Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Magdo Amirkowo :lol:.

Od śordy mam próbne maturki :bigcool: :evil_lol:.

Jeszcze jakiś czas temu było tak fajnie :multi:.. niestety teraz pogoda jest do kitu :shake:..

[img]http://img133.imageshack.us/img133/1423/listopad7zmck5.gif[/img]

[img]http://img133.imageshack.us/img133/6308/listopad8zmpl1.gif[/img]

No i chyba za jakiś czas wybieramy się na szkolenie :bigcool: :lol!:.

Posted

[quote name='olekg18']Gdzie idziecie na szkolenie?[/QUOTE]

Do szkoły :p.

[quote name='madzia i medor']No proszę, my również się nad tym ostatnio zastanawiamy:lol: :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]

To super, bo my raczej idziemy na pewno :multi:. Za niedługo jadę zobaczyć co i jak i porozmawiać ze szkoleniowcem :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']To super, bo my raczej idziemy na pewno :multi:. Za niedługo jadę zobaczyć co i jak i porozmawiać ze szkoleniowcem :lol:.[/quote]
My jakbyśmy zaczynali szkolenie, to dopiero na przełomie stycznia/lutego:p :p :p Najpierw obetniemy jajeczka:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']My jakbyśmy zaczynali szkolenie, to dopiero na przełomie stycznia/lutego:p :p :p Najpierw obetniemy jajeczka:diabloti:[/QUOTE]

Madzia Ty sadystko hehehe, ja Kanie ide obciąc macicę:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

sadystki heheheh
w koncu jak sie gdzies przyznałam pierwsze litery mojego dwuczlonowego nazwiska to SS:diabloti: :diabloti:

Czekam tylko ,żeby mój Tz miał trochę wolnego w pracy, by Kanę wykurowac!!!Swoją droga to się zastanawiam ile to będzie sie goiło...Wet móił, że szybko do siebie sunie dochodzą.

Posted

[quote name='majoka']sadystki heheheh
w koncu jak sie gdzies przyznałam pierwsze litery mojego dwuczlonowego nazwiska to SS:diabloti: :diabloti: [/quote]
:diabloti: :evil_lol:
[quote name='majoka']Czekam tylko ,żeby mój Tz miał trochę wolnego w pracy, by Kanę wykurowac!!!Swoją droga to się zastanawiam ile to będzie sie goiło...Wet móił, że szybko do siebie sunie dochodzą.[/quote]
A gdzie będziesz chciała sterylkę przeprowadzić, bo ja chyba we Wrocku:roll: :roll:

Posted

Fiona też będzie sterylizowana na wiosnę :lol:. Majoka przeważnie szybko dochodzą.. ja jak narazie muszę się zorientować u weta jak duże nacięcie itd. , ale mam jeszcze czas :lol:.

Posted

MY nie mamy z mężem na razie urlopu. Wczoraj byłam u weta i na razie dalismy Kanie zastrzyk, jak tylko ktos dostanie pare dni wolnego, to na pewno Kana bedzie sterylizowana (bosha , ale trudne słowo:evil_lol: )Myslelismy, by zrobic Kanie sterylizację w Jeleniej na wiosennej (jesli sie ktos orientuje). W Gryfowie warunki marne....

Posted

Asiuna, :cool3: :cool3: :lol:.

Były sobie trzy dupki :evil_lol: :evil_lol:.

[img]http://www.desti.strefa.pl/Galeria/Desti/Zloty/Dogo/pewegokwietniowegoranka.jpg[/img]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hahaha.... taka droga szeroka, a wszystkie muszą się pchać na siebie :D :D :D[/QUOTE]

No pewnie, bo im mniej miejsca tym lepiej :evil_lol:.

Fio i Desti :lol: :

[img]http://www.desti.strefa.pl/Galeria/Desti/Zloty/Dogo/edziewczynomwystarczaichwasnetowarzystwo.jpg[/img]

[img]http://www.desti.strefa.pl/Galeria/Desti/Zloty/Dogo/iefacetdoszczciawtymakuratmomencie.jpg[/img]

No i w niedzielę jedziemy na torek agility :bigcool:, a w przyszły weekend na trening flyballu :lol!:.

Posted

[quote name='Cimi']

No i w niedzielę jedziemy na torek agility :bigcool:, a w przyszły weekend na trening flyballu :lol!:.[/QUOTE]

No i jak tam bylo na tym spotkaniu agility? My nie dotarlismy jednak....

Posted

[quote name='Kate I Luka']No i jak tam bylo na tym spotkaniu agility? My nie dotarlismy jednak....[/QUOTE]
Fajnie :lol:. W niedziele na 14 jest kolejny trening. 10 zł za skakanie psa na cały dzień. Jak narazie skupiliśmy się na samych hopkach. Chcesz to wpadnij w niedziele :cool3:. Trochę nas tam było :evil_lol:.

Posted

U was sie przynajmniej coś dzieje i mozna się wyskakac:evil_lol: .Jeśli Kana miałaby chodzic na szkolenie, to trzeba by było dojeżdżać, a jak dojeżdzac, to tracic czas TZ-ta+fundusze na paliwo.Po prostu dziura u nas -30 km do Jeleniej:(

Posted

A wracając do ciezki , bo wczesniej nie doczytałam- Kanulec nie ma cieczki. Miał dostac przełom grudnia i stycznia. Ale teraz nie mam czasu na sterylizację- oboje z mężem pracujemy całymi dniami-on w hurtowni budowlanej, ja w banku (sama wiesz jakie są godziny), a chciłabym mieć troche wolnego, by Kana doszło do siebie, bo teściowej nie będę kłopotu na głowę zrzucać- wystarczy jeden pięciolatek:diabloti: Teraz Kanie dałam zastrzyk, by nie miała cieczki, ajka wpadnie jakiś urlop - to do lekarza na zabieg.