Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Oczywiście pamiętam Epe... nie wiem jednak, jak mogłabym pomóc.. nie ma Majkela gdzie umieścić - dt jest jak na lekarstwo a sama wiesz, że ten pies wyszedł z wrocławskiego schroniska i pojechał do p.Wandy tylko dlatego, że jego życie było zagrożone. To była ostatnia deska ratunku. I jeśli nie znajdzie się inny opiekun tymczasowy , chyba nie ma co marzyć o adopcji Majkela. A tak naprawde o opiekunie tymczasowym też patrząc realnie można jedynie pomarzyć. Quote
xmartix Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 jest nadal w schronie, widziałam go dzisiaj Quote
bros Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 sama nie wiem czy Oskar jeszcze w schronie, Basiu kochana Ty chyba bardziej zorientowana... Quote
kimiki Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nikaragua napisał(a):tak wiem, jest tam cały ten czas Wiesz co się z nim stało? Usiłowałam chłopca odszukać dzisiaj i coś mi nie wyszło.. Quote
Basia1244 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 on już został adoptowany jakoś w czerwcu, przez dwójkę młodych ludzi, bardzo cieszyliśmy się, że wreszcie adoptowany - osobiście załadowałam go do samochodu :) Quote
kimiki Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Super !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts