elżbietarusos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Draczynie , chyba masz spadek formy. Czy to nie Ty zagrzewałaś do walki o swoje?
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Tak Elarusos, jaknajbardziej, ale staram się to robić wyłącznie w celu usprawnienia i poprawy sytuacji w ZKP i na ringach, obrony innych niesłusznie poniewieranych no i poprawy losu psiaków. Zresztą Ty chyba podobnie myślisz, tylko Ty masz wiele ras, więc ja nie zabieram głosu w rasach nz których się nie znam. Pozdrawiam Cię
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Minimolos, czy opijaszjeszcze sukes niedzielny?
Minimolos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Draczyn napisał(a):Minimolos, czy opijaszjeszcze sukes niedzielny? Sopot już opity, dość solidnie :lol: Wieczorem wpadnę na pogaduchy :agrue:
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No i co minimolos, już jest wieczór, a Ciebie niema. A gdzie podziała się Anutka, też obiecała,że dziś spędzi z nami więcej czasu. Elę też gdzieś wywiało
anutka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Oj ja wiem, że miałąm być, ale mam dzisiaj chyba gorszy dzień. Muszę sobie zrobić małą przerwe.
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 To odpoczywaj Anutko. Może jutro będziesz miała lepszy dzień. Ja postaram się tu pełnić dyżur, gdyby ktoś chciał pogawędzić o buldożkach
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A co stało się Elą i Dorotą, teżchyba mają dziś spadek formy. Może to ta wściekła pogoda. Minimolos, czy ktoś z Wasma całość wyników z Sopotu? Chętnie bym je zobaczyła (oczywiście wyniki buldożków)
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 też chętnie zobaczę wklejcie tutaj wyniki jeśli ktoś ma zebrane w całośc
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ty przynajmniej Matrix wiernie mi toważyszysz. Bo każdy tylko wpada na jeden pościk i zmiata do siebie, a mnie to wzięło i często nie mam z kim pogadać
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :) ja to lubię z Wami pogadać ale bardziej jednak dowiadywać się od Was coś nowego na temat buldożków, przeskakuje też na inne tematy i często zaglądam na forum o chartach
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Na buldożkach nie jest chyba najciekawiej, bo głównie ja się produkuję i bardzo mi miło jak od czasu do czasu mnie odwiedzasz.
Minimolos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Draczyn napisał(a):A co stało się Elą i Dorotą, teżchyba mają dziś spadek formy. Może to ta wściekła pogoda. Minimolos, czy ktoś z Wasma całość wyników z Sopotu? Chętnie bym je zobaczyła (oczywiście wyniki buldożków) Mój brat panoszył się przed netem i go pogoniłem :evil: , już jestem. Jak będę miał wyniki to napewno tu wkleję, może coś uda mi się uzyskać od IrenyT.
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Irena też mOwiła, że nie ma wszystkich wyników, gdyż była zbyt przejęta wystawianiem. No ale może coś będzie miała.
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A czy nie ma już przypadkiem wyników powystawowych na stronie Gdańska - muszę zaraz zobaczyć
Minimolos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 To co mam - czyli nic: PSY klasa młodzieży AGIS Mali-Box - CEZAR Matasz - 1 FRANTZ VON LOVE Chmiel L.A. - LORD Mali-Box - LUKROWANY LIZUS 100-Pociech - nieobecny MOMO Matuchowa Frajda - NAPOLEON Matuchowa Frajda - 4 klasa pośrednia DETAL Pro Publico Bono - ERAN z Piotrowego Sadu - MATTI Matuchowa Frajda - dosk.1, CWC, NPwR VIDOCQ des Jardins de P'tit Claude - klasa otwarta IDOL Punkt Widzenia - MARCO POLO Chmiel L.A. - NOEL von Glandorf - SUKI klasa szczeniąt MAGMA z Kryształowej Wyroczni - MATYLDA z Kryształowej Wyroczni - klasa młodzieży AISZA Sfora Sebola - DODA z Cocolandu - EKLERKA Pro Publico Bono - ETNA Collin - FERBI-FIBI Draczyn - bdb. MIRABELL-TARDES To Lubię - Stellanova NEL - VENUS des Amis de Bin - klasa pośrednia BARBI - DARLING Coeur des Pres Verts - DUNIA z Piotrowego Sadu - EMI z Piotrowego Sadu - FIGA-FRYGA Chmiel L.A. - FINKA FILIPINKA Collin - GUMISIA Draczyn - dosk.4 ONLY YOU z Nadarzyna - dosk.3 REMI Gorzowska Panorama - ZŁOTÓWECZKA Pro Publico Bono - klasa otwarta AZA z Frymciowej Zagrody - DONA z Piotrowego Sadu - DUMNA Werus - HILDA Draczyn - dosk.1, CWC, CACIB, NSwR, BOB IVORY Nowa Nadzieja - KIKA Draczyn - nieobecna RITA Mali-Box -
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Minimolos, jeli masz chwilę czasu to zobacz w katalogu, czy ten Cezar Matasz to jest po siostrze Lizy Draczyn i po jakim ojcu, będę zobowiązana
Minimolos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 CEZAR Matasz to bardzo ładny pies (GARGAMEL Gizmo z Krótkonosych x LOLA Draczyn) był pierwszy w dużej stawce ale nie wiem czy dostał Zw.Młodzieży
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 To również b. się cieszę bo jego matka to siostra Lizy a ojciec t syn Oktawii Draczyn. Tak ,że Draczyny górą. Dzięki Minimolosku b. się cieszę
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Miniolos musisz koniecznie kupić drugi komputer, bo się jeszcze pobijecie. Ja z Markiem też zaczynamy sie łócić o komputer
Minimolos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Koniecznie :evil: Z tym smrodem to długo nie wytrzymam :nono: Wieczorem wycwani się jak idę z psami na spacer a on wtedy smyk i surfuje po necie :user:
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A to młodszy brat, ja myślałam , że to ten starszy?
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Minimolos opijamy moją czwartą łaokę - młodszego ogomastera :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts