Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Elarusos, jaknajbardziej, ale staram się to robić wyłącznie w celu usprawnienia i poprawy sytuacji w ZKP i na ringach, obrony innych niesłusznie poniewieranych no i poprawy losu psiaków. Zresztą Ty chyba podobnie myślisz, tylko Ty masz wiele ras, więc ja nie zabieram głosu w rasach nz których się nie znam. Pozdrawiam Cię

Posted

No i co minimolos, już jest wieczór, a Ciebie niema. A gdzie podziała się Anutka, też obiecała,że dziś spędzi z nami więcej czasu. Elę też gdzieś wywiało

Posted

To odpoczywaj Anutko. Może jutro będziesz miała lepszy dzień. Ja postaram się tu pełnić dyżur, gdyby ktoś chciał pogawędzić o buldożkach

Posted

A co stało się Elą i Dorotą, teżchyba mają dziś spadek formy. Może to ta wściekła pogoda. Minimolos, czy ktoś z Wasma całość wyników z Sopotu? Chętnie bym je zobaczyła (oczywiście wyniki buldożków)

Posted

Ty przynajmniej Matrix wiernie mi toważyszysz. Bo każdy tylko wpada na jeden pościk i zmiata do siebie, a mnie to wzięło i często nie mam z kim pogadać

Posted

:) ja to lubię z Wami pogadać ale bardziej jednak dowiadywać się od Was coś nowego na temat buldożków, przeskakuje też na inne tematy i często zaglądam na forum o chartach

Posted

Draczyn napisał(a):
A co stało się Elą i Dorotą, teżchyba mają dziś spadek formy. Może to ta wściekła pogoda. Minimolos, czy ktoś z Wasma całość wyników z Sopotu? Chętnie bym je zobaczyła (oczywiście wyniki buldożków)

Mój brat panoszył się przed netem i go pogoniłem :evil: , już jestem.
Jak będę miał wyniki to napewno tu wkleję, może coś uda mi się uzyskać od IrenyT.

Posted

To co mam - czyli nic:

PSY

klasa młodzieży
AGIS Mali-Box -
CEZAR Matasz - 1
FRANTZ VON LOVE Chmiel L.A. -
LORD Mali-Box -
LUKROWANY LIZUS 100-Pociech - nieobecny
MOMO Matuchowa Frajda -
NAPOLEON Matuchowa Frajda - 4

klasa pośrednia
DETAL Pro Publico Bono -
ERAN z Piotrowego Sadu -
MATTI Matuchowa Frajda - dosk.1, CWC, NPwR
VIDOCQ des Jardins de P'tit Claude -

klasa otwarta
IDOL Punkt Widzenia -
MARCO POLO Chmiel L.A. -
NOEL von Glandorf -

SUKI

klasa szczeniąt
MAGMA z Kryształowej Wyroczni -
MATYLDA z Kryształowej Wyroczni -

klasa młodzieży
AISZA Sfora Sebola -
DODA z Cocolandu -
EKLERKA Pro Publico Bono -
ETNA Collin -
FERBI-FIBI Draczyn - bdb.
MIRABELL-TARDES To Lubię -
Stellanova NEL -
VENUS des Amis de Bin -

klasa pośrednia
BARBI -
DARLING Coeur des Pres Verts -
DUNIA z Piotrowego Sadu -
EMI z Piotrowego Sadu -
FIGA-FRYGA Chmiel L.A. -
FINKA FILIPINKA Collin -
GUMISIA Draczyn - dosk.4
ONLY YOU z Nadarzyna - dosk.3
REMI Gorzowska Panorama -
ZŁOTÓWECZKA Pro Publico Bono -

klasa otwarta
AZA z Frymciowej Zagrody -
DONA z Piotrowego Sadu -
DUMNA Werus -
HILDA Draczyn - dosk.1, CWC, CACIB, NSwR, BOB
IVORY Nowa Nadzieja -
KIKA Draczyn - nieobecna
RITA Mali-Box -

Posted

To również b. się cieszę bo jego matka to siostra Lizy a ojciec t syn Oktawii Draczyn. Tak ,że Draczyny górą. Dzięki Minimolosku b. się cieszę

Posted

Minimolos opijamy moją czwartą łaokę - młodszego ogomastera :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...