niesympatyczne forum, ale myślę, że jak tam ktoś wejdzię, to prędzej, czy póżniej wystraszony będzieprzez GURU :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Zdjęcie nie jest potrzebne, już podałem odnośnik do zdjęcia twojego buldożka, wystarczy wpisać poprawnie odnośnik w odpowiednie miejsce w Profilu.
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Co to jest profil? i jaki odnośnik? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wytłumacz mi jeszcze tylko jedno w jaki profil mam wejść i gdzie znajdę ten odnośnik spróbuję w nocy,
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 U góry na Forum jest: FAQ • Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Profil • Nie masz nowych wiadomości I trzeba wejść w Profil
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Teraz już wiem co to profil. Serdeczne dzięki spróbuję w nocy. O której dziś się kładziesz, jak nie wyjdzie - to mogę mailować?
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ja to strasznie póżno chodzę spać, spoko możesz e-mailować :D O 23.00 idę z bulwami na ostatni spacer a póżniej do 1.00 w nocy zmiany i poprawki w Serwisie BF :user:
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 .jpg http://www.minimolos.com/logodraczyn.jpg http : // www . minimolos . com / logodraczyn . jpg BOMBA, już działa :thumbs: :ylsuper:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 HURRRRRA - udało sie. Stokrotne dzięki. Moj kochany Tobiaszek jest koło mnie . Jeszcze raz dziękuję
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 to swietnie, że jest Was coraz więcej miłośników i hodowców buldożków, z czasem całkiem spora grupka może się uzbierać. A przy okazji - jak czuje się Tobiasz? To chyba jeden z najbardziej utytułowanych buldogów francuskich, kiedyś czytałem o nim artykuł chyba w Asko.
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Niestety Matrix nienajlepieej. Ma dopiero 9 lat i ma lekki niedowład zadu. Kupiłam go gdy miał 8 mies i był hodowany w kenelu na kafelkach. Sądzę, że to teraz si e odzywa, ale nadal jest kochany
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :( , oj bardzo mi przykro, ja pamiętam go z czasów jego świetności na wystawach. Mam nadzieję jednak, że wszystko jeszcze będzie ok
JustynaJK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 czy to jest ten polski protoplasta buldożka francuskiego w kolorze beżowym???
JustynaJK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 mnie również śledziłam kiedyś artykuły na jego temat,jak trafił do Polski :)
dorotal Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Witam wszystkim i cieszę się, że nareszcie coś zaczęło sie dziać w buldożkach na dogomanii ;-) Pozdrawiam
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Swietnie Dorota. Ja też sie bardzo cieszę. Mam nadzieję , że sie rozkręcimy i będzie sympatycznie, bo przez tydzień rozmawiałam sama z sobą. Załosne były te monologi. Pozdrawiam. Całusy dla Gabi
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tobiasz , jest z pewnością najbardziej znanym w Polsce buldogiem francuskim. Ma wiele osiągnięć wystawowych i hodowlanych. Teraz przypomniała mi się wystawa międzynarodowa w Poznaniu( nie pamiętam już , który to był rok ale na tej wystawie moja suczka PIRANIA Draczyn zdobyła tytuł młodzieżowy zwycięzca Polski) . Tobiasz wraz z właścicielami uległ w drodze na wystawę wypadkowi samochodowemu. Jego państwo trafili do szpitala , on zaś dojechał na wystawę z Kasią i w wielkim stylu ją wygrał. Mam wiele wspomnień związanych z tym wspaniałym psem i jego opiekunami, Pozdrowienia dla Tobiaszka , Krysi i Marka.
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 To były dawne dobre czasy. Mam nadzieję, że dawna atmosfera powróci, może dzięki dogomanii. Będę trzymać za to kciuki. Również serdecznie pozdrawiamy
JustynaJK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 też tęsknię za dawną atmosferą,no cóż nic nie jest wieczne
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 To niesamowite ,że tak traumatyczne wydarzenia jak wypadki samochodowe w których się uczestniczyło , można wspominać ze wzruszeniem i nazywać je dobrymi czasami. Cały ten okres był niesamowity, warto o nim pamiętać. Na tej wystawie ryczałyśmy ze strachu z Basią Derengowska ( już niestety nieobecną wśród nas ) ze strachu o Krysie i Marka. Oni zaś mimo iż byli w szpitalu , myślami byli na wystawie. Z przekazów ustnych wiem , że Krysia własnym ciałem osłaniała Tobiasza w trakcie wypadku, by nic mu się nie stało, i nie stało sie. Pamiętam też jak w dzień wypadku zadzwoniła do mnie usprawiedliwiając się iż figurki buldożków jakie wiozła dla mnie z Holandii chyba uległy zniszczeniu. W takiej chwili nie mogłam o tych figurkach myśleć. Jednak przetrwały, i kiedy na nie patrzę myślę , że są rzeczy które mają sens. I myślę , też że o miłości do psów świadczą uczynki , nie egzaltowane treści niektórych dyskutantów. Szkoda Basiu , że nie ma Cię już wśród nas. Twoimi " dziewczynkami" troskliwie się opiekuję. Staruszka Synhia broni mnie przed całym światem , tak jak Ciebie kiedyś. Przepraszam wszystkie osoby , które chwyciła swoimi bezzębnymi dziąsłami. Rozkleiłam się
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 JustynaJK napisał(a):też tęsknię za dawną atmosferą,no cóż nic nie jest wieczne, niestety ... ale zawsze możemy to zmienić :D
JustynaJK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ja niestety jestem pesymistk.ą od urodzenia i życie mnie w tym utwierdza :(
Recommended Posts