Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Cimi:p

[quote name='tygra']tak fotki z agility były by mile widziane :)[/quote]

Zgadam się z Tygrą chętnie poogladałabym zdjęcia Fionuli jak trenuje:cool3:

Posted

Hej :cool3: :lol:.

[quote name='majoka']płacisz za PT????[/QUOTE]

30 zł za zajęcia ;). Zreszta muszę się dowiedzieć dokładnie w niedziele :lol: Bo za miesiąc wychodzi taniej.

[quote name='majoka']Jakies fotki byś porobiła z agility, chętnie bym obejrzała, z resztą na pewno nie tylko ja. [/QUOTE]

[quote name='tygra']tak fotki z agility były by mile widziane :)[/QUOTE]

[quote name='DORRAG']Zgadam się z Tygrą chętnie poogladałabym zdjęcia Fionuli jak trenuje:cool3:[/QUOTE]
Jest jeden maciupeńki problem, a mianowicie nie noszę aparatu ze sobą :evil_lol:. Nawet jakbym wzięła to bym i tak go nie wyciągnęła z plecaka :lol:. Ten typ tak ma :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Cimi']
Jest jeden maciupeńki problem, a mianowicie nie noszę aparatu ze sobą :evil_lol:. Nawet jakbym wzięła to bym i tak go nie wyciągnęła z plecaka :lol:. Ten typ tak ma :evil_lol: :evil_lol:.[/quote]

Jaki to problem:evil_lol: już Ci podpowiem rozwiązanie:eviltong: , bierz ze sobą osobę która będzie robić za fotografa, cyknie trochę foteczek i każdy będzie zadowolony:cool3: ( szczególnie Ja:evil_lol: ) bo popatrze sobie na śliczną Fioneczkę:loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

[quote name='DORRAG']bierz ze sobą osobę która będzie robić za fotografa, cyknie trochę foteczek i każdy będzie zadowolony[/quote]
tylko trzeba znaleźć tego "frajera", który dobrowolnie pojedzie marznąć :evil_lol: my to się jeszcze nalatamy i nam ciepło, a taki bidok tam zamarznie :lol:

hehe, Agata, super zdjęcie :D w zyciu bym nie powiedziała, że to Fionka :D

Posted

[quote name='leemonca']to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3:[/quote]

No i już mamy rozwiązany problem :evil_lol:[B] leemonca[/B] mądra z Ciebie kobita:evil_lol: .

Posted

[quote name='leemonca']to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3:[/quote]
dobra myśl :cool3: to robimy ściepę na piersióweczkę :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3:[/QUOTE]

Hehe, zgdzam sie w 100%.

A ile trawają zajęcia??Dzisiaj był u mnie wet i dał mi namiar na szkoleniowców z Jeleniej - z komendy policji. Ciekawe jak wygladaja ćwiczenia, mam nadzieję, że nie z pałkami do psów , no i cena...

A to jest jakas konkretna liczna godzin, czy chodzicie ile uważacie. Tak sie pytam, bo słyszałam że np. w Karpaczu kurs trwa 3 miechy w każdą sobotę i niedzielę. Cena po zbiciu 350.

Posted

Wiesz nie powiem Ci ile trwają jedne zajęcia, bo nawet nie wiem :oops: :eviltong:. W pierwszej części są ćwiczonka z posłszuństwa, a w drugiej skakanie przez przeszkody i aporty. Chodzimy tyle ile chcemy :lol:. Czyli ja się nauczę co i jak robić dokładnie i poprawienie więzi z Fioną, a nie z musu bo coś tam.

Z tymi policjanatami najpierw poogladąj jak to robią W razie czego tu masz forum szkoleniowe.. może ktoś będzie z Jeleniej i będzie mógł Ci coś podpowiedzieć ;) psysportowe.pl/forum

Posted

[quote name='Cimi']

[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/8383/imag0052zmbt7.gif[/IMG][/quote]

przyznaj się - znęcasz się nad nią?? :mad:
:evil_lol:
piękna minka - wygląda jakby dopiero co przestała płakać :loveu:

Posted

Witaj Alive :multi: :lol:.

[quote name='alive']przyznaj się - znęcasz się nad nią?? :mad:
:evil_lol: [/QUOTE]

No ależ oczywiście, że tak rano, wieczór i w południe dostaje takie baty, że normalnie szok :lol:

:evil_lol: :evil_lol:

[quote name='alive']piękna minka - wygląda jakby dopiero co przestała płakać :loveu:[/QUOTE]

Ona jest twarda sztuka, a nie 'mięTka' i nie płacze :lol: :lol:.

Posted

[quote name='DORRAG']cześć Cimi :p [/QUOTE]

Cześć Dorrag :lol:

[quote name='DORRAG']Będą może jakieś nowe fotki Fioniastej:cool3:[/QUOTE]

Aktualnie... nie :eviltong:.

Posted

[quote name='majoka']
A ile trawają zajęcia??Dzisiaj był u mnie wet i dał mi namiar na szkoleniowców z Jeleniej - z komendy policji. Ciekawe jak wygladaja ćwiczenia, mam nadzieję, że nie z pałkami do psów , no i cena...
[/QUOTE]

Łukasz jak był mały, to jego dziadkowie mieli dobermana milicyjnego(wtedy była milicja właśnie).
Pies był idealnie wyszkolony. Komendy wszelkiego rodzaju, słuch i węch idealny.. Ale nie cierpiał kotów. Łukasz mi opowiadał, jak szli kiedyś w lato na spacer a Atkiem, pies mógł iść bez smyczy bo od nogi nie odchodził na krok. I w pewnym momencie Atik wyrwał, podbiegł do okna parterowego, wskoczył do środka i zagryzł kota, po czym wyskoczył, i wrócił do nogi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dziadek nawet nie wiedział o co chodzi, a tam mieszkał znienawidzony przez niego kot....

Posted

[quote name='DORRAG']A kiedy...:cool3:[/QUOTE]

Nie mam bladego pojęcia kiedy będą :eviltong:, za dużo pierdół mam na głowie :cool3:. Byle do czwartku :cool3:. A w piątek faja wodna :evil_lol:. Jak narazie czekam aby wybrać się do sklepu jakiegoś po baloniki, aby pobawić się z Fioną, ale jakoś mi nie po drodze :lol:.

Kate i Luka, moja dobermanka mimo, że nie szkolona to jednego dobrze była wychowana ale i cięta na koty :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kate I Luka']Łukasz jak był mały, to jego dziadkowie mieli dobermana milicyjnego(wtedy była milicja właśnie).
Pies był idealnie wyszkolony. Komendy wszelkiego rodzaju, słuch i węch idealny.. Ale nie cierpiał kotów. Łukasz mi opowiadał, jak szli kiedyś w lato na spacer a Atkiem, pies mógł iść bez smyczy bo od nogi nie odchodził na krok. I w pewnym momencie Atik wyrwał, podbiegł do okna parterowego, wskoczył do środka i zagryzł kota, po czym wyskoczył, i wrócił do nogi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dziadek nawet nie wiedział o co chodzi, a tam mieszkał znienawidzony przez niego kot....[/quote]

ojoj jaka makabra... :shake:

Posted

witam ja juz dzis skladam zyczenia
[COLOR=red][B]Ida Święta wielkim krokiem,
Pachnie drzewko w Twoim domu.
Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem,
I życzenia złożysz komuś...

Bóg sie rodzi dla nas wszystkich,
W stajni płacze tak ukradkiem...
Znów odwiedzisz swoich bliskich,
I podzielisz sie opłatkiem...

Na te Święta co nadchodzą,
Życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodza,
I niech uśmiech w sercu gości...[/B][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]i sylwestrowe :smile:[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Rok ten Nowy, Rok ten Młody,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorange]Niech Ci błogo zajaśnieje,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorange]Niech wśród radości i pogody[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorange]Spełni wszystkie Twe nadzieje!!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]