elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Spoko Nie podam nazwisk , faktów. Wszystko znajduje się w teczkach ( żarcik ) Nie chcę siać zamętu, tylko się dobrze bawić gadugadując.
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no to zabawe czas zaczac !! My z draczyn umowilismy sie na FINLANDIE !! to co zaczymany zabawe ?? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :lilangel:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nawet mi angel nie pogratulowałeś. Jestem już cały dogomaniak. Jest okazja na drugą finlandię
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 To wypijcie też za mnie. Może uda mi się "zatańczyć " na jakiejś wystawce. Choć tolerancja na % juz nie ta.
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 matko Draczyn idziesz jak burza , nie nie jak burza tornado !!!!!!! gratuluje 2 lapki :multi: :multi: :multi:
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Gratulujemy Draczyn idzie jak burza, a dopiero pojawiła sie na forum :) . Jesli można, to proszę powklejajcie zdjęcia buldożków fr dorosłych jak i szczeniąt, pewnie duzo osób chętnie poogląda i może nawet włączy się do dyskusji na tematy buldożkowe. Osobiście też przygotuję sobie parę pytań ale dzisiaj już muszę kończyć bo przecież ja za parę godzin do pracy biegnę :D
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 elżbietarusos napisał(a):To wypijcie też za mnie. Może uda mi się "zatańczyć " na jakiejś wystawce. Choć tolerancja na % juz nie ta. no piwa nie bedzie bo to utrwalacz , jakby dolozyc browara to glowy z poduszki nie podniesiemy !!!!!!!!!!!!!
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Aniołku, a po co mamy podnosić głowy, będziemy słodko lulać :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ja chętnie Matrix podałabym piękne zdjęcia, ale nie umiem - przykro mi o zdjęcia proście minimolosa, bo tylko on z naszego grona umie je robić, no i chba jeszcze DorotaL, ale ona przeważnie udziela się na wystawach. Musiałbyś tam ją dorwać
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A szkoda. ja właśnie zrobiłam sobie drnka z Finlandią. No ale jeśli wszyscy już śpią to ja też się wynoszę. Dobranoc :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 atrix, piękne zdjęcia buldożków znajdziesz na serwisie buldoga francuskiego, tam też znajdziesz strony internetowe różnych hodowli, gdzie mają ładne psiaki no i moja stronka polecam http://www.draczyn.com, to się nazywa skromność - jak myślisz. Dobranoc
Gośka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Draczyn mam nadzieję że mnie nie zabijesz za umieszczenie swojej fotki, ale Tobiaszek jest naprawdę cudny. Właściciwe to fotki Tobiasza. A strony obejrzałam, super masz wszytskie buliki. Mam sentyment do molosów, chociaż teraz mam same sierściuchy :wink: Kto wystawia Twoje psy, bo na jednym ze zdjęć jest mężczyzna, to Twój mąż?
elżbietarusos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Draczyn wieczorami"grandzi" ranki zaś jak widzę odsypia. Jeśli na zdjęciu z Tobiaszkiem jest przystojny blondyn , to faktycznie mąż Krysi -Marek.
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzięki Gośka, to faktycznie był niespotykanej urody psiak - prawdziwy shaw-man - szkoda, że ni z mojej hodowli. Tak ęlu. Ja jestem typowy nocny Marek
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Za póżno wstałam. Wszyscy poszli już do swych zaęć. Spotkajmy się o 9ej wieczór . Pasuje?
Gośka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Draczyn']Dzięki Gośka, to faktycznie był niespotykanej urody psiak - prawdziwy shaw-man - szkoda, że ni z mojej hodowli. Tak ęlu. Ja jestem typowy nocny Marek Rany jak to BYŁ? Czy ja czegoś nie doczytałam?
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No bo teraz już jest emeryt i już ni ta uroda. Nadal jest kochany i dla nas piękny, ale na wystawy już się nie nadaje - niestety. Każde piękno przemija
AKSZEINGA Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 . O! Witam cię Elu miło mi Cię tu -spotkać. :D Myślałam, że temat o bulwach zatonął :cry: a tu prosze nowe osoby miło,miło! Sporo czasu mnie tu nie było :roll: :evil: ,więc witam wszystkich pozd. Agnieczka :D
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Witaj Akszeinga. Mamy randez-vous o 9-ej wieczorem. Myślę, że się spotkamy. Im nas więcej buldomaniaków tym weselej na duszy się robi. Do wieczora
Gośka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Draczyn napisał(a):No bo teraz już jest emeryt i już ni ta uroda. Nadal jest kochany i dla nas piękny, ale na wystawy już się nie nadaje - niestety. Każde piękno przemija Aaaa, uff, bo już myślałam że coś gorszego. Zgadza się, starość nie dodaje uroku, no może niektórym :wink:
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 "No możę niektórym" - pieskom napewno nie. A Tobi jak już wcześniej pisałam kupionybył w wieku 8 mies z kenelu. Chowal się od szczeniaka na terakocie i chyba to spowodowało, że obecnie ma lekki nieddowład tylnej części ciała. Byliśmy z nim u najlepszych specjalistów, ale nic się z tym nie da zrobić. Jak przestanie chodzić, to postaramy się o wózeczek. Tobiaszek pozdrawia wszystkich i dziękuje za piękne zdjęcia
ferroo Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Czesc wszystkim witam!I zycze Tobiaszkowi duzo zdrowia bo to mojej suczki rodzina! :D
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ogromnie się cieszę, że spotkałam rodzinę. Przedstaw nam swoją suczkę. Tobiaszek chętnie ją pozna
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ferron, dlaczego nieodpowiedziałeś na moje pytaniee? Minimolosku czy pokażesz nam zjęcia pięknotek z Nadarzyna, a może Dorota przedstawi nam swego najmłodszego skarba. Nie ma nikogo wpadnę za 15 min
Recommended Posts