dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Cimi napisał(a):Od WInd nie :-( :placz: szkoda czemu tak malutko i jak doszlo do spotkania :D :multi: opowiadaj moja Droga Quote
Cimi Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Do spotkania z Wind doszło na zawodach sylwestrowych agility o butelke szampana ;) Quote
teqquila Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wind sliczne zdjecia robi :) wiem bo mojem boksiowi tez zrobisla superanckie !! no to na spacerk pancia niech idzie z pieskiem i nam przy okazji zdjecia porpbi :P piesek zadowolony i my :D Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 teqquila napisał(a):Wind sliczne zdjecia robi :) wiem bo mojem boksiowi tez zrobisla superanckie !! no to na spacerk pancia niech idzie z pieskiem i nam przy okazji zdjecia porpbi :P piesek zadowolony i my :D Powtórzę się kolejny raz - Agatka jest baaaaaaardzo leniwa i powie, że jej się nie chce zdjęć robić :angryy: ... Quote
Cimi Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Mam zdjęcia, ale jeszcze nie zrzucone :lol:. Hehe ;). Pogoda jest taka, taka nijaka. Śnieg jest tak zamrożony, że nawet nie ugniata się pod ciężarem i jakoś tak nijako, bo Fiona nie lubi takiego czegoś :-?. I wogóle jest brrr bo jest 15 stopni mrozu brrr :P, za zimno na zdjęcia spacerowe :P Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Cimi napisał(a):Mam zdjęcia, ale jeszcze nie zrzucone :lol:. Hehe ;). Postarała się Agatka :eviltong: :diabloti: ;) ... Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 teqquila napisał(a):Wind sliczne zdjecia robi :) wiem bo mojem boksiowi tez zrobisla superanckie !! no to na spacerk pancia niech idzie z pieskiem i nam przy okazji zdjecia porpbi :P piesek zadowolony i my :D widzialam kilka Waszych fot autorstwa Wind no coz byly tam zdjecia "życia" o takich marze :D Cimi nie skap nam FOT :angryy: Quote
Cimi Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):Cimi nie skap nam FOT :angryy: Przesadzqasz, ja wcale nie skąpie :P, on poprostu gdzieś leża razem w apracie, a ze zdjęć trochę tam jest i też inne zwierzęta, to mi się nie chce :P Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :angryy: Cimi napisał(a):Przesadzqasz, ja wcale nie skąpie :P, on poprostu gdzieś leża razem w apracie, a ze zdjęć trochę tam jest i też inne zwierzęta, to mi się nie chce :P :angryy: nie denerwowac glodnej debe :angryy: zdjecia zapodawac Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wreszcie :lol: :cool3: ;) :p :cool1: ... Fioneczka moja najlepsiejsza, najśliczniejsza, najcudowniejsza :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 noooooo w koncu ile mozna czekac :mad: ale juz sie uspokoilam widze ze Fioniasta ma sie dobrze ;) Quote
Cimi Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Fioneczka moja najlepsiejsza, najśliczniejsza, najcudowniejsza :loveu: :loveu: :loveu: ... No co Ty, to taka kochana moja brzydula :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Cimi napisał(a):No co Ty, to taka kochana moja brzydula :loveu: No wiesz przecież, że ja Fioneczkę ubóstwiam :loveu: ... Quote
teqquila Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 slicznosci :) mam nadzieje ze sie ktoregos razu na zawodach spotakamy :) ale beda mialy zabawe :) Quote
Cimi Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Nie Fiona, ale ciasteczka dla Fiony :lol: Serowe :) I boczkowe :) Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Podziel się ciasteczkami psiowymi :lol: ... Śliczne ciasteczka, teraz kolej na Fionke :lol: ... Quote
Cimi Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Podziel się ciasteczkami psiowymi :lol: ... Chcialbys :lol:. Sam zrob :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Cimi napisał(a):Chcialbys :lol:. Sam zrob :evil_lol: Niewdzięcznica :diabloti: ... Ja tu wychwalam Twoją Fioneczke, a Ty się nawet ciastkiem podzielić nie chcesz :shake: ... Quote
Cimi Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Niewdzięcznica :diabloti: ... Ja tu wychwalam Twoją Fioneczke, a Ty się nawet ciastkiem podzielić nie chcesz :shake: ... Wiem chamska jestem :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Cimi napisał(a):Wiem chamska jestem :lol: :evil_lol: Chyba za dużo z Olkiem przebywasz :shake: :evil_lol: ... A tak wogóle to co Ty mu zrobiłaś, że go na DGM nie widać? :mad: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 qrcze musze tez zrobic kiedys ciasteczka dla mojej wg czyjego przepisu robilas :D Quote
Cimi Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Chyba za dużo z Olkiem przebywasz :shake: :evil_lol: ... Ja mam tak od dziecka :lol: PiotrekJ napisał(a):A tak wogóle to co Ty mu zrobiłaś, że go na DGM nie widać? :mad: Olek ostatnio nie miał neta ;P Quote
Recommended Posts