Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Minimolos, mam prośbę (glupio mi bo stale o coś prosze), czy mógłbyś przesłać na zdjęcia buldożków to zdjęcie Tobiaszka z okładki ksiżki Kuchleskiego, bo chyba ją masz. To jest najpękniejsze jego zdjęcie i nigdzie go nie me na SBF też go niema.
AngelOfDeath Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 przeciez jest :o :o :o ja widze :roll: :roll: :roll:
AngelOfDeath Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='AngelOfDeath'] no przeciez jest :eek2: :eek2: :eek2: ja widze :roll: :roll: :roll:
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Umnie go nie ma . Jest taka kratka, jak na nią klikam to wyskakuje "image", a na nigo nawet nie mogę kliknąć, bo nie ma łapki
AngelOfDeath Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 usisz chwilke poczekac bo sie otwiera 8) 8) 8)
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No teraz jest tylko trochę mniejsze niż było na początku. Czuję, że sobie jaja ze mnie robisz. Dzięki. Nie sprzątaj go więcej, tak ładnie cię proszę
AngelOfDeath Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 naprade nic nie robie !! moze net ci wolno dziala ale ja zdjecie widze !!
AngelOfDeath Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 mowie ze ci sie otwiera za duzo roboty byloby zeby sie tak bawic :evil: :evil: :evil: ja o tej godzinie nie mam sily na figle :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Minimolos Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Draczyn']Minimolos, mam prośbę (glupio mi bo stale o coś prosze), czy mógłbyś przesłać na zdjęcia buldożków to zdjęcie Tobiaszka z okładki ksiżki Kuchleskiego, bo chyba ją masz. To jest najpękniejsze jego zdjęcie i nigdzie go nie me na SBF też go niema. To chyba o to chodzi: TOBIAS les Petits Archanges
AngelOfDeath Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 i co czy inni widza to zdjecie czy tylko ja ???
Draczyn Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Nie wygłupiaj się Angel. Wczoraj robiłeś dziwne czary mary. Pbawiłeś się troszkę. W porządku , myślę, że tej zabawy jużwystarczy. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięuję - dobrze?
maga18 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Draczyn']Nie wygłupiaj się Angel. Wczoraj robiłeś dziwne czary mary. Pbawiłeś się troszkę. W porządku , myślę, że tej zabawy jużwystarczy. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięuję - dobrze? yyyy... male sprostowanie :lol: tu sie nikt w nic nie bawi - a juz na pewno nie Angel ;) po prostu!! zdjecia umieszczamy na "publicznym" serwerze... on tez czasami zawodzi - wynikiem tego sa znikajace zdjecia, krzyzyki zamiast zdjec, powiekszona strona dogomanii... i dluuugoooo by tu jeszcze wymieniac :D wiem... deneruwjace to jest ale nie mamy na to wplywu - chyba ze ktos chce placic i miec swoj prywatny serwerek ;)
Draczyn Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Dzięki Maga za inforację. Nie misisz bronić Angela. Ja go b. lubię. Pozdrawiam Cię
Draczyn Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Anutko, ja muszę uciekać do codziennych zajęć i piesków, postaram się wrócić jak najszybciej. Narazie
anutka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 W takim razie życze Miłego Dnia. Ja już też musze iść z Mati na spacer.
maga18 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Draczyn napisał(a):Dzięki Maga za inforację. Nie misisz bronić Angela. Ja go b. lubię. Pozdrawiam Cię nie bronie go :D ale ostatnio jak wstawilam na grzywacza fotki z Sopotu mialam ten sam problem "znikajacych zdjec" :wink:
Recommended Posts