Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to zabawe czas zaczac !!

My z draczyn umowilismy sie na FINLANDIE !! to co zaczymany zabawe ??

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :lilangel:

Posted

Gratulujemy Draczyn idzie jak burza, a dopiero pojawiła sie na forum :) .
Jesli można, to proszę powklejajcie zdjęcia buldożków fr dorosłych jak i szczeniąt, pewnie duzo osób chętnie poogląda i może nawet włączy się do dyskusji na tematy buldożkowe.
Osobiście też przygotuję sobie parę pytań ale dzisiaj już muszę kończyć bo przecież ja za parę godzin do pracy biegnę :D

Posted

elżbietarusos napisał(a):
To wypijcie też za mnie.
Może uda mi się "zatańczyć " na jakiejś wystawce.
Choć tolerancja na % juz nie ta.

no piwa nie bedzie bo to utrwalacz , jakby dolozyc browara to glowy z poduszki nie podniesiemy !!!!!!!!!!!!!

Posted

Aniołku, a po co mamy podnosić głowy, będziemy słodko lulać :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

Ja chętnie Matrix podałabym piękne zdjęcia, ale nie umiem - przykro mi o zdjęcia proście minimolosa, bo tylko on z naszego grona umie je robić, no i chba jeszcze DorotaL, ale ona przeważnie udziela się na wystawach. Musiałbyś tam ją dorwać

Posted

A szkoda. ja właśnie zrobiłam sobie drnka z Finlandią. No ale jeśli wszyscy już śpią to ja też się wynoszę. Dobranoc :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Posted

atrix, piękne zdjęcia buldożków znajdziesz na serwisie buldoga francuskiego, tam też znajdziesz strony internetowe różnych hodowli, gdzie mają ładne psiaki no i moja stronka polecam http://www.draczyn.com, to się nazywa skromność - jak myślisz. Dobranoc

Posted

Draczyn mam nadzieję że mnie nie zabijesz za umieszczenie swojej fotki, ale Tobiaszek jest naprawdę cudny. Właściciwe to fotki Tobiasza.
A strony obejrzałam, super masz wszytskie buliki. Mam sentyment do molosów, chociaż teraz mam same sierściuchy :wink: Kto wystawia Twoje psy, bo na jednym ze zdjęć jest mężczyzna, to Twój mąż?

Posted

Dzięki Gośka, to faktycznie był niespotykanej urody psiak - prawdziwy shaw-man - szkoda, że ni z mojej hodowli. Tak ęlu. Ja jestem typowy nocny Marek

Posted

[quote name='Draczyn']Dzięki Gośka, to faktycznie był niespotykanej urody psiak - prawdziwy shaw-man - szkoda, że ni z mojej hodowli. Tak ęlu. Ja jestem typowy nocny Marek

Rany jak to BYŁ? Czy ja czegoś nie doczytałam?

Posted

No bo teraz już jest emeryt i już ni ta uroda. Nadal jest kochany i dla nas piękny, ale na wystawy już się nie nadaje - niestety. Każde piękno przemija

Posted

.
O! Witam cię Elu miło mi
Cię tu -spotkać. :D Myślałam, że temat o bulwach zatonął :cry: a
tu prosze nowe osoby miło,miło! Sporo czasu mnie tu nie było :roll: :evil: ,więc witam wszystkich
pozd. Agnieczka :D

Posted

Witaj Akszeinga. Mamy randez-vous o 9-ej wieczorem. Myślę, że się spotkamy. Im nas więcej buldomaniaków tym weselej na duszy się robi. Do wieczora

Posted

Draczyn napisał(a):
No bo teraz już jest emeryt i już ni ta uroda. Nadal jest kochany i dla nas piękny, ale na wystawy już się nie nadaje - niestety. Każde piękno przemija

Aaaa, uff, bo już myślałam że coś gorszego. Zgadza się, starość nie dodaje uroku, no może niektórym :wink:

Posted

"No możę niektórym" - pieskom napewno nie. A Tobi jak już wcześniej pisałam kupionybył w wieku 8 mies z kenelu. Chowal się od szczeniaka na terakocie i chyba to spowodowało, że obecnie ma lekki nieddowład tylnej części ciała. Byliśmy z nim u najlepszych specjalistów, ale nic się z tym nie da zrobić. Jak przestanie chodzić, to postaramy się o wózeczek. Tobiaszek pozdrawia wszystkich i dziękuje za piękne zdjęcia

Posted

Ferron, dlaczego nieodpowiedziałeś na moje pytaniee? Minimolosku czy pokażesz nam zjęcia pięknotek z Nadarzyna, a może Dorota przedstawi nam swego najmłodszego skarba. Nie ma nikogo wpadnę za 15 min

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...