Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Minimolos, mam prośbę (glupio mi bo stale o coś prosze), czy mógłbyś przesłać na zdjęcia buldożków to zdjęcie Tobiaszka z okładki ksiżki Kuchleskiego, bo chyba ją masz. To jest najpękniejsze jego zdjęcie i nigdzie go nie me na SBF też go niema.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No teraz jest tylko trochę mniejsze niż było na początku. Czuję, że sobie jaja ze mnie robisz. Dzięki. Nie sprzątaj go więcej, tak ładnie cię proszę

Posted

mowie ze ci sie otwiera za duzo roboty byloby zeby sie tak bawic :evil: :evil: :evil: ja o tej godzinie nie mam sily na figle :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='Draczyn']Minimolos, mam prośbę (glupio mi bo stale o coś prosze), czy mógłbyś przesłać na zdjęcia buldożków to zdjęcie Tobiaszka z okładki ksiżki Kuchleskiego, bo chyba ją masz. To jest najpękniejsze jego zdjęcie i nigdzie go nie me na SBF też go niema.

To chyba o to chodzi:

TOBIAS les Petits Archanges

Posted

Nie wygłupiaj się Angel. Wczoraj robiłeś dziwne czary mary. Pbawiłeś się troszkę. W porządku , myślę, że tej zabawy jużwystarczy. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięuję - dobrze?

Posted

[quote name='Draczyn']Nie wygłupiaj się Angel. Wczoraj robiłeś dziwne czary mary. Pbawiłeś się troszkę. W porządku , myślę, że tej zabawy jużwystarczy. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięuję - dobrze?

yyyy... male sprostowanie :lol:
tu sie nikt w nic nie bawi - a juz na pewno nie Angel ;)
po prostu!! zdjecia umieszczamy na "publicznym" serwerze... on tez czasami zawodzi - wynikiem tego sa znikajace zdjecia, krzyzyki zamiast zdjec, powiekszona strona dogomanii... i dluuugoooo by tu jeszcze wymieniac :D wiem... deneruwjace to jest ale nie mamy na to wplywu - chyba ze ktos chce placic i miec swoj prywatny serwerek ;)

Posted

Draczyn napisał(a):
Dzięki Maga za inforację. Nie misisz bronić Angela. Ja go b. lubię. Pozdrawiam Cię

nie bronie go :D ale ostatnio jak wstawilam na grzywacza fotki z Sopotu mialam ten sam problem "znikajacych zdjec" :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...