Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wind sliczne zdjecia robi :) wiem bo mojem boksiowi tez zrobisla superanckie !! no to na spacerk pancia niech idzie z pieskiem i nam przy okazji zdjecia porpbi :P piesek zadowolony i my :D

Posted

teqquila napisał(a):
Wind sliczne zdjecia robi :) wiem bo mojem boksiowi tez zrobisla superanckie !! no to na spacerk pancia niech idzie z pieskiem i nam przy okazji zdjecia porpbi :P piesek zadowolony i my :D

Powtórzę się kolejny raz - Agatka jest baaaaaaardzo leniwa i powie, że jej się nie chce zdjęć robić :angryy: ...

Posted

Mam zdjęcia, ale jeszcze nie zrzucone :lol:. Hehe ;). Pogoda jest taka, taka nijaka. Śnieg jest tak zamrożony, że nawet nie ugniata się pod ciężarem i jakoś tak nijako, bo Fiona nie lubi takiego czegoś :-?. I wogóle jest brrr bo jest 15 stopni mrozu brrr :P, za zimno na zdjęcia spacerowe :P

Posted

teqquila napisał(a):

widzialam kilka Waszych fot autorstwa Wind no coz byly tam zdjecia "życia" o takich marze :D

Cimi nie skap nam FOT :angryy:

Posted

dbsst napisał(a):
Cimi nie skap nam FOT :angryy:

Przesadzqasz, ja wcale nie skąpie :P, on poprostu gdzieś leża razem w apracie, a ze zdjęć trochę tam jest i też inne zwierzęta, to mi się nie chce :P

Posted

:angryy:

Cimi napisał(a):
Przesadzqasz, ja wcale nie skąpie :P, on poprostu gdzieś leża razem w apracie, a ze zdjęć trochę tam jest i też inne zwierzęta, to mi się nie chce :P

:angryy: nie denerwowac glodnej debe :angryy:

zdjecia zapodawac

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Fioneczka moja najlepsiejsza, najśliczniejsza, najcudowniejsza :loveu: :loveu: :loveu: ...

No co Ty, to taka kochana moja brzydula :loveu:

Posted

Cimi napisał(a):
Chcialbys :lol:. Sam zrob :evil_lol:

Niewdzięcznica :diabloti: ...
Ja tu wychwalam Twoją Fioneczke, a Ty się nawet ciastkiem podzielić nie chcesz :shake: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Niewdzięcznica :diabloti: ...
Ja tu wychwalam Twoją Fioneczke, a Ty się nawet ciastkiem podzielić nie chcesz :shake: ...

Wiem chamska jestem :lol: :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Wiem chamska jestem :lol: :evil_lol:

Chyba za dużo z Olkiem przebywasz :shake: :evil_lol: ...
A tak wogóle to co Ty mu zrobiłaś, że go na DGM nie widać? :mad:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Chyba za dużo z Olkiem przebywasz :shake: :evil_lol: ...

Ja mam tak od dziecka :lol:

PiotrekJ napisał(a):
A tak wogóle to co Ty mu zrobiłaś, że go na DGM nie widać? :mad:

Olek ostatnio nie miał neta ;P