Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Grandus potrzebuje 60 zl. Czyli 6 osob po 10 zl. albo 3 osoby po 20 zl
albo jedna osoba 60 zl.
Dobroczyncy z dogo wspomozcie biedaka, bo jest malutki i starutki i bardzo potrzebuje Waszej pomocy. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

:shake::shake::shake::shake::shake::shake:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']No Granudus juz masz blisko do wyjazdu do cieplego hoteliku.
Prosimy o nastepne 60 zl. dla pieska:multi::multi::multi::multi:

Grandus czeka na dobre dusze.

Posted

Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne.
Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne.
Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ojej bidula , nie mam juz jak finansowo wesprzec :placz: , ale chociaz podrzuce i porozsylam linkow troszke , Szarotka a moze cos z kundelkowej skarbonki ?

Posted

orpha napisał(a):
ojej bidula , nie mam juz jak finansowo wesprzec :placz: , ale chociaz podrzuce i porozsylam linkow troszke , Szarotka a moze cos z kundelkowej skarbonki ?

Dzieki za pomoc, a co to znaczy z kundelkowej skarbonki ??

Posted

Przykro mi, jestem spłukana po opłatach za hotel mojego podopiecznego.
Mogę wspomóc tylko drobną, jednorazową wpłatą.
Proszę o numer konta na pw, jutro wpłacę i chociaz na dobry początek jakoś pomogę Grandowi.

Posted

anawa napisał(a):
Przykro mi, jestem spłukana po opłatach za hotel mojego podopiecznego.
Mogę wspomóc tylko drobną, jednorazową wpłatą.
Proszę o numer konta na pw, jutro wpłacę i chociaz na dobry początek jakoś pomogę Grandowi.

Widze, ze nie mozesz sie zdecydowac jaka ma byc ta drobna kwota :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wielkie dzieki :):) no matter what :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Widze, ze nie mozesz sie zdecydowac jaka ma byc ta drobna kwota :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wielkie dzieki :):) no matter what :):)

Szarotka, ja Cie kiedyś zamorduję :mad: mam czas do jutra, żeby policzyć zaskórniaki.........

Posted

anawa napisał(a):
Szarotka, ja Cie kiedyś zamorduję :mad: mam czas do jutra, żeby policzyć zaskórniaki.........

Kocham Cie Anawa :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:
Licz moze sie do jutra rozmnaza :cool3::cool3::cool3: